sta to znaci izmedju redova?

Postoji mnogo razloga iz kojih bi to mogao da radi, ali to najvise lici na nepoverenje, zatim i ljubomoru.
Lose je kada neko toliko sumnja, a narocito na pocetku veze.
Rekla bih da te to gusi i sputava da budes opustena i uzivas sa njim.

Razgovor je najbolje resenje, problem ocigledno postoji i ignorisanjem istog neces postici nista, barem ne nista dobro. Sto to duze traje moze doci do rizika da poprimi velike dimenzije i da se tek onda nadjes pred problemom. Zato mislim da bi trebalo da budes iskrena i otvorena, kazes mu sta si primetila da se desava i pitas ga da li postoji nesto o cemu bi hteo da razgovarate.

Mozda mu neko rugi puni glavu a on guta to iz nesigurnosti. Probaj da mu stavis do znanja da za sumnju nema razloga i pitaj ga npr, da dodje po tebe kad si sa drugaricama na kafi kako biste posle toga vas dvoje otisli u setnju. Kada vidi i upozna tvoje drustvo, mozda prestane da te proverava.

Ako uprkos tvojoj inicijativi da rascistite njegove nedoumice nastavi, onda je to vec jako ruzno prema tebi.

Nije istina..odakle to tebi? Šta tu ko ima kome da brani i odakle kome pravo da neko nekome brani izlazak u grad?
Ja baš zato što volim svog momka, i on mene idemo ponekad u grad sa svojim društvima i niko ne radi ništa loše..jer prosto on želi ponekad da je sa muškim društvom a ja sa svojim drugaricama...pa, nismo sijamski blizanci, da smo non - sop zajedno. Upravo je to ljubav, kada nekoga voliš da mu daš slobodu u smilsu da ima svoj hobi, da izadje i sa svojim društvom... To je imati svoje vreme i svoju slobodu.Ja njega ništa manje ne volim niti on mene ako ode ponekad u grad sa svojim drugovima ili ja kada odem sa drugaricama..Zbog čega ti odmah misliš da taj nešto mora odmah loše da radi? Ja kada izadjem u grad bez njega, ja ne radim ništa loše.

mislim da ti smajlići gore u mom postu govore nešto Jeco, smatrala sam da nema potrebe dalje da obrazlažem taj moj post..:D

Nisam duugo u vezi, ali decko me konstantno proverava gde sam i sta radim, da li sam zaista sa drugaricama...neki put je zaista sala, a neki put..ufff...
Pa sada, da li on to radi jer stvarno oseca tu neku dozu ljubomore ili se mozda krije pak ona druga strana, da on svrlja i na taj nacin se ogradjuje..? :dontunderstand:

znaci da je patoloski ljubomoran, a ako zaista i jeste to ces videti vrlo brzo a onda bezi glavom bez obzira...
takvi preko noci mogu da postanu klasicni progonitelji...

Poslednja izmena:
ja sinoć saznala da ukoliko ti momak/ devojka ne brani da ideš sa društvom u grad znači jedne od ove dve stvari:

1. ne voli te dovoljno
2. sigurno i sam/a radi nešto loše dok niste zajedno...

da sam umrla pre par dana, ne bih znala ovu veliku istinu...:lol::lol::lol:

p.s. verovatno je posesivan...a to je gore nego biti malo ljubomoran...:D

:rotf: Sjajna stvar
Razvescu se,ne voli me ni malo :sad2:

Back