- Poruka
- 86.572
Sta sve moze skripati,kako problem resiti?
Nesto mi krevet skripi,moracu na dijetu ili?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sta sve moze skripati i cime podmazati?Sve što škripi zategneš i podmažeš.
Komsinica ima dormeo duseke,kaze koljena joj skripe?Ma taj izbaci, a drugi samo ozidaš od blokova, fino omalterišeš obradiš, obložiš.. nabaviš dormeo dušeke i problem riješen za sledećih 100 godina![]()
То нам се хвалиш да имаш дивљи секс?Sta sve moze skripati,kako problem resiti?
Pa ti nemas meru.Komsinica ima dormeo duseke,kaze koljena joj skripe?![]()
Ти од меморијске пене су најгори који постоје.Ma taj izbaci, a drugi samo ozidaš od blokova, fino omalterišeš obradiš, obložiš.. nabaviš dormeo dušeke i problem riješen za sledećih 100 godina![]()
Mislis u jelu?Pa ti nemas meru.![]()
![]()
Trebam poslati tri poruke moderatoru, da bih nesmetano slao poruke. Pozdrav Admin Sredoje.Ти од меморијске пене су најгори који постоје.
Замисли жена ти дође кући са посла и види отисак тебе и комшинице у њему.
Ма гони те меморије.
Postovani Admin Sredoje,Ти од меморијске пене су најгори који постоје.
Замисли жена ти дође кући са посла и види отисак тебе и комшинице у њему.
Ма гони те меморије.
Postovani Admin Sredoje,Postovani Admin Sredoje,
Slucajno sam u svom profilu ukucao datum rodjenja, iako nisam zelio da objavim tu informaciju. Da li molim vas mozete da mi je izbrisete sa profila. Ona nije vidljiva za druge korisnike ali ipak? Unaprijed hvala.
Lijep pozdrav Momcilo_LM
Evo ni meni kao moderatoru nije vidljiva tako da ništa ne brineš.Postovani Admin Sredoje,
Slucajno sam u svom profilu ukucao datum rodjenja, iako nisam zelio da objavim tu informaciju. Da li molim vas mozete da mi je izbrisete sa profila. Ona nije vidljiva za druge korisnike ali ipak? Unaprijed hvala.
Lijep pozdrav Momcilo_LM
stavi jastuk između zida i krevetaSta sve moze skripati,kako problem resiti?
Ma taj izbaci, a drugi samo ozidaš od blokova, fino omalterišeš obradiš, obložiš.. nabaviš dormeo dušeke i problem riješen za sledećih 100 godina![]()
Sta preporucujes za podmazivanje,imas li neku spravicu ili rucno?Šta vas je škripa uhvatilaPodmazujte redovno i nema brige.
Vise kao meze ili desert.Mislis u jelu?![]()