- Poruka
- 50.319
mislim da misli na francuski film sa vincentom casselom
Aha... To nisam ni znala da postoji. Valja li čemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim da misli na francuski film sa vincentom casselom

Ja volim njihovu kinematografiju.
Evo sad vidim na IMDB da je o nekom njihovom mafijašu.
moram da vam pricam, a i da vas pitam- jel radio neko digitalni intervju za posao?
ja jesam juce- blagi uzas

moram da vam pricam, a i da vas pitam- jel radio neko digitalni intervju za posao?
ja jesam juce- blagi uzas
ne ne, digitalni intervju-ti gledas samu sebe na desnoj strani ekrana, a pitanje ti napisano na levoj. pricas sama sa sobom prakticno.
preko skajpa imas interakciju sa drugom stranom, komunikaciju. ovde ne.
uzas nad uzasima koliko je depresonalizovano
zvuci strasnoAha... To nisam ni znala da postoji. Valja li čemu?
ne ne, digitalni intervju-ti gledas samu sebe na desnoj strani ekrana, a pitanje ti napisano na levoj. pricas sama sa sobom prakticno.
preko skajpa imas interakciju sa drugom stranom, komunikaciju. ovde ne.
uzas nad uzasima koliko je depresonalizovano

zvuci strasno
i kako si zadovoljna

cicak, to sve vise lici na sindrom nocnog (pre)jedenja.
kako bih mogla da budem zadovoljna?
imas priliku da vezbas, dobijes i practice questions i nakon datog odgovora mozes da pregledas snimak. kada pritisnes "Start interview", nema povratka-sto si reko, reko si, kako si reko, reko si.
kad sam snimila prvo practice question i odgledala snimak, pobegla sam od lap topa
uzasno izgleda kad gledas u kameru i pricas, svaki pokret lica je izrazen, pogled bi trebalo da bude fokusiran pravo, ali ja recimo kad hocu neceg da se setim, ili kad razmisljam kako da pocnem sledecu recenicu, pogledam u stranu ili na gore da se koncentrisem i to izgleda strasno na snimku
mislim, to su sve sitnice koje se ne bi primetile da ti sa nekim razgovaras uzivo, ali ovako je bas katastrofa
kako bih mogla da budem zadovoljna?
imas priliku da vezbas, dobijes i practice questions i nakon datog odgovora mozes da pregledas snimak. kada pritisnes "Start interview", nema povratka-sto si reko, reko si, kako si reko, reko si.
kad sam snimila prvo practice question i odgledala snimak, pobegla sam od lap topa
uzasno izgleda kad gledas u kameru i pricas, svaki pokret lica je izrazen, pogled bi trebalo da bude fokusiran pravo, ali ja recimo kad hocu neceg da se setim, ili kad razmisljam kako da pocnem sledecu recenicu, pogledam u stranu ili na gore da se koncentrisem i to izgleda strasno na snimku
mislim, to su sve sitnice koje se ne bi primetile da ti sa nekim razgovaras uzivo, ali ovako je bas katastrofa

Sasvim je normalno da se gleda u stranu kada pokušavaš nečega da se setiš/razmišljaš o tome šta ćeš da kažeš i to svaki iskusni intervjuer zna. Ili bi bar trebalo da zna. U zavisnostio od sadržaja koga pokušavaš da dozoveš u svest gleda se u levu ili desnu stranu.
To je i jedan od načina da se otkrije da li osoba laže ili ne.
Nemoguće je tokom razgovora gledati sve vreme ispred sebe. To su podsvesne radnje koje se ne mogu voljno kontrolisati.