Sta sve moze da uradi 1500 kg kokaina?

Tyson Fury

Domaćin
Banovan
Poruka
4.348
BIA:
Bivši oficir Vojske Srbije i Crne Gore koji sada živi u Moskvi dao je iskaz u tužilaštvu tvrdeći da su dvojica gardista Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović ubijeni zbog 1,5 tona kokaina koji je bio sakriven u kasarni na Topčideru.

Jakovljević i Milovanović pronađeni su mrtvi 5. oktobra 2014. godine, oko 9 ujutru. Prema rečima ovog oficira, ubistvu u kasarni prethodila je istraga jednog pripadnika tadašnjeg DB o švercu droge.

- Navodno, sve je krenulo u Zrenjaninu. Jedan od glavešina bezbednosnih službi za taj okrug pratio je kriminalnu grupu koja se bavila trgovinom droge i švercovala narkotike ka Mađarskoj, a najverovatnije i dalje u EU. Tada je došao do saznanja da se među dilerima nalaze i deca pojedinih oficira, ali i da je grupa povezana sa određenim ljudima koji su u to vreme bili aktivni u Vojsci. Prema saznanjima tog debeovca, štek za drogu bilo je upravo vojno podzemno sklonište Karaš na Topčideru - kaže dobro obavešten sagovornik.

Kako je oficir ispričao u tužilaštvu, bezbednjak iz Zrenjanina tražio je da istražni organi upadnu u kasarnu. Tada je on i upoznat sa ovim slučajem, o čijim detaljima je svedočio u tužilaštvu. Međutim, kako tvrdi, tadašnji vrh Vojske i bezbednosnih službi odbio je takvu akciju kako se Vojska ne bi kompromitovala u javnosti.

Preko svojih veza u Vojsci dileri su čuli da su razotkriveni, zbog čega su, prema rečima oficira, odlučili su da isprazne štek. Očigledno je da su imali svoje ljude i u samom vojnom objektu na Topčideru, jer su bili dobro upoznati sa organizacijom i do detalja isplanirali akciju, ali ih je splet nesrećnih okolnosti omeo u tome, a dvojicu nesrećnih gardista naveo pravo u smrt.

- Dilerima je rečeno u koje će vreme i kuda straža proći i oni su po tim smernicama isplanirali svoju akciju. Došli su naoružani dugim cevima i ušli u vojni objekat misleći da će se mimoići sa stražom. Međutim, Jakovljević i Milovanović su navodno kobnog dana kasnili sa obilaskom desetak minuta i naleteli su pravo na dilere, koji su u strahu da će ih razotkriti rešili da ih likvidiraju - ispričao je oficir.

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...disti-ubijeni-zbog-15-tone-kokaina-2018-10-12

Sta znaju deca sta je to i koliko je to 1500 kg kokaina?! :kez:

_nobody_

Јесте, а припадала је ванземаљцима, па Јаковљевић и Миловановић сад живе на Алфи Кентаури, а овде су подметнули заменска тела...
Боже, како вас не мрзи...

NE, jer apsolutno verujem u nalaze uvodnog posta. Apsolutno. Ne shvatas gde zivis... I jos uvek im, tako naivan, njimana vlasti verujes. Sve je OK sa tobom, samo ti jos gace fale. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Khmbullshitkhm....

Ne sjeri, Egonja. :tambalamba:

_nobody_

Новинарство у Србији.

Ех...у Србији можеш да напишеш било шта кад си новинар.

Разумем ја да ми овде пискарамо свакакве глупости. Али ово је анонимни форум, а они управо томе и служе.

Али ако ти је посао да будеш новинар, онда ипак не треба да пискараш тако што седнеш, па се запиташ, шта би била занимљива темилица, па онда измислиш, ал' тако измислиш да буде занимљиво за народ, али да буде прилично једноставно, да глупи народ који чита се не би погубио у информацијама и да буде доовљно уверљиво за глупи народ, поменеш Москву, пошто народ воли Русију, и на крају не даш никакав инфо који заиста може да да веродостојност написаном. И онда народ то чита и ужива.

Izvoli, citaj, Egonja... https://forum.krstarica.com/showthread.php/817619-КРЕСОВИЋ-Поробљеном-Србијо

Poslednji (#24) post. Ja sam to zaista doziveo. Oni se sada (BIA) hvataju za glavu i pokusavaju da zataskaju. :hahaha:

Ja sam im VEC obecao takva sranja u Buducnosti, da ce keramicaru i bratvi zivot da se smuci... Veruj mi (citaces po novinama, a ja cu ovde komentarisati)! :smeker:

I dolozi im, obavezno... Da NE bude iznenadjenja! :aha:

_nobody_

Па, је л' си јебо ти ту љубавницу?

Ти си такао њега а?

Ne. Trebao mi neko, ko ce da cuva zaostavsltinu mog oca. Posto mi je to pamet i secanje na njega. ON je JEDINI koji mi je nesto ostavio u Zivotu. SVI OSTALI su dosli da nesto maznu, ukradu od mene.

A to sto ti imas bolesne misli... I sto si bolestan. Prikazuje tebe kao patoloski pseci izmet. Izvini na iskrenosti. :tease:

_nobody_

Svi znamo da oficiri diluju drogu. Svaki rat su i izgubili jer su se bavili kriminalom, a ne borbom. Zato je svake godine bilo 3-4 vojnika koja su ubijena na služenju vojnog roka.
Bolelo njih uvo da čuvaju Mladića, on se ne prodaje na gram. Čim je Batić krenuo da trabunja o Mladiću, meni je bilo jasno da je droga u pitanju.

Svi znamo da oficiri diluju drogu. Svaki rat su i izgubili jer su se bavili kriminalom, a ne borbom. Zato je svake godine bilo 3-4 vojnika koja su ubijena na služenju vojnog roka.
Bolelo njih uvo da čuvaju Mladića, on se ne prodaje na gram. Čim je Batić krenuo da trabunja o Mladiću, meni je bilo jasno da je droga u pitanju.

Diluje se droga na drzavnom nivou. BIA organizuje taj posao. Zato su i postavili keramicara na celo BIAe. Da omogucava izvesnom Andreju i bratvi da imaju uvid u podatke dilera droge, koji se vode decenijama. Da bi taj izvesni Andrej sto bolje organizovao taj posao,

Vojska je deo sistema, i svakako logisticki ucestvuje u tome. :whistling:

_nobody_
.

Ne. Trebao mi neko, ko ce da cuva zaostavsltinu mog oca. Posto mi je to pamet i secanje na njega. ON je JEDINI koji mi je nesto ostavio u Zivotu. SVI OSTALI su dosli da nesto maznu, ukradu od mene.

A to sto ti imas bolesne misli... I sto si bolestan. Prikazuje tebe kao patoloski pseci izmet. Izvini na iskrenosti. :tease:

_nobody_

Болесни човјече, ти си сам испричао причу о вашем контакту, а то што ти имаш болесне мисли, и што си болестан, приказује тебе као патолошки псећи измет. :tease:

Болесни човјече, ти си сам испричао причу о вашем контакту, а то што ти имаш болесне мисли, и што си болестан, приказује тебе као патолошки псећи измет. :tease:

Sto me ponavljas? Jel mozes nesto originalno da izmislis? Zaista, nisam ti ja model koji ces da sledis. Ako budes sledio moj put, odletece ti glava dok si rekao: sitan keks. Idi tamo po sandwich, i soma dinarjev, to je tvoj nivo. :aha:

Bez uvrede. :ok:

_nobody_

Back