Truman
Elita
- Poruka
- 24.032
Добру идеју си ми дао шта наредно да узмем с полице кад завршим Павиљон жена.Da li si čitala Travničku hroniku? Meni je taj roman draži od Na drini ćuprija, mada je i on odličan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добру идеју си ми дао шта наредно да узмем с полице кад завршим Павиљон жена.Da li si čitala Travničku hroniku? Meni je taj roman draži od Na drini ćuprija, mada je i on odličan.

Sada kada sam kod kuće i retko izlazim zbog virusa Korone mnogo više čitam nego ranije. Upravo čitam knjigu "Brzo čitanje" autora Džefri Dadlija. Veoma je zanimljiva i baš se trudim da uvežbam brzo čitanje. Sada mi nije toliko važno pošt imam puno vremana ali kada ova muka prođe i kada ne budem imao ovoliko vremena brzo čitanje će mi koristiti. Ove teme su obrađene u knjizi:
Zašto da čitamo brže, Kako se skoncentrisati, Kako da čitamo brže bez napora, Ako znate više reči čitaćete brže, Tehnika jednog reda i tehnika karte, Pobedite vreme i shvatite suštinu, Promena tempa je korisna kao i odmor ...itd.
Korisna i praktična knjiga.

Uznemireni ljudi - Fredrik Bakman
Utisci odlicni. Preporucujem.
Tvoj favorit Selin ima takav rast medju citaocima pokazuju istrazivanjaGovori Selin
Radi se o zbirci raznih Selinovih tekstova, prepiske i intervjua.