- Poruka
- 66.256
Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pesma je super a spot umetnicki..sta ti smeta u svemu tome...?Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.
Evo u sta muskarac moze da bude pretvoren. It . Znaci zadavio bih ga, iskace mi ovaj link na sve strane.
\Pa smeta mi sto jednostavno nema poentu. Pridaje nesto pomodarsko, napadno i prebojeno androgeno, sto ne postoji u ljudskom karakteru / barem muskom, niti u toj formi, zao mi je, ja tako ne vidim romanticno, a definitivno je to cilj spota. Umetnicki zahteva i identifikaciju, reci nisam ni slusao, niti cu ako mi ovako zajapi vizuelno. Neko koga sam nekada znao i BOM. U ostalom umetnost jeste za kritiku. Ne kazes samo - umetnicki je.
- - - - - - - - - -
I nije ni cilj da naslov teme odgovara desavanjima u pesmi.
- - - - - - - - - -
I ako znas koje boje se slazu, ne znaci da si umetnik.
Pa smeta mi sto jednostavno nema poentu. Pridaje nesto pomodarsko, napadno i prebojeno androgeno, sto ne postoji u ljudskom karakteru / barem muskom, niti u toj formi, zao mi je, ja tako ne vidim romanticno, a definitivno je to cilj spota. Umetnicki zahteva i identifikaciju, reci nisam ni slusao, niti cu ako mi ovako zajapi vizuelno. Neko koga sam nekada znao i BOM. U ostalom umetnost jeste za kritiku. Ne kazes samo - umetnicki je.
- - - - - - - - - -
I nije ni cilj da naslov teme odgovara desavanjima u pesmi.
- - - - - - - - - -
I ako znas koje boje se slazu, ne znaci da si umetnik.
\
Ja sam daltonista tako da umetnik nisam
a trebao si da preslusas tekst , onda bi znao da nista nije radio da bi dosao do pikane
jer se sa tom pikanom razisao...tema u spotu je lepa ako je razumes..utapanje u okolinu
a to je ono u sta ga je gurnula bivsa ljubav..sam naslov ti kaze..neko koga sam poznavao///
kako mozesh da imash stav prema nechemu ako nisi slushao (chitao) rechi?
na blic te odbila nechija pojava ili (ne)sklad boja, shto je diskutabilno, ili neshto shto je u tvojoj glavi pa te iritira kad se suochish sa pojavom sa druge strane?
da se mozda nisi pronashao u klipu, pa te neshto zacnulo?
napokone napokone, zalivaj se pa rasti .
Ne bi verovao koliko ovo u stvari prolazi kod zena. Ne kod svih naravno, ali mnogo vise prolazi nego patetika tipa "ti si jedina sa kojom hocu i sedecu kuci i cekati na tvoj poziv kad god ti zatrebam".Nije kljucni problem seks, vec taj stav, "kad ti neces, ima ko hoce".
\
Ja sam daltonista tako da umetnik nisam
a trebao si da preslusas tekst , onda bi znao da nista nije radio da bi dosao do pikane
jer se sa tom pikanom razisao...tema u spotu je lepa ako je razumes..utapanje u okolinu
a to je ono u sta ga je gurnula bivsa ljubav..sam naslov ti kaze..neko koga sam poznavao///
Ne bi verovao koliko ovo u stvari prolazi kod zena. Ne kod svih naravno, ali mnogo vise prolazi nego patetika tipa "ti si jedina sa kojom hocu i sedecu kuci i cekati na tvoj poziv kad god ti zatrebam".
da li ste vi ljudi slusali ili procitali tekst pesme?
pesma koju si okacio apsolutno nema nikakve veze aktivnostima dolazenja do picqe. ali nikakve.
Jednu stvar bih samo dodao. Nisu ni devojke u toliko boljem polozaju od muskaraca. Istina je da mogu dosta da se manijace i menjaju dok su mlade i lepe, ali cim se prodje neki zivotni period i njima je potrebna stalna i stabilna veza, jer okej, muskarci ce glumiti klovnove, izyebati i sutnuti je.Pesma ko pesma, ide na zivce jer je svugde bila. Artisticki seks sa farbanjem golih tela....pa ne zvuci toliko lose, mada nesto ne volim da se svinjim i farbam.
Bolje nego sado-mazo u svakom slucaju.
A sta se radi da bi ona "dala", eh sta se ne radi. Opet, nismo mi muskarci krivi, nego takva je ponuda na trzistu, ako ti neces nesto, ima njih 10 koji u svakom trenutku hoce, i na kraju ti ostajes sam tu, dok ona bira nekog drugog i seksa se sa njim.
Nije kljucni problem seks, vec taj stav, "kad ti neces, ima ko hoce". Ne kazem da ti koji hoce rade to uvek zbog seksa, vec zbog veze, da bi je odrzali, a tu naravno bude i seksa.
Bas me zanima kako bi muskarci funkcionisali da nikad ne moraju nista da urade, osmi mart, dan zaljubljenih, godisnjice, odmori, odlazak kod kumice na kafu, kod njenih na slavu, pokloncici i sl. Znaci, da ne moraju to da rade, da se niko nece ljutiti, buniti, dizati frku, ama nista, i da ih zene vole skroz isto, pa ja cenim mnogo manji broj, nego eto, sve to se "tako radi" jer parovi tako funkcionisu valjda. Ako ne radis to, ona je nezadovoljna, stoga ce te vrlo lako zameniti. Ima toga i u muskom svetu, ali mnogo mnogo manje. Nisam cuo da je decko ostavio devojku jer nece sa njim da ide da gleda fudbal, ili u kafanu da ide, ali znaju da ostave ako gusi i brani da gleda fudbal, ili nece nesto u seksu, mada i takvi su retki.
Zakon ponude i potraznje, nista vise. Muskarac, osim ako nije neki bog seksa (seks simbol), lovator ili sta znam, nikad nece imati devojke koje mu se nude, posebno ne 10 njih, i ako hoce da ostvari vezu mora da igra (koliko-toliko) kako ona svira, neko bi rekao gleda i njene potrebe a ne samo svoje.
I ovde ona prica, muskarac sa kicmom ne pije vodu, kazi da mislis da su godisnjice, pokloni, odlazak kod taste glupost, bez foliranja, pa cenim da 80% zena, ako ne i vise bi dalo sut kartu tu.
Da se svakom muskarcu bar 10 devojaka nude, dan-noc, i da su siguruni da za 2 dana mogu da nadju novu i bolju vezu koliko njih bi pratilo ta nepisana i radili sve sto to rade.
Ne bi verovao koliko ovo u stvari prolazi kod zena. Ne kod svih naravno, ali mnogo vise prolazi nego patetika tipa "ti si jedina sa kojom hocu i sedecu kuci i cekati na tvoj poziv kad god ti zatrebam".