Šta to radiš kume!???

Gledam požar....Nešto žešče gori tamo kod obrenovačkog puta.
Ne znam šta je, al' sam zvala vatrogasce. Valjda mi se ne smeju tamo u centrali

evo "slika" (ne baš kvalitetna) ...

SP_A5267.jpg

Poslednja izmena:
Ne znam šta je bilo... Ugasili su... Videću sutra po danu...
Ali mi je jako drago što su uopšte i otišli tamo iako nisam tačno znala da joj kažem o čemu se radi... :)
Lepo je to kad ljudi savesno obavljaju svoj posao
VEEELIKI pozdrav svim vatrogascima :bye:

.....a i ti si, možda nekom spasila život,.....
vidiš da ljudima, koji su možda mnogo bliže bili vatri, nije palo na pamet da pozovu vatrogasce,.....Osoba, čiju si imovinu, ovim svojim potezom spasila,....ima moralnu obavezu da te, u najmanju ruku časti,....ti si naš večerašnji junak!!!:ok::klap:
...kad se rešim oženiti,...pozvaću te da mi budeš kuma!:rumenko:

.....a i ti si, možda nekom spasila život,.....
vidiš da ljudima, koji su možda mnogo bliže bili vatri, nije palo na pamet da pozovu vatrogasce,.....Osoba, čiju si imovinu, ovim svojim potezom spasila,....ima moralnu obavezu da te, u najmanju ruku časti,....ti si naš večerašnji junak!!!:ok::klap:
...kad se rešim oženiti,...pozvaću te da mi budeš kuma!:rumenko:

Za kuma se biraju bogataši.... Ne bi se od mene 'leba najeo :lol:
Tužno je to što ljudi koji tuda prolaze kolima nisu zvali. Mnogi su to videli i pre mene a nisu ništa uradili.
I stvarno mi je drago što imamo dobre vatrogasce a ne ko panduri da izađu tek kad se neko pobije, ubije

p.s. (po-ybe :lol:)

..aaaaaa, znači i ti si odgledala ono pored gazele,...:hahaha:
.....i stalno se pitam, ako nisu izašli iz auta zato što su znali da će biti snimani, zašto su uopšte izašli na tu zimu???
a nije dvosed,.....koliko sam mogao primetiti,....:lol:

...zamalo da me razočaraš,....delujem li ja tebi kao materijalista?Ti ćeš takvog kuma sebi birati?
......e, neću da se ženim,....:dash:

Back