Šta sve Kinezi grade u Novom Sadu: Planiraju da buše ispod Petrovaradinske tvrđave i novi most

Valjda bi trebali da kontrolišu one koje su angažovali ako je tako.
Naravno, ali problemi nastanu kad naručilac istovremeno obavlja i funkciju regulatora i inspekcije. To je sistemski problem koji ni DOS ranije nije želeo da rešava. U Americi se pokazalo i da je to teško rešivo: čak i kad savezna vlast uhvati neku lokalnu garnituru u tako nečemu odmah sledi hor žalopojki o uzurpiranju ovlašćenja i nasrtajima Big Government na narod…

I snositi odgovornost, a ne Milojko je kriv a mi svi dupe u kraj.
Tako je,ako firma gde ja radim MGM VELKONS dobije tender za neki posao,taj posao uradimo kako ne treba recimo dođe do pucanja materijala i dođe do nesreće, tragedije moje gazde bi bile krive, nadzor,koje odobrio tender i koje pratio naš rad od početka do kraja.

Evo celi video s kraja maja ove godine iz kojeg je onaj deo gde se vidi da su radili nadstresnicu...

BITNO - Vide se na snimku i kamioni Gemax gradnje Novi Sad...koja je pominjana danas u vezi sa Danilom Bojovicem koji se kao drogiran cereka na onom snimku kraj zrtava ispod betona...

Dakle ne Kinezi vec podizvodjaci = domaca gradjevinska mafija...

...
Kinezi kao nosioci posla ne trebaju angazovati "mafiju" kao podizvodjace nije to Vucicev posao.

Back