Manas Geo
Aktivan član
- Poruka
- 1.996
vidim da je na svaštari ova tema zatvorena , pa reko možda će ovde nešto da zaživi
ako se neka ne seti da i ovu zatvori
ako se neka ne seti da i ovu zatvori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džin tonik?Idem do dragstora da kupim Džin.
To je baš lepo piće za mladiće.
Džin je od pretvornog Duha. Šta pretvorni Duh radi čoveku? Pa, kad vlada-jede *vna svako malo. Kad je potčinjen, ćuti, prede i samo gleda iz ugla.
Inače, po Feng šu-iju, nijedan ugao u kući ne treba da bude prazan-jer ukoliko je, neko vas stalno iz tog ugla posmatra sa pretenzijama. Ugao kao ugao, ali... vidiš-tu kao čuči uvek "neko" ukoliko ima mesta.
Svam nas bilodozvoljene su sve varijante svega i svačega , naravski sve ono što podrazumeva piće
sram vas bilo ako čitate pogrešno )))
Pođem do dragstora, sretnem 3 ljudska bića, i odlučim da ne treba uopšte da idem do dragstora, nego uz brdo gde samo mogu da sretnem vuka ili lisicu.Džin tonik?
Jel to iz neke pesme?Pođem do dragstora, sretnem 3 ljudska bića, i odlučim da ne treba uopšte da idem do dragstora, nego uz brdo gde samo mogu da sretnem vuka ili lisicu.
Jeste, Zdravko Čolić sjedinjen sa Brankom Radičevičem:Jel to iz neke pesme?
Svam nas bilo
ali nad uopste nie slam , mi dmo malsovci sa dluge planete i moze nam se
Plavis lusvaj,blago na tebeali nad uopste nie slam , mi dmo malsovci sa dluge planete i moze nam se
da se opijamo inplavimo lusvaj i cssom vode isto kao da su pice
eto takobda znas , hm![]()
sad cemo i folumsku lumpelajkuPlavis lusvaj,blago na tebe

Modove na mudovesad cemo i folumsku lumpelajku
ima da zezamo modove i ostale , ima da pooadaju u nes svest![]()
evo ja ce napilamajlo mila pocine festa , a nije nas ni trojeModove na mudoveevo ja ce napila

može , možeNem case za vino tek se uselila ako more jedna forumska donacija
tab se nacvrca od somersbiaa da pizovemo i @tab503 na po jedno pićence , pa da ga naljoskamo![]()

a tek sa kruškovačom iz kafane nema izlaska )))tab se nacvrca od somersbia![]()