Sta to nudi SNS lista?

Nikola Tajland

Iskusan
Poruka
5.123
Zaposlenost? Placali strancima da otvore fabrike i rade manuelne poslove koje mogu da obavljaju dresirani magarci za. Plate minimalac....naravno, u drzavnom sektoru su plate dobre za SNS kadrove.
Zivotni standard katastrofa.
Neispunjena obecanja (Mercedes, Tenis, kancelarija za brze odgovore...)
Prodato Kosovo
Spoljna zaduzenost nikada veca u istoriji.
Vojska? Kupuje se naoruzanje s koca i konopca a nema ko njime da rukuje. Profesionalni vojnici svakodnevno napustaju vojsku. O kvalitetu vojske govori nedavno takmicenje specijalnih jedinica u Dubaiju gde su nasi zauzeli 27.mesto od 34 zemlje koje su ucestvovale.
Devizne rezerve? Zasto se onda konstantno zaduzujemo i imamo rebalanse budzeta?
EXPO. Neka neko objasni potrebu za tom priredbom i na koji nacin cemo otplatiti makar 20% od ulizenih 17 milijardi?
Stadion na ledini od milijardu Evra
Putevi, pruge.... sve nam zidaju stranci od kojih uzimamo kredite. Kvalitet radova.... setite se nadstresnice, urusavanja brda, padaju plafoni
Porast kriminala
Pljacka drzave.
Erozija obrazovanja i kulture
medjusobna mrznja i podele
Vulgarni rijaliti programi gde raznorazne fukse i trandze predstavljaju kao idole.
Bela kuga.
Masovno iseljavanje Srba
Izmisljeni atentati na vozda. Naravno...nikada ne cusmo neki epilog
Sudstvo u interesu partije
Nepismeni balvani kao videci biznismeni
Dete od 14 godina kao direktor firme kija radi prugu Novi Sad - Budimpesta
lezbejka premijerka. Hrvatska lezbejka.
Uspesni prajdovi svake godine.
Izborne kradje
Pokvareni odnosi i sa EU i sa Rusijom i sa Amerikom
Sav otpad iz drugih stranaka unutar SNS

SNS nudi samo jednu veliku pljacku, diktaturu, prostakluk i lopovluk.

Poslednja izmena:
Očito da nudi više mnogo nego blokaderska lista pošto su blokaderi do sada doživeli 15 puta poraz od SNSa na izborima

Od kako su se blokaderi oformili kao politička opcija rezultat na izborima je 15-0 za SNS

Vi mesto da pokušate da se prilagodite interesima građana vi i dalje živite u deluzijama misleći da možete nama da namećete politiku kakvu vi želite .

Ne možete.

Npr moj strateški interes je da se NIKADA ne uvedu sankcije Rusiji.

Moj strateški interes je da se NIKADA okupirano srpsko Kosovo i Metohija ne prizna .

Vi moje interese ne uvažavate . Obećavate vašim mentorima sa zapada za koje radite, da ćete ako dođete na vlast uskladiti politiku Srbije sa politikom EU , i ispuniti sve njihove zahteve a oni traže od vas i nas da se prizna Kosovo kao država i da se uvedu sankcije Rusiji.

Ja to ne želim zato sam vaš politički protivnik i pre ću glasati i za SNS nego za vas jer na političkom nebu Srbije ja od vas ne vidim veće štetočine.

Vi moje interese ne uvažavate . Obećavate vašim mentorima sa zapada za koje radite, da ćete ako dođete na vlast uskladiti politiku Srbije sa politikom EU , i ispuniti sve njihove zahteve a oni traže od vas i nas da se prizna Kosovo kao država i da se uvedu sankcije Rusiji.
ma ti samo bezocno lazes, i to po obe ove stavke:

