Šta su nam ostavili preci?

ranjeni Zoro

Elita
Poruka
21.566
Misoni reče "Ja volim moju tradiciju i istoriju onakvu kakvu su mi ostavili preci."

pa me interesuje - koliko tu zapravo ima osnova za ljubav ako su nam (moje mišljenje) preci ostavili par prokletstava, zbog kojih i danas patimo:

Na primer Podele i na primer Predrasude.

Volite li vi amanet svojih đedova i zašto, m?

Misoni reče "Ja volim moju tradiciju i istoriju onakvu kakvu su mi ostavili preci."

pa me interesuje - koliko tu zapravo ima osnova za ljubav ako su nam (moje mišljenje) preci ostavili par prokletstava, zbog kojih i danas patimo:

Nije u pitanju to da li volim ili ne volim,nego neke stvari ne mogu da se menjaju osim da se od njih napravi šteta.Tako je sa istorijom,prirodom,naravima,poreklom.To ne može da se menja retroaktivno ni parama.Probaj da promeniš narav i navike ženi,ako je imaš.Smestićeš je u ludaru 100% ako ne pobegne na vreme.Za sve slične stvari postoji loši primeri koji se ponavljaju.

Ето, слажем се са Мисонијем.
Срби нису савршени, нити су посебно гори од других.Једноставно, такви су какви су.
Што ће рећи не стидим се свог порекла нити својих предака.Фала им што постојим и што ми штошта пренеше.
А свако ко мисли другојачије, широко му поље.Бар данас има милијон начина да се реши прошлости и одабере лепшу и новију, тако ИН...........

Back