Pisite sta to Beograd nema..
Sta fali ovako jednom velikom gradu?
Brate grad vam je pun dzibera i ljakase vi ste prljavi seljaci smrdite kao gamad i stoka po busu zene su ljankese i vole marke koje puno kostaju i misle ovo ono.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisite sta to Beograd nema..
Sta fali ovako jednom velikom gradu?
A gde si ti video metro koji je i M i E i T i R i O od metroa?
Brate grad vam je pun dzibera i ljakase vi ste prljavi seljaci smrdite kao gamad i stoka po busu zene su ljankese i vole marke koje puno kostaju i misle ovo ono.
Beogradu nedostaje mnogo lepog ponasanja,tolerancije i kulture. Imam utisak da je sve postao fazon ko ce koga prevariti.
Gosn' 'rvat niko te nije pitao da li je Beograd metropola... ali mozda slabo razumes srpski pa da bi adekvatno odgovorio na temu evo sta wikipedia kaze sta je metropola, mozda engleski bolje razumes:
A metropolis (in Greek μήτηρ, mētēr meaning mother and πόλις, pólis meaning city/town) is a big city,[1] in most cases with over half a million inhabitants in the city proper, and with a population of at least one million living in its urban agglomeration.[2] Big cities belonging to a larger urban agglomeration, but which are not the core of that agglomeration, are not generally considered a metropolis but a part of it. A metropolis is usually a significant economical, political and cultural center for some country or region, and an important hub for regional or international connections and communications. :

Re: Sta to Beograd nema?
Fali mu:
1. metro (barem 3 linije kao u Budimpešti...za početak)
2. efikasnija služba gradske čistoće
3. mostovi
4. definitivno novi željeznički a pogotovo autobusni kolodvor...jer sadašnji je katastrofalan)
5. modernizacija gradskih trolejbusa i tramvaja
6. zaobilaznica (a ne da tranzitni promet i autocesta idu maltene kroz centar grada
kad to ispuni (tih 6 je minimum minimuma) da grad dobije epitet Metropola
dok ne ispuni bit će samo velik grad ili velegrad...metropola ...teško (gledano sa mog stručnog aspekta (naime diplomiranog inžinjera prometa iliti po vaški saobračaja))
da se razumijemo ni Zagreb nije metropola (njemu fali još da od ovih rješi 1.i 3. točku)
o jadan ti kad uzimaš definicije iz internet-"enciklopedije" čiji su autori baj d vej sami korisnici...dakle mogu i ja sad da napišem da je selo Mrduša Donja metropola a ti ćeš i to da mentalno probaviš kao de facto...
a onih 6 točaka kad se ispuni tek onda s aspekta velegrad zaslužuje naziv metropola
nije dovoljno imati milion stanovnika i 5 nebodera...ipak u današnjem suvremenom svijetu metropola treba ispuniti i neke saobračajne suvremene kriterije
metro - metropola
(je jedan od njih)
![]()
![]()
Nemojte uporedjivati gradove..gosn hrvat o.y.e.b.i.t.e
ne smaraj nas vise sa "saobračajnog aspekta"
daleko vam "lijepi zagreb vas"
beograd ima malo vise od 5 "nebodera"
za razliku od zagreba...
NAJLEPSE BIH TE ZAMOLIO DA DANASNJOJ OMLADINI SA FORUMA
OBJASNIS DA JE zagreb VELICINE AKO NE I MANJI OD NOVOG BEOGRADA
da ne zablude i nedajboze pomisle kako je zagreb VELIKIIIII GRAD.
ZBOGOM
Beograd trenutno nije metropola ali jedini na ex-yu prostoru ima potencijal i predodredjenost da to postane.
Regulisan saobraćaj i izgled i lepotu koju zaslužuje
Eto to je dovoljno da pojasni zasto sam reagovala kako sam reagovala na tvoj post.o jadan ti kad uzimaš definicije iz internet-"enciklopedije" čiji su autori baj d vej sami korisnici...dakle mogu i ja sad da napišem da je selo Mrduša Donja metropola a ti ćeš i to da mentalno probaviš kao de facto...
Znas i Alisa da je imala cipele na stiklu mozda bi bila Pepeljuga, ali je bajka dovoljno lepa i bez toga. Prosto tvoj motiv nije diskusiija nego da dodjes i da se pos.eres, pa u skladu s tim mi je drago da si odgovorio kako jesi, govori o tvom motivu na ovom forumu veoma jasno.a onih 6 točaka kad se ispuni tek onda s saobračajnog aspekta velegrad zaslužuje naziv metropola
Nije dovoljno imati ni diplomu ni hrvaCki pasos da bi bio kosmopolita. Kazem ti ne reagujem ja na tvoju nacionalnu i versku opredeljenost nego na tako osetljivu mrznju koju prodajes kao brigu i dobrotu.nije dovoljno imati milion stanovnika i 5 nebodera...

bravo, proterali su nas sabani koji su dosli iz pickinaca:mad:BEOGRAD NEMA BEOGRADJANE!
beograd je najsugaviji grad...pre bih zivela u nekoj selendri nego u beogradu!!