Mislim da je neka slicna tema ovde vec bila ali nije lose da malo osvezimo razmisljanja o tome...Ovde na sto kazu trulom zapadu u jednom kafeu slusam razgovor dvojice malo starijih momaka (u cetrdesetim) uzgred i stranci su...pricaju o devojci jednog od njih koja ga je sirotog spopala jos prvo vece pa on nije imao kud nego da je "kresne" ali mu se sad smucila...Kakva je to zena pita se zamislite on..znaci ona tako sa svima posle dva sata ragovora...Da ne duzim dalje...oni se ne pitaju kakvi su to muskarci koji se drze za ruke i ljube ili koji su obuceni u zensko ili koji su egzibicionisti vec eto kakva je to zena...ne znam prosto sme li neko pokazati da mu se neko svidja a da posle toga ne bude ocenjen kao neko ko ne bir a sa kim ce...
ops: Nisam da se ide iz ruke u ruku ali zasto tako osudjivati nekog ko je zdravo pozeleo seks sa suprotnim polom? Kad sam to prokomentarisala kasnije sa nekim personama bila sam iznenadjena koliko su je isto osudjivali... znaci li to da jos uvek mora da se trci oko drveta..pacak iovde....gde kazu nema predrasuda