Šta to nudi studentska lista?

Ovo sa studentima me u mnogome podseća na

Da sam ja netko
pozvao bih sve dječake
dao bih im igračke
i pustio ih da se cijeli dan igraju i jure

Radili bi divne stvari
prekratki bi bili dani
voljeli bi svoje škole djaci
da sam ja netko

Svim majkama bih izbrisao bore
ucinio da očevi ih vole
davnu ljubav da im vrate
i da mirno zive svoje sate
da sam ja netko

...

Ako je neko upućen, molim da mi objasni, šta to nudi "studentska lista"?
Nagađam da će i najboljem slučaju kopirati nešto popularno tipa moto veće plate, manje korupcije.
No samo po sebi nagađam da još uvek nema neke jasne ideje kako bi politika izgledala i šta zapravo može da se ponudi?
Ono tipa da imaju neku garanciju iz inostranstva - tipa EU, bilo bi obećanje da će EU dati milijarde evra da se stanje u Srbiji promeni na bolje.

Čujemo šta (ne) žele, ali nigde nisam video/čuo/pročitao šta nude i kako se to postiže uz njihovo rukovodstvo.

Ako je neko upućen, molim da mi objasni, šta to nudi "studentska lista"?
All inkluzive

1000012907.gif

Nagađam da će i najboljem slučaju kopirati nešto popularno tipa moto veće plate, manje korupcije.
No samo po sebi nagađam da još uvek nema neke jasne ideje kako bi politika izgledala i šta zapravo može da se ponudi?
Ono tipa da imaju neku garanciju iz inostranstva - tipa EU, bilo bi obećanje da će EU dati milijarde evra da se stanje u Srbiji promeni na bolje.
Upravo to me interesuje. Da kažu nešto tipa:
Mi ćemo da uvedemo sankcije Rusiji i priznamo Kosovo jer ćemo tako da se brže integrišemo u EU koja će da nam da i pozajmi nebrojane milijarde evra.
Ili: Nedvosmisleno pristupamo BRIKSu i tako proširujemo svoje tržište i privlačimo investicije prijateljski nastrojenih.
Ili: Proglašavamo celu Srbiji za EKO zonu i bavimo se samo zdravljem i razonodom.
Ili...

Ne znam da li si video, ali kažu da će izbori možda biti 28.juna.
Kao da Vučić želi na brzaka da raspiše i dobije izbore kad su ljudi na odmoru.
Наравно. Сам Вучић помиње неки термин до 10. јула.

Али, мислим да овај пут ни он сам није сигуран шта му је чинити, па баца различите поруке и чека сигнале.

Чека да се нешто деси.

Сасвим је могуће да ће да их распише, али вероватно не баш за Видовдан. Могуће, недељу или две касније. Ни он сам, још увек, није начисто.

Back