Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inace, nije tacno da niko ne prijavljuje. Ja prijavljujem non stop jer je stvarno preteralo sve mere. I da budem iskren , obrisu joj poruke kad god prijavim. Koliko vidim brisu joj se i potpisi i reklamiranje blogova i drugih sranja.. takodje je i banuju ali zlo ne spava, ne odustaje tako lako! Sta drugo da ljudi urade? Nema resenja! Kad je neko kreten vracace se i nakon 100 gasenja profila!
Ta osoba ima psihickih problema i evo ako treba nek se otvori jedna tema samo o njoj pa nek pise tamo do mile volje!
Што је баксуз овај дел Пјеро.

Ako bi trebalo brisati besmislene postove, pitanje je šta bi od foruma ostalo.
Jasno je da iza Cicinog nika stoji neko ko se šegači, ali u svakoj šegi ima i delića istine.
Pa sve i da nema nikakve istine i nikakvog smisla u tome što osoba zvana Cica piše, pitam vas, cenjeni forumaši sa ovog pdf-a, ko bi mogao da proceni šta bi bilo smisleno i poželjno, a šta besmisleno i izlišno, a samim tim i izbrisano, da bi ovaj deo foruma održao "nivo intelektualnosti, ozbiljnosti i strogosti". Ne bih voleo da se ovde određeni krug forumaša ponaša kao društvance zatvorenog tipa. Ne bih voleo da pripadam onima koji jadikuju da nema kvalitetnih postova.

Društvene mreže funkcionišu po principu dinamičnosti. Ako nema žive, brze i neprekidne komunikacije, mreža lagano umire.
Ne vidim da Cica bilo koga vređa. Čak i kad "nazovi vređa" to nisu nikakve uvrede u odnosu na uvrede koje na sebe prima sve da bi nekoga zabavila.

Pogledajte koliko je isprovocirala sagovornike da pišu. A što je više pisanja, makar i neozbiljnog, to je više mogućnosti da neka mreža profitira.
Gospodo draga, ubeđen sam da je Cica zaposlena kao jedan od moderatora Krstarice.
Ako nije, Krstarica treba da joj zahvali što smo zbog nje ispisali ove redove.
Ispašće da više pišemo o njoj nego o Andiću.

Ako bi trebalo brisati besmislene postove, pitanje je šta bi od foruma ostalo.
Jasno je da iza Cicinog nika stoji neko ko se šegači, ali u svakoj šegi ima i delića istine.
Pa sve i da nema nikakve istine i nikakvog smisla u tome što osoba zvana Cica piše, pitam vas, cenjeni forumaši sa ovog pdf-a, ko bi mogao da proceni šta bi bilo smisleno i poželjno, a šta besmisleno i izlišno, a samim tim i izbrisano, da bi ovaj deo foruma održao "nivo intelektualnosti, ozbiljnosti i strogosti". Ne bih voleo da se ovde određeni krug forumaša ponaša kao društvance zatvorenog tipa. Ne bih voleo da pripadam onima koji jadikuju da nema kvalitetnih postova.

Društvene mreže funkcionišu po principu dinamičnosti. Ako nema žive, brze i neprekidne komunikacije, mreža lagano umire.
Ne vidim da Cica bilo koga vređa. Čak i kad "nazovi vređa" to nisu nikakve uvrede u odnosu na uvrede koje na sebe prima sve da bi nekoga zabavila.

Pogledajte koliko je isprovocirala sagovornike da pišu. A što je više pisanja, makar i neozbiljnog, to je više mogućnosti da neka mreža profitira.
Gospodo draga, ubeđen sam da je Cica zaposlena kao jedan od moderatora Krstarice.
Ako nije, Krstarica treba da joj zahvali što smo zbog nje ispisali ove redove.
Ispašće da više pišemo o njoj nego o Andiću.

Ma nije Cica problem, ona se uvek javljala i govorila je da je svaka knjiga shit ,
da je sve knjige ovog sveta procitala, cak jos i nenapisane,
niko joj odgovarao pa je tako ovaj topik nekako i funkcionisao.
Ali se zadnjih dana jos ponajmanje i ona sama javlja , javljaju se
ljudi koji i tako ne citaju ( ili uglavnom sami sebe) i kako je lepo
Quentin lepo primetio daju se saveti oko lubrikanata i to tako vec
danima. Mozda je to nekome zabavno, meni nije.

Besmislene poruke treba da se brišu i ako nisu prijavljene.
Nažalost, ova tema je puštena niz vodu. Skoro niko više ne pokušava da piše o knjigama. A i kako bi kad će onda Cica da mu skoči za vrat. Pa se onda nađe neko pametan da uđe u priču sa Cicom o margarinu i podmazivanju itd, itd...

Elem, ako neko zna za neko pristojno moderisano mjesto na netu gdje se malo aktivnije diskutuje o književnosti, može da mi pošalje pp. Teško da ću se ovdje više javljati.

Quentin, znam ja jedan forum. Dobijaš poruku na pp, a pišem ovo javno da mi se javi i drugi eventualno zainteresovani.

Ne znam o čemu pričate. :cool: Svima koji su mi se javili sam pružio validne informacije. Samo se plašim da se ne zamerim administraciji sa ovog sajta.
No, vratimo se knjigama...
Ma nema veze, niko nije video:D
Ja se mucim vec danima sa Jergovicem, iduce cu nedelje poceti nesto drugo, ne znam jos sta.
Mozda cak i Uelbeka. Pa necu da budem slepa kod ochiju. Ocu da i ja vidim to cudo:D

Na tom forumu Čije Se Ime Ne Spominje ima opsežna tema o Jergoviću...možda bi te zanimalo.
Auu, dobro si mi reko, zanima. Potrazicu;)

Ja licno mislim ( a li opet ne znam bas pravila foruma) da nije bas zabranjeno staviti link ( naravno ne od samog
foruma) o nekoj knjizi konkretno o kojoj se negde diskutovalo. Pa stavljamo linkove iz medija, a i forum je medij ( nekakav).
Nego, nema veze.

Gledam neke knjige na sajtu Lagune i vidim da je predviđen dobar popust, recimo:

Cene:
Srbija i ostale države
Cena: 999.00din / Sa popustom i do: 719.28din
Crna Gora
Cena: 8.50€ / Sa popustom i do: 6.12€
Bosna i Hercegovina
Cena: 18.40KM / Sa popustom i do: 13.25KM

Da li je popust predviđen za članove i kako postati član? Pre svega mislim na neko online članstvo, pošto nisam siguran da li postoji Lagunina knjižara u okolini. Hvala.

Читао сам је. Најбоље ми је било када на једном месту каже:
Човек без мозга био би безбрижан. :rotf:

У вези са том филозофијом, има и оно:

Молим Бога да ме лудилом излечи,
Јер се проклетим разумом не умедох спасити.

(Изет Мола)

:)

Pročitala Fo, Dž. M. Kuci. Nit sam shvatila knjigu, nit sam našla neki smisao, ne razumem zašto je dotični dobio Nobela. Pretpostavljam da su oni iz komiteta pametniji od mene, pa znaju zašto su mu je dali.

Da li je neko čitao, volela bih da mi neko pomogne i objasni šta sam pročitala.

Читао сам га прије пар година, и утисци су слични. Сјећам се да сам до трећине, или половине романа и хватао ствари, касније се све некако расплинуло, нити сам имао појма од кога она страхује, ко је прогања (чини ми се да је тако нешто било у питању). Нисам ти помогао, али сад бар знаш да ниси сама :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back