Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne ne, digitalni intervju-ti gledas samu sebe na desnoj strani ekrana, a pitanje ti napisano na levoj. pricas sama sa sobom prakticno.
preko skajpa imas interakciju sa drugom stranom, komunikaciju. ovde ne.
uzas nad uzasima koliko je depresonalizovano

Poslednja izmena:
z:cry: zvuci strasno
i kako si zadovoljna

kako bih mogla da budem zadovoljna? :sad2:
imas priliku da vezbas, dobijes i practice questions i nakon datog odgovora mozes da pregledas snimak. kada pritisnes "Start interview", nema povratka-sto si reko, reko si, kako si reko, reko si.
kad sam snimila prvo practice question i odgledala snimak, pobegla sam od lap topa :lol:
uzasno izgleda kad gledas u kameru i pricas, svaki pokret lica je izrazen, pogled bi trebalo da bude fokusiran pravo, ali ja recimo kad hocu neceg da se setim, ili kad razmisljam kako da pocnem sledecu recenicu, pogledam u stranu ili na gore da se koncentrisem i to izgleda strasno na snimku :sad2:
mislim, to su sve sitnice koje se ne bi primetile da ti sa nekim razgovaras uzivo, ali ovako je bas katastrofa

imas priliku da vezbas, dobijes i practice questions i nakon datog odgovora mozes da pregledas snimak. kada pritisnes "Start interview", nema povratka-sto si reko, reko si, kako si reko, reko si.
kad sam snimila prvo practice question i odgledala snimak, pobegla sam od lap topa :lol:
uzasno izgleda kad gledas u kameru i pricas, svaki pokret lica je izrazen, pogled bi trebalo da bude fokusiran pravo, ali ja recimo kad hocu neceg da se setim, ili kad razmisljam kako da pocnem sledecu recenicu, pogledam u stranu ili na gore da se koncentrisem i to izgleda strasno na snimku :sad2:
mislim, to su sve sitnice koje se ne bi primetile da ti sa nekim razgovaras uzivo, ali ovako je bas katastrofa

ma ne brini toliko
ti nisi spiker na tvu
ne drzis ni govor
uostalom, ako si previse fokusirana to djeluje neprirodno i neiskreno
samo se ponasaj normalno
i vodi racuna da si na dnevnom ili nekom toplijem svjetlu
zbog radi izgleda : )

Sasvim je normalno da se gleda u stranu kada pokušavaš nečega da se setiš/razmišljaš o tome šta ćeš da kažeš i to svaki iskusni intervjuer zna. Ili bi bar trebalo da zna. U zavisnostio od sadržaja koga pokušavaš da dozoveš u svest gleda se u levu ili desnu stranu.
To je i jedan od načina da se otkrije da li osoba laže ili ne.
Nemoguće je tokom razgovora gledati sve vreme ispred sebe. To su podsvesne radnje koje se ne mogu voljno kontrolisati.

gotovo, odradjeno juce, al hvala za sledeci put, koga verovatno nece biti vise nikada :lol:
dan ko stvoren, tmuran i siv, ono odvratno belo svetlo u kancelariji i narandzasti zid iza mene. i ja sa kolutajucim ocima :lol:

- - - - - - - - - -

Sasvim je normalno da se gleda u stranu kada pokušavaš nečega da se setiš/razmišljaš o tome šta ćeš da kažeš i to svaki iskusni intervjuer zna. Ili bi bar trebalo da zna. U zavisnostio od sadržaja koga pokušavaš da dozoveš u svest gleda se u levu ili desnu stranu.
To je i jedan od načina da se otkrije da li osoba laže ili ne.
Nemoguće je tokom razgovora gledati sve vreme ispred sebe. To su podsvesne radnje koje se ne mogu voljno kontrolisati.

znam ja sve to, i verovatno je to najmanji problem i sitnica na koju gledaju.
ali, ceo koncept je po meni depresonalizovan do maksimuma i samim tim pogresan. recimo, prvo pitanje je bilo standradno hr pitanje-recite nam nesto o sebi. ja sam iskoristila svo vreme koje je bilo na raspolaganju da se nakitim i nahvalim, ofkors jer ne znam kakva ce biti sledeca pitanja i da li cu imati prilike da kazem bas ono sto sam htela. a onda sledeca tri pitanja, samo varijacija na temu prvog. zvucala sam ko pokvarena ploca. da sam imala pravi intervju, odnosno komunikaciju, to tako sigurno ne bi izgledalo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back