Šta trenutno pijete -foto

Šta od pića momentalno pijete

• Pivo

glasova: 0 0,0%
  • Vino

• Rum

• Koktel voćni

• Koktel alkoholni

• Kaži te mi da Vam kažem

• Ukupno glasova
    5
  • Ova anketa će se završiti: .
20260203_155028.jpg

Idem do dragstora da kupim Džin.
To je baš lepo piće za mladiće.
Džin je od pretvornog Duha. Šta pretvorni Duh radi čoveku? Pa, kad vlada-jede *vna svako malo. Kad je potčinjen, ćuti, prede i samo gleda iz ugla.
Inače, po Feng šu-iju, nijedan ugao u kući ne treba da bude prazan-jer ukoliko je, neko vas stalno iz tog ugla posmatra sa pretenzijama. Ugao kao ugao, ali... vidiš-tu kao čuči uvek "neko" ukoliko ima mesta.

Idem do dragstora da kupim Džin.
To je baš lepo piće za mladiće.
Džin je od pretvornog Duha. Šta pretvorni Duh radi čoveku? Pa, kad vlada-jede *vna svako malo. Kad je potčinjen, ćuti, prede i samo gleda iz ugla.
Inače, po Feng šu-iju, nijedan ugao u kući ne treba da bude prazan-jer ukoliko je, neko vas stalno iz tog ugla posmatra sa pretenzijama. Ugao kao ugao, ali... vidiš-tu kao čuči uvek "neko" ukoliko ima mesta.
Džin tonik?

Ništa, ipak sam kupila Zaječarsko zbrda i popismo otac i ja, pa odosmo po još jedno.Otkrismo jedno drugom još malo detalja zbog kojih ćemo sutra teška srca procediti obično:"Dobar dan!"
Bog je veliki, neka nam se Sam smiluje-nismo gadovii, ali postoje stvari koje čovek nema kome da ispriča-dobrom prijatelju i slično, pa otac ćerki, i čerka ocu. Stvarno-u nedostatku ljudi koje smo već sahranili, mi smo podelili priče koje nisu ćerko-otačke.
Pritom, otac mi se vozio kolima o kojim sanjam. Povezli ga drugari. Pitam ga-koji drugari???, a on meni:"Ma, neke matore drtine. Meni se skoro smučilo, a ti bi već povratila."

Poslednja izmena od moderatora:

Back