Šta sve plaćamo Nikolićima

uglavnom, svi navodni srpski vlastodrzsci, imaju razne benefite...za pocetak dobije se stan od drzave...posle toga krece odiseja...uhlebljuju se prijatelji, familija, svaleri i svalerke...sledeca operacija, naplacuju se radna mesta i onda krece akumulacija kapitala...ubrzo se napreduje na stranackim pozicijama i to se reflektuje na vodece polozaje u drzavi...pravi se simbioza sa navodnim biznismenima i kriminalcima,,,tako dolazi se do gangrene drustva i evo gde smo

Velim da sam dobrovoljno siroče koje je izuzetno zainteresovano da ga usvoje u hraniteljskoj obitelji Nikolić
Rado ću zaboraviti bijološke roditelje jer su me tukli i mučili da budem pošten u životu.
Silne traume vučem od tog poštenja.
Naročito mi teško pada disciplina "spavaj gladan ali mirno"
Život u ovakvoj obitelji bi znatno ublažio moju muku.

Velim da sam dobrovoljno siroče koje je izuzetno zainteresovano da ga usvoje u hraniteljskoj obitelji Nikolić
Rado ću zaboraviti bijološke roditelje jer su me tukli i mučili da budem pošten u životu.
Silne traume vučem od tog poštenja.
Naročito mi teško pada disciplina "spavaj gladan ali mirno"
Život u ovakvoj obitelji bi znatno ublažio moju muku.
Vjerujem

Pa kazu i drugi da je Srki zajebat igrac.
A ovo drugo, nisu ostali isti glasaci, dobili su dosta mufljuza iz demokratskog bloka
To su toliki mufljuzi da svoj prelazak u SNS nazivaju "mini SRS"

Ipak ostaje legendaran onaj snimak pre primopredaje vodjstva u SNS-u gde Aleksandar Vučić apeluje da ga ne zaobilaze i da ne trče kod Tomislava Nikolića na dogovore za sve i svaśta.

Tomislav Nikolić, znajući da će predati predsedničku funkciju u stranci, alavima samo klimao glavom i obećavao da može. Aleksandra Vučića su preskakali uprkos apelu jer je Toma svima obećavao da može....

A onda je Tomislav Nikolić dao ostavku i na čelo stranke dolazi Aleksandar Vučić koji nikome ništa nije obećao jer ga mufljuzi preskakali...

Au da ste im videli izraze lica...
Pa to bolje da ste ih kofom ladnih 💩 polili...

To su toliki mufljuzi da svoj prelazak u SNS nazivaju "mini SRS"

Ipak ostaje legendaran onaj snimak pre primopredaje vodjstva u SNS-u gde Aleksandar Vučić apeluje da ga ne zaobilaze i da ne trče kod Tomislava Nikolića na dogovore za sve i svaśta.

Tomislav Nikolić, znajući da će predati predsedničku funkciju u stranci, alavima samo klimao glavom i obećavao da može. Aleksandra Vučića su preskakali uprkos apelu jer je Toma svima obećavao da može....

A onda je Tomislav Nikolić dao ostavku i na čelo stranke dolazi Aleksandar Vučić koji nikome ništa nije obećao jer ga mufljuzi preskakali...

Au da ste im videli izraze lica...
Pa to bolje da ste ih kofom ladnih 💩 polili...
Zanimljivo. Te davne 2012 sam i dalje dignutog nosa posmatrala bivse radikale, ne shvatajuci sta se desava i u kakva govna smo krocili. Ko me j kad sam bila gluperda. Da sam tad otisla u Nemacku, sad bih imala i drzavljanstvo.

Back