Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Прва њена књига коју сам прочитала пре десетак година је "Источни ветар: Западни ветар". Побогу! Каква књига. Распаметила ме је. И сада се сећам колико је јак утисак на мене оставила. ❤Мајка, Перл Бак
Сиромашно кинеско село у забаченој провинцији и мајка која покушава да одржи породицу и да се прилагоди новонасталим политичким променама.
Пре пар месеци сам купила ону велику књигу романи Иве Андрића. Први роман је "Травничка хроника". Завршила сам га пре пар недеља. Мало ми је био досадан на моменте, искрено. Не знам када ћу почети "На Дрини ћуприја". Када га прочитам, јављам утиске.Da li si čitala Travničku hroniku? Meni je taj roman draži od Na drini ćuprija, mada je i on odličan.
Lipoto moja1.Pročitala za tri dana 530 stranica.Knjiga dobra
![]()
2.Sad čitam ovu, ima 291 stranicu.
![]()

''Romanovi'' - Sajmon Sibag Montefjore
Petar Veliki se vraća iz rata i zatiče svoje ministre ogrezle u pljački države i međusobnim sukobima oko toga ko će više da pokrade. Jedan od njih mu odgovara: ''Svi mi krademo, samo što neki kradu upadljivije od ostalih''.
Neverovatno kako se neke stvari nikad ne menjaju.
U jednom delu kaže da se ruski model organizacije sastoji u bespogovornoj poslušnosti prema nadređenima i nemilosrdnom gaženju podređenih. Isto tako je i u Srbiji.

Не веруј баш све историчару Енглезу.
Сиромашан руски народ не може да се прехрани, а што бескућници у Енглеској спавају под мостовима - то ништа.To ti je tamo i danas tako, isto kao i ovde. Skorojevići bliski vlasti se basnoslovno bogate dok narod ne može da se prehrani od svog rada.
Ovo drugo isto.