Znam. Ti si onaj koji jede kokice u bioskopu i krcka.Naravno, ne režiram tako glupe zaplete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam. Ti si onaj koji jede kokice u bioskopu i krcka.Naravno, ne režiram tako glupe zaplete.
samo ako si ti taj smešni debeljkoIma li mesta u filmu za smešnog debeljka?
Dakle, na nekoj ste poslavi , fotkate se sa milion ljudi , i jedan posle kaže da ste mu devojka jer vas je zagrlio na slici.
Kada ga sretnete jer vam društvo kaže da ste vi zapravo par i priupitate ga uz milosnu majku - On pogne glavu i ćuti.
Kakav je to fenomen?
Da li vam se nešto slično desilo?
I šta to znači?
Da nije možda ta osoba paćenik?
Pogledajte prilog 1842598
Obustav!Prestani sa guranjem!
Niti gledam tako glupe filmove.Znam. Ti si onaj koji jede kokice u bioskopu i krcka.
Pa gledaš ga , pratiš pomno.Niti gledam tako glupe filmove.
Hvala, znači mi od nekog tako duhovitog.samo ako si ti taj smešni debeljko
e čuj mene, pa ti nisi smešan
tako da ne
Usamljeni jadnik.Dakle, na nekoj ste poslavi , fotkate se sa milion ljudi , i jedan posle kaže da ste mu devojka jer vas je zagrlio na slici.
Kada ga sretnete jer vam društvo kaže da ste vi zapravo par i priupitate ga uz milosnu majku - On pogne glavu i ćuti.
Kakav je to fenomen?
I šta to znači?
molim i drugi putHvala, znači mi od nekog tako duhovitog.
Ne znam zašto si toliko uzrujan , ali i to možemo srediti.Rimovao bih ali da mi ne lupaju zvezdice bezveze.
Znam, režiraćeš zaplet da sam ja ustvari taj lik, a publika uUuUuUuU jbt kakav film.Ne znam zašto si toliko uzrujan , ali i to možemo srediti.
Opet promašaj.Kliše od filma, ali takva je publika.
neću, napravi sam - izgleda da te fasciniraNe moraš da me stavljaš u credits
Postaviti mu pitanje javno, pred što više ljudi, pa onda ponoviti tretman više puta.Dakle, na nekoj ste poslavi , fotkate se sa milion ljudi , i jedan posle kaže da ste mu devojka jer vas je zagrlio na slici.
Kakav je to fenomen?
I šta to znači?
To je već odavno prošlo vreme , ništa aktuelno.Postaviti mu pitanje javno, pred što više ljudi, pa onda ponoviti tretman više puta.
Organizovati javno saslušanje, pred što većom publikom, da se prepričava i za 20 godina.Što je najgore, ne važi za nenormalnog.
Mislim da mu je bilo dovoljno što sam ga ja pitala.Organizovati javno saslušanje, pred što većom publikom, da se prepričava i za 20 godina.
Kad ste bili u obdaništu?To je već odavno prošlo vreme , ništa aktuelno.
Nije , ali kao da jeste !Kad ste bili u obdaništu?![]()
nemam šta da dodamOno slikali se goli i posle taj tip svima pričao da si mu devojka. Ajde pusti nas te priče. Tip ništa nije pričao, samo je pokazivao sliku a ostalo su svi zaključili, svako ko ima malo bi shvatio. Ok, ima ovde jedan što ne bi skapirao ni tad, ali on je na nivou statističke greške.