Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugarica koja je izdavala moje prosle godine je davala za deset evra krevet.ali recimo,ja imam dvokrevetni,trokrevetni i cetvorokrevetni apartman.znaci devet kreveta.a njoj nikad troje u trokrevetnom i u cetvorokrevetnom najvise troje.a i nije bilo puno sve do avgusta

ja sam prvo ronjenje u otvorenoj vodi imala u petrovcu
skoci djevojka, donkova seka..
i tad je klub zakupio celu kucu za svoje potrebe
predlog za marketing
mozes da prosledis ponudu ronilackim klubovima
prvi termin koji oni koriste je krajem aprila pocetkom maja, kad se obicno vezuju uskrsnji praznici i prvi maj
i ekskurzije su obicno sedam dana i sest noci
to isto mozes da nudis posle isto klubovima i u sezoni koja za ronioce pocinje od 1. maja a zavrsava se sa oktobrom

ja sam prvo ronjenje u otvorenoj vodi imala u petrovcu
skoci djevojka, donkova seka..
i tad je klub zakupio celu kucu za svoje potrebe
predlog za marketing
mozes da prosledis ponudu ronilackim klubovima
prvi termin koji oni koriste je krajem aprila pocetkom maja, kad se obicno vezuju uskrsnji praznici i prvi maj
i ekskurzije su obicno sedam dana i sest noci
to isto mozes da nudis posle isto klubovima i u sezoni koja za ronioce pocinje od 1. maja a zavrsava se sa oktobrom

Onda si ronila pored moje kuce,smokvice.to je jedni kuca na obali koja se vidi od skoci djevojke

Postoje Diving klubovi koji tako funkcionišu, odnosno probali su....rade, ali... ša znam, lik jedva govori srpski jer je gastos odrastao u Kanadi, pa pošto voli ronjenje, onda je kupio ili gradio, ne znam sada, kući u CG... odmah uz obalu.....l ima svoju prodavnicu koja se bavi prodajom ronilačke opreme, vrši obuku, renta opremu, boce, prodaje, iznajmljuje apartmane...kao klub, dolaze mu ljudi...nekoliko puta godišnje, ronioci....ali nema nikad pun kapacitet, tako da iznamljuje i ostalim zainteresovanim turistima....pošto je to kao natural fazon sve, družnje, roštiljanje mačke i kučke i ostali ljubimci svuda......minimalno je ulagao u opremanje apartmana..pa to nije privlačno ostalim turistima koji nisu zaluđenici...doduše, ovaj ima tamo negde iza Sutomora prema Baru taj klub-apartmane... a i ronioce bole uvo nešto za turističke destinacije, bitno im je to pod vodom ša ima...

animals-fish-diver-diving-dives-snorkelers-rbin27_low.jpg

:D

Postoje Diving klubovi koji tako funkcionišu, odnosno probali su....rade, ali... ša znam, lik jedva govori srpski jer je gastos odrastao u Kanadi, pa pošto voli ronjenje, onda je kupio ili gradio, ne znam sada, kući u CG... odmah uz obalu.....l ima svoju prodavnicu koja se bavi prodajom ronilačke opreme, vrši obuku, renta opremu, boce, prodaje, iznajmljuje apartmane...kao klub, dolaze mu ljudi...nekoliko puta godišnje, ronioci....ali nema nikad pun kapacitet, tako da iznamljuje i ostalim zainteresovanim turistima....pošto je to kao natural fazon sve, družnje, roštiljanje mačke i kučke i ostali ljubimci svuda......minimalno je ulagao u opremanje apartmana..pa to nije privlačno ostalim turistima koji nisu zaluđenici...doduše, ovaj ima tamo negde iza Sutomora prema Baru taj klub-apartmane... a i ronioce bole uvo nešto za turističke destinacije, bitno im je to pod vodom ša ima...

ima zato sto je slabo postavio posao
moji prijatelji rentiraju dve plaze, jedni na jazu drugi na plocama po dva meseca godisnje i zarade
uz to nemaju svoj smestaj nego ga rentiraju, kao sto rentiraju i plac za ronilacki centar
lokacije za ronjenje u cg nisu ekskluzivne i roniocima moras da ponudis nesto drugo sem ronjenja
a to mogu da im ponude samo maticni klubovi u kojima su zavrsili kurseve i u okviru kojih imaju treninge u toku cele godine na bazenu
kad ronilacki centar iz srbije, republike srpske ili bosne vodi svoje plaznike,nije lud da zaradu prepusti nekom lenjom crnogorcu, nego sami nose svoje kompresore i zakupljuju smestaje
cena jednog organizovanog zarona koji se kupuje u paketu je 15 - 20eu
ako se organizuje ekskurzija sa desetak zainteresovanih x 10 zarona, to je 1500 - 2000eu koje klub treba da ubaci u dzep nekog crnogorca..zasto bi to radili?
klubovi iz srbije i bosne se uglavnom ne ugradjuju u cenu rentiranog smestaja, jer im je zarada bazirana na ronjenje
zato im je jako vazno da cena propratnih troskova - smestaj, ishrana i put bude sto povoljnija

- - - - - - - - - -

i tek vidis koliko su crnogorci lenju kad odes u hr
ista cena smestaja, razlicite kategorije kao nebo i zemlja
crnogorci bi ti uvalili supu u dnu dvorista kao ekskluzivan smestaj
pa ne moze

ma dive ne smeta mi ako pričaš, nije to nikakvo mešanje
samo pamtim da marija posle mesec dana od pojave problema nije ni upaljač mogla da drži u toj ruci
ovaj je namestio za deset minuta, stvarno je dobar
i redovno "održava" jedan odbojkaški tim, stalno ga zovu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back