pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.737
o bože dokle je došlo to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ja rendo kojzeg sira u jaja i pinđur pa smješo pa ispjeko ne da je biloooooooo![]()

kakav fajt? kakva djenifer?

Tako je!
Nastavite generalizovati...
Jennifer Jennin, одмара јер је била неваљала или се одјавила, ништа нисам приметила...
Како то, па шта се дешава?
Ова Жабица се повукла у илегалу, сакрила и Обавештења, и само сецка и баца мађије на кориснике...

Da, žabica je najavljivala nešto spektakularno kad je pretumbala lepljive teme i onda nestala.![]()

citav dan nisam nista pametno jela
neku instant ogavnost od supe
i jogurt
sad sam nadoknadila pekorinom, slaninom i vrucom cabatom : ))))
grok grok

Mrtva sam kokoš, čeka me žmu da pijemo pivo i gledamo neki film, ja čekam da direktor zaspi a direktor diriguje, pevaj mama lisicu, pevaj mama zeku, pevaj petla, medu, ceo šumski savet sam izređala al on očigledno ne kani![]()
Како то, па шта се дешава?
Ова Жабица се повукла у илегалу, сакрила и Обавештења, и само сецка и баца мађије на кориснике...
ja danas rucala sve to plus mladi kajmak minus pekorino, plus vruci cvarci
- - - - - - - - - -
ja za ovo nisam imala sluha nikada :lo:
u osam je u krevetu, obavezno knjiga, malo pricanje, malo mazenje i spavanje bez mogucnosti produzetka price jer bi se to oteglo do ko zna kada, uz samo jos ovo i ono i samo jos to, a kako mislis ono itd
Nema tu generalizacije. Ko ide u kladžu svaki dan pa tako godinama ide jer je zavisan. Ko ide na forum svaki dan, pa opet tako godinama, ide jer je zavisan.
Prosto da nismo, shvatili bi da to nije korisno ponašanje, tačnije jeste korisno ali ne u smislu da napredujemo i razvijamo se, već naprotiv, korisno je nekim negativnim mehanizmima u nama i plus oduzima vreme za nešto smisleno.
Ali kad dotiče nas onda treba biti širok i tražiti viši smisao u tako očiglednoj stvari.
Опрала гомилу судова, сад пијем кафу...

Pa vecina ovih ovde lekara je olospitam se kakvi bi bili lekari koji preziru pacijente
kao profesionalci pomažu a kao ljudi preziru, jel tako
Evo ti mm... pa uzivajJa bih bas volela da sam zavisna od seksa
I muz bi voleo
Al ne da mi se
Bitno je. Naravno da je bitno.Ali ukoliko za nekoga znaš da je bio žrtva, zar nije bolje oćutati? Čemu kritika? Šta se postiže time? Zar bi ti nekoj ženi u sigurnoj kući objašnjavala ovo što si sada meni napisala? Zar je toliko bitno kakav stav ona ima prema zavisnicima?
okej, vi što prezirete, jel prezirete smokvinog sina ovisnika?
Pa vecina ovih ovde lekara je olos
Idiot do idiota
Nemaju osnovnu kulturu, ljudskost, empatiju, ne znaju ni zasto su studirali i bave se tim poslom
Propali slucajevi
Evo ti mm... pa uzivaj![]()
Bitno je. Naravno da je bitno.
Objasniti zrtvi da je nasilnik ustvari bolestan. Izmenjena mu je svest.
Ma gde je smokvin sin ovisnik sto tu i tamo purnja travu?!
To ja nazivam klosarem(izvini smoki-tako bilo u moje vreme i tako decu ucim)
Zavisnici se bodu u venu i uglavnom neslavno zavrse
A šta misliš da je kad stučemo ovde ovoliko vreme godinama? Ozbiljno pitam.Nije sve zavisnost, posebno kad je digitalna u pitanju...tanka je linija....problem nastaje kada ti neka stvar, radnja,...kontrolise svakodnevni zivot (i to treba svako sa sobom da vidi, eventualno potrazi pomoc strucnjaka, a ne da se samoanalizira pomocu googla ili ne daj boze sveznalog forumasa)...
...i kad neko dozvoljava sebi da govori u ime svih...
posle trave 5 bensedina sa pivom,pa trodone,pa ekstasi,pa lsd,pa heroin,pa lelelele