- Poruka
- 176.188
O svim devojkama uopsteno,znamo kakva su bila vremena ulazile su nevine u brak a sad se tome sve smeju,ne smeta im da se skresu van veze i s ozenjenima,pa onda kako ocekujete postovanje i drugaciji tretman
A jel piše na čelu nepoznatoj djevojci u vozu da li je nevina ili nije?O svim devojkama uopsteno,znamo kakva su bila vremena ulazile su nevine u brak a sad se tome sve smeju,ne smeta im da se skresu van veze i s ozenjenima,pa onda kako ocekujete postovanje i drugaciji tretman
Nijedno biće akamoli ljudsko ne može biti samo meso.Samo ti odgovori na pitanje,koliko kita je potrebno da bi vi zene rekle za neku da je meso?prosto je
Momčilo gotivi i meneMomcilo je mnogo gotivi,mnogo ti je dosadno kad branis nekog ko to nije trazio
Ni ja ne kapiram. Obostrano i muškarci i žene traže krivca u onom drugom, od pamtiveka, još je Eva bila kriva za sve, žene izigravaju žrtve i onda kada to nisu, a muškarci su gori jer fizički napadaju.Ne kapiram samo trazite i izmislite razlog da ispljujete muskarce a sve zene su nevinasca,koga bre zabole, boli me patka za sve zene sveta osim koje ja kazem da su normalne
Ma sve mi jasno jos odavno, nego nisam bila sigurna ima li tema veze sa timRambo i knez crnogorski jazzz
A imas I od rada rapida alo mala
Ma nisiJa sam skontala da se treba cuvati Crnogoraca
Jesam li opet omanula?![]()
Ja sam skontala da smo mi zene prsle.
Gledaj tekst koji je užas a TADA mi bilo smešno.
Nestade mi smisla za humor kad je pichka u pitanju, d'izvineš.
Što bi se reklo "Prevršilo meru"
40 godina trpimo i slušamo ovakve stvari, i onda me neko pita zašto sam luda i frustrirana.
"Kako neću biti neurozna? Ja sam ćetiri sata ćamio ćekajući (ko budala), da sam normalan, poludio bi'"
Zasto ne treba diskutovati sa forumasicama?Drugo: u čemu je TEBI razlika, 1 muž me **** 200 puta godišnje ili njih 200 me **** godišnje?
200× kuratz u svakom slučaju
Nijedna nije "meso"
Što bi rekli, od vas poštenih, mi k.urve ne stižemo doć na red na leniji.Što da ih ne branim
U svetu gde se svi prodaju prostitucija je još časno zanimanje
Ja ne volim one žene koje se pretvaraju, sa
kurvama nemam problem.
Ne mogu da podnesem (niti da opisem) onakve kao Eurus, ali ovo će pod hitno biti obrisano, gde god je pomenem za 0,001 sekundu moj post se briše
žena svojim telom može raspolagati kako hoće.
Ja sam skontala da se treba cuvati Crnogoraca
Jesam li opet omanula?![]()