Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam drugaricama rekla da ove godine ne racunaju na mene za osmi mart za zlatibor.nije mi toliko smor tamo koliko mi je smor put.one ce verovatno ici,zato sto se ide preko faksa,pa placaju em jeftino,em na rate

Sto put?
Pa nije daleko.
Meni je tamo smorcina.
Ali uplatim bazen, mada treba da dobijem bas tad.
Al idu prijatelji pa cemo se boze zdravlja vuci po kaficima... da ne setam ko kreten ceo dan i smrzavam se

- - - - - - - - - -

Trenutno cekam prijatelje
Malu odvezla na sekciju
Medo spava
Muza odvezla kod majstora po auto
Svi zadovoljeni

Sto put?
Pa nije daleko.
Meni je tamo smorcina.
Ali uplatim bazen, mada treba da dobijem bas tad.
Al idu prijatelji pa cemo se boze zdravlja vuci po kaficima... da ne setam ko kreten ceo dan i smrzavam se

- - - - - - - - - -

Trenutno cekam prijatelje
Malu odvezla na sekciju
Medo spava
Muza odvezla kod majstora po auto
Svi zadovoljeni

Дрмни више алкохола да се циркулација убрза, пре ће све да исцури. Краће ће ти трајати менструација па после уживај :)

Ne brini cicak,odzvanja kad je nesto prazno :lol:
Ja juce kupila jaknu,odusevljena debljinom,kapuljacom,jednostavnoscu,ranflama na rukavima i dole,ma sve.ali teget.dodjem kuci,ja samo crne zimske cipele i crne torbe i crne trenerke.to je jakna za preko dana,kad nisam sredjena
I sta sad?
Da idem rasparena,il da krenem u potragu da se kompletiram

Sinoc me muz terao da gledam sat vremena u kompjuter u karte avionske.u martu za stokholm povratna avionska sa taksama 25 e,za berlin isto.pa gleda hostele,pa mi cita koliko i kako funkcionise prevoz,pa sta treba obici.a meni muka da se vidim sa drugaricama dve ulice dalje.samo sanjam o tome kako cu leci u devet uvece i probuditi se u devet ujutru...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back