Sta sve neki rade da bi dobili pikane.

A sta se radi da bi ona "dala", eh sta se ne radi. Opet, nismo mi muskarci krivi, nego takva je ponuda na trzistu, ako ti neces nesto, ima njih 10 koji u svakom trenutku hoce, i na kraju ti ostajes sam tu, dok ona bira nekog drugog i seksa se sa njim.
Nije kljucni problem seks, vec taj stav, "kad ti neces, ima ko hoce". Ne kazem da ti koji hoce rade to uvek zbog seksa, vec zbog veze, da bi je odrzali, a tu naravno bude i seksa.

Zakon ponude i potraznje, nista vise. Muskarac, osim ako nije neki bog seksa (seks simbol), lovator ili sta znam, nikad nece imati devojke koje mu se nude, posebno ne 10 njih, i ako hoce da ostvari vezu mora da igra (koliko-toliko) kako ona svira, neko bi rekao gleda i njene potrebe a ne samo svoje.
I ovde ona prica, muskarac sa kicmom ne pije vodu, kazi da mislis da su godisnjice, pokloni, odlazak kod taste glupost, bez foliranja, pa cenim da 80% zena, ako ne i vise bi dalo sut kartu tu.
pa jel ste vi zbog toga u vezama?ako vam se ne svidja-raskinite.ja sam radije sama nego da mi neko diriguje.ali treba biti objektivan,ako se neko necega odrekao zbog tebe,moras i ti necega zbog njega.
ko je iskren,a ako si za vezu,moras biti takav,moze sa drugom stranom uvek da se dogovori,ako oboje imaju isti cilj,a to je veza,brak,odrzanje istog.ako ljudi imaju isti cilj,lako se ujedinjuje.problem je sto ovde nema istih ciljeva.

Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.

I meni je ova pesma bez veze.Neki tugaljivi,natapirani tip zavija kako ga riba sutnula i kako vise ne moze da je prepozna...Ne svidja mi se ni melodija,ni muzika,ni tekst ali,dobro,nekome se svidja.Pricam za sebe.Spot je onako.Kao neka kreativna ideja da se njih dvoje goli njuse obojeni u neke flomastere.

A to da su muskarci spremni na sve i svasta da bi dosli do pikane,to smo odavno utvrdili.Ali nije to nista neobicno jer ,kao sto rece Lollol:
Zakon ponude i potraznje, nista vise. Muskarac, osim ako nije neki bog seksa (seks simbol), lovator ili sta znam, nikad nece imati devojke koje mu se nude, posebno ne 10 njih, i ako hoce da ostvari vezu mora da igra (koliko-toliko) kako ona svira, neko bi rekao gleda i njene potrebe a ne samo svoje.

Jednu stvar bih samo dodao. Nisu ni devojke u toliko boljem polozaju od muskaraca. Istina je da mogu dosta da se manijace i menjaju dok su mlade i lepe, ali cim se prodje neki zivotni period i njima je potrebna stalna i stabilna veza, jer okej, muskarci ce glumiti klovnove, izyebati i sutnuti je.

Slicno pitanje kao ono pitanje na mojoj temi "Da li je moralno lagati i iskoriscavati", ali ako se njoj moze da te sutne, jer trazi od tebe da glumis klovna mozes i ti nju iz sebi znanih razloga, zar ne?:)

To jeste, ali ne mozes da budes hebac (ili u ovom slucaju riba) i onda kada ti dosadi seks za vece sa devojkama koje dele takav mentalitet, kada se razocaras, i kada dodje iz medjunozja u glavu da kazes, hocu, dobru, finu, postenu, nevinu devojku.
Mogu da razumem ono, mladost, ludost, neiskustvo ali zivi, hebi, menjaj dok mozes, udaraj recke, izivi se, a onda se skrasi sa nekom osobom koja nije nije iz te price mi nekako ne ide.

Inace da, vrednost opada kako dolaze godine, i neko bi rekao "sve se vraca, sve se placa". Opet, ne treba biti skot / kucka, i igrati na kartu "neces? pa sta me boli, ima ko hoce, aj zdravo".
Jednostavno mislim da nije fer da neko dobija to sto hoce ili ucenjuje sa tim "pa ako neces, ima ko hoce", samo zato jer ima vise mogucnosti. Onda ne cinis to sto cinis za voljenu osobu jer hoces, cinis jer se tako to radi, jedna konvencija, a jos bitnije, cinis iz straha da ces ostati sam.

Ne vidim ljubav ni postovanje u tome.

Cak i to ne mora da se kaze u lice, tako sistem funkcionise, ne samo kod nas ljudi nego i u prirodi, mi muskarci moramo da dokazujemo da smo vredni ljubavi, da bi zadrzali naklonost jer poprilicno nas je lako zameniti novijim i boljim modelom.
Mislim, ako me neko voli, pa valjda ce me voleti i ako ne idem sa njom po svecanostima ili kupujem poklone, zar ne? Valjda me voli zbog toga kakav sam, sto sam dobra osoba, ili sta znam.

Mozda to i zavisi od ocekivanja obe strane, i verovano ljudi moraju samo da se poklope, i da imaju slicna ocekivanja i zelje i onda to bolje funkcionise.

pa jel ste vi zbog toga u vezama?ako vam se ne svidja-raskinite.ja sam radije sama nego da mi neko diriguje.ali treba biti objektivan,ako se neko necega odrekao zbog tebe,moras i ti necega zbog njega.
ko je iskren,a ako si za vezu,moras biti takav,moze sa drugom stranom uvek da se dogovori,ako oboje imaju isti cilj,a to je veza,brak,odrzanje istog.ako ljudi imaju isti cilj,lako se ujedinjuje.problem je sto ovde nema istih ciljeva.

Slazem se sa tobom, isti prioriteti, tj. ciljevi i potrebe su kljuc uspeha. Ako delite iste potrebe, lako cete se razumeti i usaglasiti, ako ne, onda jedan vuce na svoju drugi na svoju stranu, a mislim da je poprilicno tesko naci nekog sa kim cemo se usaglasiti
Podrzavam taj stav, bolje sam nego da mi neko diriguje, ali dodje period kada se nema toliko izbora, a neki ljudi, sami po sebi nemaju mnogo izbora, i tu nastaje problem.

Back