- Poruka
- 3.423
Evo vam vaše Cice,Moderne pjevaćce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жорж Перец " Простори у собама"
пише о соби, па прелази на опис улице, града, државе итд. итд.

Espèces despaces. је изворни наслов, а ја сам читао на шведском.
Pa dobro, možeš li da napišeš koju riječ više? Sviđa li ti se knjiga? Šta je OK, šta nije...
Vidiš kako je the prodigy gore fino napisao po par rečenica o svakoj knjizi. Savršen upis za ovu temu.
Pa dobro, možeš li da napišeš koju riječ više? Sviđa li ti se knjiga? Šta je OK, šta nije...
Vidiš kako je the prodigy gore fino napisao po par rečenica o svakoj knjizi. Savršen upis za ovu temu.
Tu ima oko 30 soba i mrzi me da pisem sada o svima, ali bih ti preporucila da procitas Zorzov apartman, Dafnin papagaj, Mirna biblioteka gospodje Vels, Zenevjevin vrt. Sve su to price, koje sacinjavaju tu knjigu. Ako si citao Gi de Mopasana, nije kao on, jer je Gi de Mopasan mnogo bolji, ali su tako neke nepovezane pripovetke.
Polako, aj da ti i ja procitamo Purity ( ja sam stigla do pola= 400 stranica) i totalno sam sludjena jer je to neki moderan,Pa dobro, možeš li da napišeš koju riječ više? Sviđa li ti se knjiga? Šta je OK, šta nije...
Pre mnogo godina sretnem u nekom vrelom avgustu neku poznanicu koja je studirala knjizevnost, a pisala je poeziju,
i pitam je da li pise, a ona mi kaze da je opasno zuljaju cipele i da joj svuda traze neke stambilje pa nema inspiraciju da pise.
Tako sam se i ja barem sedam dana provodila po Srbiji, Lufthanza strajkuje, nisam znala kada i kako da se vratim pa je takvo
blo i uzivanje u citanju.E zato nisam zavrsila Purity.
Na nemackom je naslov Nevinost, cenim da ce i kod nas morati da se izmisli neki prikladan prevod za naslov jer
ako bi bio Cistoca onda bismo mislili da je neka komunalna sluzba u pitanju.
To Purity u ovom slucaju zaista je neprevodivo.l
Ja cu moj novi roman nazvati "Nevinost 2", otkricu vam samo da je to jedna vrsta moje biografije, a razmsiljam da u njoj odgovorim na hiljade pitanja, koja su mi stigla za moj blog. Mislim da ce to ljudima bolje pomoci, a primetila sam da mnogi nisu procitali moja sabrana dela, u kojima izlazi 14. tom.
Ja cu moj novi roman nazvati "Nevinost 2", otkricu vam samo da je to jedna vrsta moje biografije, a razmsiljam da u njoj odgovorim na hiljade pitanja, koja su mi stigla za moj blog. Mislim da ce to ljudima bolje pomoci, a primetila sam da mnogi nisu procitali moja sabrana dela, u kojima izlazi 14. tom.
Polako, aj da ti i ja procitamo Purity ( ja sam stigla do pola= 400 stranica) i totalno sam sludjena jer je to neki moderan,
savremen (pleonazam) Frenzen, al opet, mnogo mi se svidjaNe bas tako kao Korekcije, ali ja sam starostavni lik
pa je to mozda zbog toga.

Kasnis Milka, kasnis
Sve je vec vidjeno, napisano, snimljeno , a pale su i neke silne nagrade.
Невиност без заштите је југословенски документарни филм из 1968. године. Режирао га је Душан Макавејев, који је написао и сценарио. Припада остварењима црног таласа.
Направљен као колаж који се састоји од истоименог играног филма из 1942. године у режији Драгољуба Алексића, затим од документарних снимака акробатских наступа Драгољуба Алексића који су снимљени у периоду од 1929. до 1940, и од документарних снимака на којима се појављују актери филма Невиност без заштите из 1942. Колаж садржи и документарне снимке Београда након бомбардовања, Милана Недића, Димитрија Љотића, као и сахрану пуковника Милоша Масаловића (посмртно унапређен у чин бригадног генерала). У филму су кориштени материјали Југословенске кинотеке. Пјесму о Алексићу изводи Војислав Костић на стихове Александра Поповића.
Филм је имао проблеме са цензорима јер је главни глумац личио на Јосипа Броза.[1]

Ajde, požuri s tim, čitanjem.
Ja sam pun utisaka, a sve neću da se javim dok ti ne završiš. Ne bih da ti odajem završetak, a i rado bih da bar neko zna o čemu govorim.