Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama je ludački vetar pocepao najlon na plasteničku. :evil: Otišao muž da kupi nov.
Loše vreme i pocepan plastenik su mi sve planove poremetila. A mrzim kada se to dogodi.
Vejina ćerka je lepotica, da ne zaboravim da kažem.

Nama je tako oluja pre dve, tri godine praktično digla ceo plastenik, nismo ga zatvorili na vreme, krenula je iznenada. Sad najlon ne možeš ni da raširiš dok ne stane vetar...

Kafa u radno vreme a ccc :lol:
Jesi na odmoru?

Ишле смо за време паузе, нама је кафић на минут од канцеларија :mrgreen:

Није ово Београд, све је близу :heart:

Иначе, ја сам свој одмор спуцала на пескове и вирусе, остао ми један дан да се закунем у њега :lol:

ja sam ispla kafu, sada dosadjivanje do kraja dana :aha:
svi stranci otisli, spojili svoj sa nasim uskrsom, niko nista u firmi ne radi. ja zvarsila neku tabelu juce, umesto da sam rastegla sve do sutra.
vejina cerka je prelepa, svaki put to ponavljam, verujem da je jako ponosna na nju :zaljubljena:

i jos samo nesto da pitam: koji to ves ne sme u susilicu? ja susim sve, samo promenim program

Ишле смо за време паузе, нама је кафић на минут од канцеларија :mrgreen:

Није ово Београд, све је близу :heart:

Иначе, ја сам свој одмор спуцала на пескове и вирусе, остао ми један дан да се закунем у њега :lol:

E hbg steta...

- - - - - - - - - -

Gladna sam ko vuk, nista jela od juce popodne nisam

200 metara sam presla pesice,sva sam se oznojila u borbi sa vetrom i poludelim kisobranom :neutral:...
gradski prevoz NIKADA nije bio gori, smrdljiviji, nepouzdaniji, onog Vesica treba katranom namazati, za primer.
sisali smo juce Leu, sada je debelo stene labradora, a ne zlatni retriver..uzasno je smesna i jako ljuta na mene i cerku..celo vece je vristala po kuci, uvredjena do koske.
i, dobila je penzionerski popust od divne zene koja je kupa i šiša vec godinama :heart:
u spojleru je cerka, ne kuce, dok jos mogu da brisem priloge.

sve mi se cini da sam nesto zaboravila da vam ispricam :think:
nisam puštala mašinu za veš, sudove je oprala sudomašina, :malav:

prelepa ti je cerka :heart:
i mi smo retriverku sisali na keca, pa je bila dizelasica dok joj ne poraste dlaka malo
jedino je tako mogla da prezivljava toplo vreme jer se ne secam da sam i jednu drugu rasu videla da onako dramaticno dise - pa ne znam kome je teze padalo, njoj vrucina ili nama to konstantno zvucno dahtanje
i smesna je bila kad je osisamo ovako u ovo vreme, a temperatura se promeni
pa je izvedem da piski ujutru, a njoj zubi zveckaju kao kastanjete :) divan pas :heart:

jutros sam kao nadja komaneci ulazila u auto zbog ledja, jedva se smestila odvezla izasla..a unicredit banci pao sistem
dobro saccekacu - ne znamo koliko ce da traje
moram da pustim ino nalog i pre toga uplatim novac, pa nisam mogla samo da im ostavim nalog
znaci, moram da se psihicki pripremim za jos jedan maltretmant
a ne znam kako smo pretekle nocas od onog susenog sremusa
od jutros pecem nanu u rerni i malopre udjem nadajuci se da ce da me zaphne miris mohita, ali naletim na onaj miris etericnog ulja sremusa
sad sam ubacila i saku cimeta pored nane
odem do frizidera, uzmem kesu sa preostalim i bacim u kantu
morace zet sa mnom da se volka drugacije, a ne preko sremusa
ovako cemo da zaratimo
sad cu sve ovo lepo da im podelim

viber image 2019-04-23 , 10.58.28.jpg

200 metara sam presla pesice,sva sam se oznojila u borbi sa vetrom i poludelim kisobranom :neutral:...
gradski prevoz NIKADA nije bio gori, smrdljiviji, nepouzdaniji, onog Vesica treba katranom namazati, za primer.
sisali smo juce Leu, sada je debelo stene labradora, a ne zlatni retriver..uzasno je smesna i jako ljuta na mene i cerku..celo vece je vristala po kuci, uvredjena do koske.
i, dobila je penzionerski popust od divne zene koja je kupa i šiša vec godinama :heart:
u spojleru je cerka, ne kuce, dok jos mogu da brisem priloge.

sve mi se cini da sam nesto zaboravila da vam ispricam :think:
nisam puštala mašinu za veš, sudove je oprala sudomašina, :malav:

ti si lepša

pa ebotepatak jesam li ja zbog tebe prala prozore juce

Pogledajte prilog 543992

a,sreca jedna srecna, predivan je :)

što se šišanja tiče, time sam se i ja vodila, da joj olakšam muku zbog toplote, ne zbog linjanja..linjanje je kul i naviknuta sam i ne smeta nam..ove godine je na prvi topli dan umalo u nesvest pala, a nije još ni blizu prave vrućine.

svi joj se smeju, ko god je video od sinoć :(

vratila si ga u travu?

vratio se sam, uzivao je u balavljenju cistog tek opranog prozora:heart:
isao je gore dore, pa po dijagonali :lol:
ovo je opet nesto retrogradno
uvoz koji cekam svaki cas, jer ljudi idu na ekskurije sadpovezuju uskrsnje praznike i prvi maj, malopre mi posalje referent tracking no i vidim da sleper stize ovde tek 7.5.
necu da se nerviram, necu da se nerviram..:eek:

Pa da, sad idu neradni dani. Ja sam trebala neke kutije da poručim, pa kad sam videla da se čeka dva dana, a to je onda tek u četvrtak, a u petak mislim da pošta ne radi, a u subotu i ako radi, kod mene ne nose, pa računam da bolje da poručim posle vikenda, samo da pitam drugaricu kad rade, da ne spajaju Uskrs i 1.maj.

a,sreca jedna srecna, predivan je :)

što se šišanja tiče, time sam se i ja vodila, da joj olakšam muku zbog toplote, ne zbog linjanja..linjanje je kul i naviknuta sam i ne smeta nam..ove godine je na prvi topli dan umalo u nesvest pala, a nije još ni blizu prave vrućine.

svi joj se smeju, ko god je video od sinoć :(

pa tako je moja retriverka do 15.god, posle joj vise nije bilo vruce, nego samo hladno pa smo prestali da je sisamo
zato ovu sada oblacim zimi kad je hladno, a trenutno skida podlaku, pa seje oko sebe po dvoristu i kuci kao novogodisnja jelka iglice
157.jpg

Pa da, sad idu neradni dani. Ja sam trebala neke kutije da poručim, pa kad sam videla da se čeka dva dana, a to je onda tek u četvrtak, a u petak mislim da pošta ne radi, a u subotu i ako radi, kod mene ne nose, pa računam da bolje da poručim posle vikenda, samo da pitam drugaricu kad rade, da ne spajaju Uskrs i 1.maj.

meni su neki porucili racunajuci da ce da im stigne za prvi maj
ja sam racunala da ce sve da bude zavrseno sa carinjenjem do polovine aprila
a sad me ovo sve stavilo u bas bezveznu situaciju
sad moram da se izvinjavam ljudima ni kriva ni duzna, i da molim boga da ne odustanu od porucenog posto cifre uopste nisu naivne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back