shonery
Aktivan član
- Poruka
- 1.124
Ma, to je za decicu. Ne valja nista.
Stvar ukusa, ali opet mi se čini da zavređuje pažnju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trenutno čitam Kradljivicu knjiga...
Nije da me nešto oduševljava, ali mi je zanimljiva...
Našao sam link.Nisam čitao, a vidim da je zastupljeno u elektronskoj formi.
Pogledaću.
Stvar ukusa, ali opet mi se čini da zavređuje pažnju...
Mislim da to voje nametanje vredja paznju. Ne volim, kad neko po svaku cenu svima namece svoje misljenje kao jedino ispravno. Rekla sam da ne valja i ne znam o cemu se dalje polemise.

Stigao sam do pola Pokoravanja Mišela Uelbeka!
Francuski društveno-politički nemiri u skorijoj budućnosti sagledani iz ugla univerzitetskog profesora.
Kako više čitam, sve mi je teže jer me dosta podsjeća na početak rata u BiH.

Nakon dovršene zbirke Blekvudovih priča mogu samo da potvrdim utisak - ovo je vrhunac horora i svaki pravi poštovalac ovog žanra dužan je da pročita ovu zbirku! Takođe, sramotno je da je ovo tek prvo izdanje ovog pisca na srpskom jeziku...Valjda će se Orfelin smilovati i izdati druge priče koje valjaju.
Sad je na redu Lavkraftov Šaptač u tami...preostale njegove priče koje do sada nisu prevođene na srpski, a da nešto vrede.
Zao mi je sto nemam ove godine, a da je '92. Ja bih rat zavrsila za dva dana sa Biblijom u ruci.
Kako je ova tema maestralno opoganjena...
Ma trebalo bi odmah brisati te besmislene postove, ali ih niko ne prijavljuje, a i da radi to,Treba ovde pod hitno uvesti diktaturu moderatorijata!
Ma trebalo bi odmah brisati te besmislene postove, ali ih niko ne prijavljuje, a i da radi to,
trebalo bi da 24 sata samo prijavljuje.
Ovo je ostao i jedini topik na koji su svracali ljudi koji citaju knjige, a i pored toga sto na ovom PDF-u ima 30 topika
o raznim drugim temama pa i o umijecu ljubavi, pisanja, zezanja, poezije i muzike, ljudima se svidja bas ovaj.
Besmislene poruke treba da se brišu i ako nisu prijavljene.
Nažalost, ova tema je puštena niz vodu. Skoro niko više ne pokušava da piše o knjigama. A i kako bi kad će onda Cica da mu skoči za vrat. Pa se onda nađe neko pametan da uđe u priču sa Cicom o margarinu i podmazivanju itd, itd...
Elem, ako neko zna za neko pristojno moderisano mjesto na netu gdje se malo aktivnije diskutuje o književnosti, može da mi pošalje pp. Teško da ću se ovdje više javljati.