Šta to znači ?

• Začetnik teme Začetnik teme pikax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam šta je fora , ali podigla sam nivo borbene gotovosti na TNT level.
Фора је у томе што ти ја причам. Већина мушкараца нема никога и трпи огроман притисак још од основне школе. Не знају шта да раде да то реше и онда се дешава то што се дешава.

Фора са лажним рибама постоји одувек, само се мењају начини на који се то приказује. Неко прича причу, други причају причу за њега, трећи глуми да има рибу преко телефона и порука, четврти шета са неком итд. Ствар је у томе да се друштву покаже како се остварио и мисли да ће на тај начин привући друге жене и скинути терет са себе, а заправо је решење и нечему другом (паре).

:heart:

Фора је у томе што ти ја причам. Већина мушкараца нема никога и трпи огроман притисак још од основне школе. Не знају шта да раде да то реше и онда се дешава то што се дешава.

Фора са лажним рибама постоји одувек, само се мењају начини на који се то приказује. Неко прича причу, други причају причу за њега, трећи глуми да има рибу преко телефона и порука, четврти шета са неком итд. Ствар је у томе да се друштву покаже како се остварио и мисли да ће на тај начин привући друге жене и скинути терет са себе, а заправо је решење и нечему другом (паре).

Sve ja to razumem , ali ovakav način nije fer.

Имаш филм, не знам више како се зове, где Џејсон Статам треба да уђе у неки клуб где се окупљају опасни људи (иде мечки на рупу). Да не би ишао сам, он дође на улици, нађе радницу којој да паре и каже јој да само са њом дође до врата клуба и да иде назад.

Sve ja to razumem , ali ovakav način nije fer.
Није фер и ја те подржавам, али ово што сам ти ја испричао је узрок зашто се то све дешава.

Мени је тако један масан дебил показивао слике својих "другарица" у телефону причајући како он то може да мува и да може да ми среди и све по реду, а заправо не може ништа и ја сам те жене већ знао.

Са друге стране имаш и жене које фантазирају о томе како су вези са мушкарцима које нису ни виделе ни чуле и о томе причају јавно, али можда је боље да не начињем ту тему да ме не би напале декларисане феминистикиње и дашчаре.

Није фер и ја те подржавам, али ово што сам ти ја испричао је узрок зашто се то све дешава.

Мени је тако један масан дебил показивао слике својих "другарица" у телефону причајући како он то може да мува и да може да ми среди и све по реду, а заправо не може ништа и ја сам те жене већ знао.

Са друге стране имаш и жене које фантазирају о томе како су вези са мушкарцима које нису ни виделе ни чуле и о томе причају јавно, али можда је боље да не начињем ту тему да ме не би напале декларисане феминистикиње и дашчаре.
Svakako , složićeš se da muškarci nekako više vole da se " pohvale " sami u svojoj mašti. Nije da nema ni sa druge strane sličnih situacija.

Ja znam lika koji je uradio nešto slično, ali to je bilo kad smo bili u srednjoj školi. Nisam čuo za slučajeve da su se punoletne osobe tako ponašale. :np:
Тако је мене у предшколском један Иван пољубио у образ јер га васпитачица натерала да ми честита рођендан, а имао је много слатке рупице у образима кад се смеје и што се мене тиче он је после мени био дечко до осмог разреда ::руменко:

Trolež na stranu, ali meni u životu nije palo na pamet tako nešto napraviti.
Pa umro bi od sramote da me neka ženska prozove.
Znam za obrnutu situacije, gdje je cura pričala da sam joj bivši, a ja luk nit' jeo, nit' mirisao, ali me bolio đon.

Dakle, na nekoj ste poslavi , fotkate se sa milion ljudi , i jedan posle kaže da ste mu devojka jer vas je zagrlio na slici.

Kada ga sretnete jer vam društvo kaže da ste vi zapravo par i priupitate ga uz milosnu majku - On pogne glavu i ćuti.
Kakav je to fenomen?
Da li vam se nešto slično desilo?
I šta to znači?
Da nije možda ta osoba paćenik?
Pogledajte prilog 1842598

Ја мислим да је ипак решење ребуса да си ти добра риба тако та брату немој замерити.

п.с. Данас је онај рејтинг јако битан, чуо сам.

Dakle, na nekoj ste poslavi , fotkate se sa milion ljudi , i jedan posle kaže da ste mu devojka jer vas je zagrlio na slici.

Kada ga sretnete jer vam društvo kaže da ste vi zapravo par i priupitate ga uz milosnu majku - On pogne glavu i ćuti.
Kakav je to fenomen?
Da li vam se nešto slično desilo?
I šta to znači?
Da nije možda ta osoba paćenik?
Pogledajte prilog 1842598
To znači da ideš na proslave i slikaš se sa milion ljudi? A iz toga proizilazi da su šanse da neko od tih milion tvrdi isto - realna mogućnost?
Biće i neka matematička jednačina, treba mi malo vremena da je postavim...

Svakako , složićeš se da muškarci nekako više vole da se " pohvale " sami u svojoj mašti. Nije da nema ni sa druge strane sličnih situacija.
Нећу се сложити јер се и жене хвале да су биле, да су седеле, да су причале, да су се сликале,...

Последњи стадијум је када фантазирају да су биле са неким, али то је већ губитак додира са стварношћу. Луда жена 1/1.

Нећу се сложити јер се и жене хвале да су биле, да су седеле, да су причале, да су се сликале,...

Последњи стадијум је када фантазирају да су биле са неким, али то је већ губитак додира са стварношћу. Луда жена 1/1.
Tema je tu da se složimo, nemoj da kvariš?
Iako i ja mislim da muškarci mnogo manje pričaju o tome sa kim su bili, ko im se dopada, kao i to da bilo šta lično dele..

Back