1. onaj mafijas kome je dao da zida po dedinju je od srba smisljeno za racun aljeka, TJ SIPTARA napravio teroriste dole da bi uh potpuno obespravio, a drzavu srbiju eliminisao u svakom pogledu, a da radi za njihov, tj. nas srpski interes, pa valjda bi ga nas nesko podrzao?
  2. aljek je potom i priznao da je oruzje, municija zapravo isla za ukrajinu, i opet je dao i srpske pare za penzije ukra vojnika, njegova tamara i elena se provode po belom svetui po vatikanu i ucestvuju u eu simpozijumima kao sestre zarad ukrajinske stvari...aljek im obecava obnovu i sl., a rusima?
  3. sad AV proteruje ruse zarad eu viznog rezima,
  4. cekamo da vidimo kako otima NIS, nacionalizuje jer je kombinacija sa bratom orbanom propala, i to ce tek svasta da se otkrije koliko su namislili da pokradu za svoj gros
  5. dakle, u narednim mesecima av se okrece potpuno prema EU, jer nema drugi oslonac, a ti ces jos dublje upasti u laganje, ili ces prestati ugrizavsi se za jezik konacno
znaci, ako je istina potpuno na suprotnoj strani od ovoga sto ti iznosis, to onda znaci da ti lazes jednako kao i patoloski lazov av [npr. boljsvik razbio oko panduru sa bokserom, a svi videli da je zandarm]

Poslednja izmena:
Zaposlenost? Placali strancima da otvore fabrike i rade manuelne poslove koje mogu da obavljaju dresirani magarci za. Plate minimalac....
ali stranci su obrali kajmak, tj drzavne beneficije, i sada beze, te fabrike zatvaraju, a radnici ostaju na ulici, nema vise ni minimalca, pojeo vuk vuchi magarca
ne kapiraju teroristi da ljudi nisu toliko za sns koliko su protiv ludaka bez politike i ideje
bezumlje je bilo i otvarati fabrike na taj nacin, ali ovima je jos plavo oko od onog boksera boljsevicko-teroristickog koliko im je aljek siftar aka alex vuci aljbanjcik oprao pamet i izludeo ih

alex vuchi sta te muchi? dodzi nam na floridu, opet... imamo nove maserke samo za tebe:zper:
Aleksandar Mimic, has formally denied any connection to the Serbian government or the Vučić family.

Poslednja izmena:
Očito da nudi više mnogo nego blokaderska lista pošto su blokaderi do sada doživeli 15 puta poraz od SNSa na izborima

Od kako su se blokaderi oformili kao politička opcija rezultat na izborima je 15-0 za SNS

Vi mesto da pokušate da se prilagodite interesima građana vi i dalje živite u deluzijama misleći da možete nama da namećete politiku kakvu vi želite .

Ne možete.

Npr moj strateški interes je da se NIKADA ne uvedu sankcije Rusiji.

Moj strateški interes je da se NIKADA okupirano srpsko Kosovo i Metohija ne prizna .

Ja to ne želim zato sam vaš politički protivnik i pre ću glasati i za SNS nego za vas jer na političkom nebu Srbije ja od vas ne vidim veće štetočine.
Ako je tako... Zasto se plasite da raspisete izbore koje ste do sada raspisivali cak i kada ih baba sera zatrazi????

Prpa?

Сад ћемо оно чувено: а ко је уопште на СНС листи?

Зна ли просечни српски бирач икога, осим Александра Вучића, ко је на тој листи?

Који је став те листе по питању Косова?

И односа са Русијом... :hahaha:
SNS je interesna kriminalna grupa bez ideologije, bez patriotizma, bez morala, bez politike okupljena samo oko jednog cilja - bogacenje povlascene ekipe.

Ako je tako... Zasto se plasite da raspisete izbore koje ste do sada raspisivali cak i kada ih baba sera zatrazi????

Prpa?

ne znam odgovor jer nisam u SNSu , ali nekako se logički nameće da je to tako zato što vreme radi protiv vas očigledno

Nego sećaš se kad vam je Vučić nudio izbore u decembru novembru 2024 a vi vikali nisi nadležan i tražili ste da na vlast dođete kao skojevci sa ulice ?

