Karpoš11
Elita
- Poruka
- 24.232
U vojsci samo problematični i dobrovoljci najviše rade.
Ostali statiraju
Ostali statiraju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bas, takvi idu u zatvor i na produzenje vojnog roka od mesec dana i vise.U vojsci samo problematični i dobrovoljci najviše rade.
Ostali statiraju
Sve vojske imaju neko "Pravilo sluzbe" gde je definisano dokle si na duznosti, i kada mozes skinuti neke delove uniforme. U izraelskoj armiji (IDF), devojke mogu biti u civilu posle 5 popodne, u okviru vojnog logora, ako nisu na duznosti.Kosu mogu da nose , i uredjuju kako zele, ne mogu imati nausnice, i prstenove u nosu.Mogu nositi pantalone, ili suknju, prema vlastitoj zelji.Isto vazi za americku armijuOk kod nas...ali recimo u inostranstvu gde se meša već ko je muško, žensko, šta god?
Mada i žene idu u vojsku negde...viđala sam da nose punđu i puno gela na kosi.
budalama dođe pamet , pametnima odeZdrav razum ostaje iza kapije,cim krocis u kasarnu logika nestaje
za picajzle?Pincetu
Evo praktičan tutorijal što sve treba ponijeti za služenje vojnog roka u Srbiji: https://www.facebook.com/share/r/wjQ3hF3w2VPjE954/Dakle...Ukoliko biste išli...Koje su to nephodne sitnice koje biste poneli u vojsku sa sobom?
sto je najgore meni se cini da se lik ne zeza...mogu da zamislim da negde neko, cak iako ne u Srbiji ponese ovaj arsenal....Evo praktičan tutorijal što sve treba ponijeti za služenje vojnog roka u Srbiji: https://www.facebook.com/share/r/wjQ3hF3w2VPjE954/
Za obrveza picajzle?
U kasarni sam video ubedljivo najveću koncetraciju duvača i tabletomana na jednom mestu a odrastao sam u Beogradu devedesetih i početkom 2000 na rejvu.Мени су највише значиле ризле током основне обуке.
Моји су ми слали паковања дувана са ризлама па сам скривао чај из мензе и ваљао џоинте и продавао и трамповао са сељачићима који се нису разумели.
После на станицама дужности је било свега.
Otkud picajzle na obrvama.....Za obrve
Ti si neki seljak, pa picajzle su i na obrvama....nikad nisi cuo ni video....?Otkud picajzle na obrvama.....
Jesam seljak, al nisam nikad čuo ni video.Ti si neki seljak, pa picajzle su i na obrvama....nikad nisi cuo ni video....?
U kasarni sam video ubedljivo najveću koncetraciju duvača i tabletomana na jednom mestu a odrastao sam u Beogradu devedesetih i početkom 2000 na rejvu.
To valjda dovoljno govori
Zato mi smešno uvek bude kada pričaju o "učenju redu", ali hajde neka im...
E pa da znas, picajzle se cesto nalaze kod dece ebaca i na trepavicama...deca imaju upalu kapaka, lekari opste prakse znaju to po selima je cesto....ne kazu seljacima sta je, ali deca se obrisu istim peskirom kojim i mama i tata i prenesu picajzle sebi na obrve i trepavice....Jesam seljak, al nisam nikad čuo ni video.
To možda vaše BG picajzle migriraju
Qq.E pa da znas, picajzle se cesto nalaze kod dece ebaca i na trepavicama...deca imaju upalu kapaka, lekari opste prakse znaju to po selima je cesto....ne kazu seljacima sta je, ali deca se obrisu istim peskirom kojim i mama i tata i prenesu picajzle sebi na obrve i trepavice....
Decu svrbi i cesu pa naprave kao da je upala kapka, a ustvari bude picajzle...
Nije retka stvar uopste, narocito ta kombinacija dete otkriva picajzle kod roditelja...posto roditelji mogu to da kao i sugu nose godinama, ceskaju se ali i redovno manje vise kupaju..
Suga takodje trpi da bude hronicna...mnogo ljudi ima sugu a da ne zna da je ima...
Ti si neki seljak, pa picajzle su i na obrvama....nikad nisi cuo ni video....?