tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
cika smarti, bez uvrede, picenca se dele na onoj lepljivoj temi - dobro jutro, dobar dan-
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cika smarti, bez uvrede, picenca se dele na onoj lepljivoj temi - dobro jutro, dobar dan-

Pa glupo je mahati kao da smo skolarci a bas da delim poljubce kao na traci, nije ni to resenje![]()

i kafe sa srcem od pene![]()

pa ono nije bio vetar Smokvo,nego orkan...
vidim da je i po Novom Sadu pravio štetu, a i ovde kod nas pola parka zagrađeno kako su se lomila stara stabla..
a kad bi počeli da ih seku onda bi ljudi vrištali da se uništava priroda...a stvarno su prestara i trula...
ja imam dve neke opičene breze ispred kuće i nije mi bilo svejedno oćel zveknuti na krov,auto gdegod...
a čekam d aih iseku,bio komunalni i izdao nalog za sečenje istih...alergene su i nerviraju me...
oću bre da zasadim višnje i trešnje da mogu deca da kradu,a ostatak ću i ja malo da pojedem i stavim u zamrzivač...
od breza nema vajde nikakve...

pa ono nije bio vetar Smokvo,nego orkan...
vidim da je i po Novom Sadu pravio štetu, a i ovde kod nas pola parka zagrađeno kako su se lomila stara stabla..
a kad bi počeli da ih seku onda bi ljudi vrištali da se uništava priroda...a stvarno su prestara i trula...
ja imam dve neke opičene breze ispred kuće i nije mi bilo svejedno oćel zveknuti na krov,auto gdegod...
a čekam d aih iseku,bio komunalni i izdao nalog za sečenje istih...alergene su i nerviraju me...
oću bre da zasadim višnje i trešnje da mogu deca da kradu,a ostatak ću i ja malo da pojedem i stavim u zamrzivač...
od breza nema vajde nikakve...
Dragisha ; brate-sestro
Da ne procitah ovu prethodnu poruku, pomislio bih da si musko![]()
Sorry

brate sestro, sram te bilo...![]()
omaklo mi se
jel to tatin sin?Ja bas volim breze
Негде 70-их година, било је забрањено садити брезе јер су алергени...
Сад само ничу, саде их и у школским двориштима, нема везе, терај само
Уређена држава.
ne znam sta da radim sa kosom sutra. da li da nastavim ovaj ombre ili se vratim klasicnim pramenovima
malo smara ovo farbanje temena, sede brzo izrastu. kad stavim pramenove, budu svetli i sede se ne primete mnogo ni u korenu
bolje nađi frajera koji će da ti da kola
a on neka radi i zarađuje <3
ove su zasađene bogtepitakad...ja sam ih zatekla već velike kad sam kupila kuću...
sad su novi zakoni na snazi o zabrani sađenja tih biljaka...alergena, orasa, pauvlonije i sve te što imau ogromno korenje..tako mi reče komunalni inspekor..
zato i nisam imala problem kada sam tražila da mi se iseku breze, a usto sam još priložila i detetove nalaze na alergije...
što bih se ja trošila i rušila,kad može sve to onaj koji je zadužen za isto..
ionako taj deo ispred kuće pripada pod nadležnost lokalne samouprave...
ne mogu ja da radim tu šta hoću...
dobić čak i plan kako da posadim višnje...sve po PS-u