Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
redz, nadam se da ce se ipak pojaviti uskoro i zamjaukati na vratima : )
kvinsi, lep provod!

boze kako sam nervozna zbog ovog vremena, sinusi me urnisu, klinac ne moze napolje i sve u krug
znam da sma vec kukala na vetar al hbg

ja sam juće prvi put konstatovala da me vetar izluđuje, samo što iz kože nisam iskočila.
ništa mi ne smeta, ni kiša, ni sneg, ni blato, ni vrućina tj sve mogu da tolerišem bez problema, ali vetar..i sve pričam sebi da je vetar dobar, da rastera smog, viruse, ali džabe, oću da pošandrcam i kraj.
kvinsi, da se lepo slikaš, pa da gledam veneciju u proleće...:aha:

- - - - - - - - - -

koji smajli,metlo?

ja sam juće prvi put konstatovala da me vetar izluđuje, samo što iz kože nisam iskočila.
ništa mi ne smeta, ni kiša, ni sneg, ni blato, ni vrućina tj sve mogu da tolerišem bez problema, ali vetar..i sve pričam sebi da je vetar dobar, da rastera smog, viruse, ali džabe, oću da pošandrcam i kraj.

- - - - - - - - - -

koji smajli,metlo?

Ja ne podnosim kišu i vetar. Sneg može da pada koliko hoće, dok ne počne da se topi :lol:

- - - - - - - - - -

koji smajli,metlo?

mene juce u pola sedam pozove neki momak iz unutrasnjosti, treba mu hitno kit za servisiranje
ok, jedini nacin je da odmah posaljem da bi danas dobio
nekako se po treci put spakujem u auto i odem do poste
izlazim, vetar dune najjace
znaci osetila sam se kao kreten
em mi je bilo jako nezgodno da izadjem iz kola, em mi se neoprenski pojas srolao pa mi je stisnuo deo koji me boli, em izlazim iz kola na uzbrdici
nisam imala puno da pesacim, al sam se teturala kao pijana i samo sam pomislila - sad neko da me vidi rekao bi vidi ovu alkoholicarku kako se zanosi :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back