prošla baba sa kolačima

Zaposlenost? Placali strancima da otvore fabrike i rade manuelne poslove koje mogu da obavljaju dresirani magarci za. Plate minimalac....naravno, u drzavnom sektoru su plate dobre za SNS kadrove.
Zivotni standard katastrofa.
Neispunjena obecanja (Mercedes, Tenis, kancelarija za brze odgovore...)
Prodato Kosovo
Spoljna zaduzenost nikada veca u istoriji.
Vojska? Kupuje se naoruzanje s koca i konopca a nema ko njime da rukuje. Profesionalni vojnici svakodnevno napustaju vojsku. O kvalitetu vojske govori nedavno takmicenje specijalnih jedinica u Dubaiju gde su nasi zauzeli 27.mesto od 34 zemlje koje su ucestvovale.
Devizne rezerve? Zasto se onda konstantno zaduzujemo i imamo rebalanse budzeta?
EXPO. Neka neko objasni potrebu za tom priredbom i na koji nacin cemo otplatiti makar 20% od ulizenih 17 milijardi?
Stadion na ledini od milijardu Evra
Putevi, pruge.... sve nam zidaju stranci od kojih uzimamo kredite. Kvalitet radova.... setite se nadstresnice, urusavanja brda, padaju plafoni
Porast kriminala
Pljacka drzave.
Erozija obrazovanja i kulture
medjusobna mrznja i podele
Vulgarni rijaliti programi gde raznorazne fukse i trandze predstavljaju kao idole.
Bela kuga.
Masovno iseljavanje Srba
Izmisljeni atentati na vozda. Naravno...nikada ne cusmo neki epilog
Sudstvo u interesu partije
Nepismeni balvani kao videci biznismeni
Dete od 14 godina kao direktor firme kija radi prugu Novi Sad - Budimpesta
lezbejka premijerka. Hrvatska lezbejka.
Uspesni prajdovi svake godine.
Izborne kradje
Pokvareni odnosi i sa EU i sa Rusijom i sa Amerikom
Sav otpad iz drugih stranaka unutar SNS

Све је ово тачно што си написао.
Можемо ми да причамо о томе месецима непрекидно као што радимо већ деценијама.
Није проблем ни у СНС, опозицији, нити било којој политичкој опцији. Проблем је у народу.
Народ који исту грешку понавља више пута у последњих 100 година, сам о себи више говори него било ко.

Једна ствар од постања народа и држава важи све до данас:
- Сваки народ који не разуме токове цивилизације осуђен је на пропаст.

Mnogim kriminalcima u SNS vlasti, basnoslovne prihode od pljačke Republike Srbije. Ovima što su umesto prijema u Lazi, dobili prijem u SNS, pozornicu na kojoj svakodnevno građanima Srbije mogu iznositi sav raskoš i talenat svojih F dijagnoza.
Ipak, većini najlojalnijih pristalica SNS, koji bez nekog jasnog razloga pružaju mafijašima bezrezervnu podršku, u toj meri da bi zbog SNS ubili i rođeno dete; SNS nudi samo bajku da se o njima neko brine, da im je stalo do njih i da ima ko da razmišlja umesto njih i svim onim pitanjima koje oni ne razumeju. To u onim tranzicionim vremenima a i ovim danas predapokaliptičnim, nije malo.
Svejedno je taj odnos SNS prema "lojalistima" nasledio od SFRJ i Tita.
Tako da imamo te nesrećne penzionere i seljake, praktično na ivici egzistencije, koji su u suštini svesni kakvim monstrumima daju podršku, ipak to i dalje čine, strahujući da će bez njih, ostati prepušteni sami sebi. A to im je najveća noćna mora.
Zato njima nije dovoljno što su monstrumi na vlasti 13 godina i što su pre toga bili 60, sa malom pauzom od 2000. do 2012. godine. Glatko bi oni potpisali da je Vučić i SNS doživotno na vlasti. Ili barem dok su oni živi. Imponuje im. Umiruje ih.
Mada ih režim navodno prekomerno drogira u poslednje vreme. Bromazepami se među lojalistima cepaju izgleda na kilograme. Većina su u ovoj fazi biljke.
Sem onih navijača što bejzbolkama mlate decu na ulicama. Oni to rade za lovu, a za lovu su ranije morali i da dilaju dop. Nikakav problem.

Tako je, ali problem je što to više nije samo vlast, nego čitav sistem u kome je uključeno na stotine hiljada lojalista koji direktno ili indirektno muzu istu sisu i sada se "životom" bore da takav model opstane i dalje. Jer znaju da su bez njega ili na ulici, ili iza rešetaka. Zato takav sistem ne treba potcenjivati.

Back