Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da to voje nametanje vredja paznju. Ne volim, kad neko po svaku cenu svima namece svoje misljenje kao jedino ispravno. Rekla sam da ne valja i ne znam o cemu se dalje polemise.

Nekako bi ovih par rečenica moglo i na tebe da se odnosi, koliko mogu da primetim... :whistling:

Serijal Predivna Tama, Predivna stvorenja, Predivni haos... U principu dopašće se tinejdžerima... Malo mračno, malo ljubavno, malo ovo, malo ono... Čitam samo zato što sam pročitao prvi deo, pa me sada kopka kako će sve ići do kraja...

Naravno, već vidim da kod nas nije sve prevedeno... Kad-tad kupiću tablet ili nešto slično da bih mogoa da knjige čitam u elektronskom formatu...

Poslednja izmena:
Nakon dovršene zbirke Blekvudovih priča mogu samo da potvrdim utisak - ovo je vrhunac horora i svaki pravi poštovalac ovog žanra dužan je da pročita ovu zbirku! Takođe, sramotno je da je ovo tek prvo izdanje ovog pisca na srpskom jeziku...Valjda će se Orfelin smilovati i izdati druge priče koje valjaju.
Sad je na redu Lavkraftov Šaptač u tami...preostale njegove priče koje do sada nisu prevođene na srpski, a da nešto vrede.

Nakon dovršene zbirke Blekvudovih priča mogu samo da potvrdim utisak - ovo je vrhunac horora i svaki pravi poštovalac ovog žanra dužan je da pročita ovu zbirku! Takođe, sramotno je da je ovo tek prvo izdanje ovog pisca na srpskom jeziku...Valjda će se Orfelin smilovati i izdati druge priče koje valjaju.
Sad je na redu Lavkraftov Šaptač u tami...preostale njegove priče koje do sada nisu prevođene na srpski, a da nešto vrede.

Nisam ga čitao, čiča je pisao u davno vreme... :D Moraću da obratim pažnju, pa da potražim njegove priče.

Zao mi je sto nemam ove godine, a da je '92. Ja bih rat zavrsila za dva dana sa Biblijom u ruci.

I taj, kao i mnogi drugi ratovi, su dobrim delom i zakuvani zbog Biblije i ostalih "svetih" knjiga...

Treba ovde pod hitno uvesti diktaturu moderatorijata!
Ma trebalo bi odmah brisati te besmislene postove, ali ih niko ne prijavljuje, a i da radi to,
trebalo bi da 24 sata samo prijavljuje.

Ovo je ostao i jedini topik na koji su svracali ljudi koji citaju knjige, a i pored toga sto na ovom PDF-u ima 30 topika
o raznim drugim temama pa i o umijecu ljubavi, pisanja, zezanja, poezije i muzike, ljudima se svidja bas ovaj.

Ma trebalo bi odmah brisati te besmislene postove, ali ih niko ne prijavljuje, a i da radi to,
trebalo bi da 24 sata samo prijavljuje.

Ovo je ostao i jedini topik na koji su svracali ljudi koji citaju knjige, a i pored toga sto na ovom PDF-u ima 30 topika
o raznim drugim temama pa i o umijecu ljubavi, pisanja, zezanja, poezije i muzike, ljudima se svidja bas ovaj.

Besmislene poruke treba da se brišu i ako nisu prijavljene.
Nažalost, ova tema je puštena niz vodu. Skoro niko više ne pokušava da piše o knjigama. A i kako bi kad će onda Cica da mu skoči za vrat. Pa se onda nađe neko pametan da uđe u priču sa Cicom o margarinu i podmazivanju itd, itd...

Elem, ako neko zna za neko pristojno moderisano mjesto na netu gdje se malo aktivnije diskutuje o književnosti, može da mi pošalje pp. Teško da ću se ovdje više javljati.

Pridruzujem se i ja quentinovoj zelji. Moze i meni pp

Inace, nije tacno da niko ne prijavljuje. Ja prijavljujem non stop jer je stvarno preteralo sve mere. I da budem iskren , obrisu joj poruke kad god prijavim. Koliko vidim brisu joj se i potpisi i reklamiranje blogova i drugih sranja.. takodje je i banuju ali zlo ne spava, ne odustaje tako lako! Sta drugo da ljudi urade? Nema resenja! Kad je neko kreten vracace se i nakon 100 gasenja profila!
Ta osoba ima psihickih problema i evo ako treba nek se otvori jedna tema samo o njoj pa nek pise tamo do mile volje!

Poslednja izmena:
Besmislene poruke treba da se brišu i ako nisu prijavljene.
Nažalost, ova tema je puštena niz vodu. Skoro niko više ne pokušava da piše o knjigama. A i kako bi kad će onda Cica da mu skoči za vrat. Pa se onda nađe neko pametan da uđe u priču sa Cicom o margarinu i podmazivanju itd, itd...

Elem, ako neko zna za neko pristojno moderisano mjesto na netu gdje se malo aktivnije diskutuje o književnosti, može da mi pošalje pp. Teško da ću se ovdje više javljati.

Nazalost, ne postoji ( barem ne na nasim jezicima) takvo mesto.
Tebi i meni nije tesko da ih nadjemo na jezicima koje znamo, ali meni takva mesta na nemackom nisu zanimljiva
jer zelim da citam i pisem srpski.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back