ucencovjek
Ističe se
- Poruka
- 2.855
Kako sam znao da sam uboo pravu pesmu
Aj da mal oobogatim temu..
Pravi odgovor na naslov teme je sadrzan u ovom videu :
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako sam znao da sam uboo pravu pesmu
pa za one koji ne yebu verovatno.Sve ima veze s tim aktivnostima
pa jel ste vi zbog toga u vezama?ako vam se ne svidja-raskinite.ja sam radije sama nego da mi neko diriguje.ali treba biti objektivan,ako se neko necega odrekao zbog tebe,moras i ti necega zbog njega.A sta se radi da bi ona "dala", eh sta se ne radi. Opet, nismo mi muskarci krivi, nego takva je ponuda na trzistu, ako ti neces nesto, ima njih 10 koji u svakom trenutku hoce, i na kraju ti ostajes sam tu, dok ona bira nekog drugog i seksa se sa njim.
Nije kljucni problem seks, vec taj stav, "kad ti neces, ima ko hoce". Ne kazem da ti koji hoce rade to uvek zbog seksa, vec zbog veze, da bi je odrzali, a tu naravno bude i seksa.
Zakon ponude i potraznje, nista vise. Muskarac, osim ako nije neki bog seksa (seks simbol), lovator ili sta znam, nikad nece imati devojke koje mu se nude, posebno ne 10 njih, i ako hoce da ostvari vezu mora da igra (koliko-toliko) kako ona svira, neko bi rekao gleda i njene potrebe a ne samo svoje.
I ovde ona prica, muskarac sa kicmom ne pije vodu, kazi da mislis da su godisnjice, pokloni, odlazak kod taste glupost, bez foliranja, pa cenim da 80% zena, ako ne i vise bi dalo sut kartu tu.
Aj da mal oobogatim temu..
Pravi odgovor na naslov teme je sadrzan u ovom videu :
Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.
Zakon ponude i potraznje, nista vise. Muskarac, osim ako nije neki bog seksa (seks simbol), lovator ili sta znam, nikad nece imati devojke koje mu se nude, posebno ne 10 njih, i ako hoce da ostvari vezu mora da igra (koliko-toliko) kako ona svira, neko bi rekao gleda i njene potrebe a ne samo svoje.
Jednu stvar bih samo dodao. Nisu ni devojke u toliko boljem polozaju od muskaraca. Istina je da mogu dosta da se manijace i menjaju dok su mlade i lepe, ali cim se prodje neki zivotni period i njima je potrebna stalna i stabilna veza, jer okej, muskarci ce glumiti klovnove, izyebati i sutnuti je.
Slicno pitanje kao ono pitanje na mojoj temi "Da li je moralno lagati i iskoriscavati", ali ako se njoj moze da te sutne, jer trazi od tebe da glumis klovna mozes i ti nju iz sebi znanih razloga, zar ne?
pa jel ste vi zbog toga u vezama?ako vam se ne svidja-raskinite.ja sam radije sama nego da mi neko diriguje.ali treba biti objektivan,ako se neko necega odrekao zbog tebe,moras i ti necega zbog njega.
ko je iskren,a ako si za vezu,moras biti takav,moze sa drugom stranom uvek da se dogovori,ako oboje imaju isti cilj,a to je veza,brak,odrzanje istog.ako ljudi imaju isti cilj,lako se ujedinjuje.problem je sto ovde nema istih ciljeva.
Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.
mahom izigravaju bitne fenomenalne u fantasticnostima
sto nema dodira s realnoscu
mada i ne vidim neku potrebu za tim
jer kolko si ti slina velika verovatnoca da je slina i ona koju oces povalis
reciprocitet , nista vise