Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sto ne ides autom kad je takvo vreme i jos moras da nosis komp, samo ti fali da negde kliznes po ovakvom vremenu....a suvo ne verujem da ce biti....proveri...

- - - - - - - - - -

..ja zvala snaju da cestitam slavu, brat u bolnici pa me neka tuga uhvatila i tako bas me bilo stislo, ali ok sam sad...

Crko akumulator a i ne vozim po snegu
Ništa auto do Proleća jer me stra

Ne vozi :(
Samo ja vozim
Al dobro dovuci ću se nekako
Zamolicu da mi uskoro napune akumulator jer bez kola je stvarno teže za dosta stvari

..e zato svoje zensko dete upisi u auto skolu sto pre budes mogla da savlada sve vremenske prilike i ne zavisi ni od koga nikad, to je prava stvar, ja sam moje tako cim su postale punoletne, sad voze ko fandjo obe, milina jedna....doduse voze i zetovi ali kad im treba po bilo kom vremenu one to za cas....auto je u danasnje vreme neophodan....

..e zato svoje zensko dete upisi u auto skolu sto pre budes mogla da savlada sve vremenske prilike i ne zavisi ni od koga nikad, to je prava stvar, ja sam moje tako cim su postale punoletne, sad voze ko fandjo obe, milina jedna....doduse voze i zetovi ali kad im treba po bilo kom vremenu one to za cas....auto je u danasnje vreme neophodan....

Neće moja misica još
Plaši se
Polako nagovoricu je ja već

Ja bre decu kad pitam koji je danas dan oni skacu,aaaa spijuniras....
Meni je to u krvi:lol:
Da si dosao sa mocom u novi sad,nego sta nego bi pili kafe i rakije ;)

gošo evo ga taj album

Hvala brate! Jesi vido, zove nas Smokva u NS! :D

Pa Smoki, vidimo se u drugoj polovini aprila, spremi se, Dolazimo ti min. nas dvojica iz BGa a biće tu i predstvavnici foruma iz NS.
Nema da se kriješ, naći ćemo te.

Slušam sad album i zamisli - imam Moanin' već snimljen, a nisam znao s koje je ploče! Sad znam :D
Ipak ne znam, ovo je tribut :(

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back