Šta su najčešći razlozi za pad nataliteta

Moje pitanje je postavljeno tebi. Kako to da oni, sa nedostatkom novca, sa poteškoćama za život imaju takav natalitet, a sve ono što si ti naveo, što kažeš da je bitno za natalitet, zapravo pogrešno. Pre bi se reklo da imamo prevelika očekivanja, sebičnost i tražimo luksuz.

Навела.

Рекох ти да је проблем у мушкарцима. Размисли мало шта ви нудите и како живите.

Навела.

Рекох ти да је проблем у мушкарцима. Размисли мало шта ви нудите и како живите.
I ja rekoh da je problem u zenama,hocete sve na izvolte al da batalite zivot vasih baba koje su radile,pod izgovorom da su ugnjetavane sto su kuvale,spremale kucu,radile u basti i podizale 6oro dece,ne sad ce te vi na kafice i po teznim centrima,i to da vam muskarac kupi auto koji ce te cukati svako malo,pa onda ajd jedno dete preko one stvari da rodite da mozete jos malo da slepate uz njega,eto to ti je sustina 100%

Žrtvovana generacija na oltar liberalnog kapitalizma uvedenog 5.10.2000-te

Okupacija od strane Nemačke i njen ekspanzionizam, postali smo njihova kolonija sa tendencijom da nas iseli sa ovog prostora , a ne da nas iskorištava dugoročno

Пети листопад са овом темом нема везе.

Пад наталитета је кренуо много пре петог листопада.

Чак је број живорођене деце порастао после петог листопада.

1604865243966.png
1604865243966.png

Niko nece obaveze, za muskarca je zena sponzorusa ako ocekuje da obezbedi nju i decu, zene odugovlace, mada i razumem da neko ne zeli da postane domacica sa 20 godina. Mislim da je danas zivot dosta skuplji nego pre i moras da ides u korak ako neces da se tvoja deca izdvajaju.
jeste sponzorusa ako nece da radi sve gore nabrojano sto joj je baba radila,burazerova zena 5oro dece i radi u fabrici u 3 smene,ovce,zivina,svinje,krava,njiva,basta,ves masinu ne gasi,e to nije sponzorusa

Ako nisi "Zamjetio" da je on deo i i te kako ima veze ..

Унаточ твојим неоснованим тврдњама, нумере те демантирају.

Након петог листопада двије тисућне године, природни прираштај у Србији је порастао, те се рађало више младих српчића него мрачних дјеведјесетих.

• Podržavam
Reactions: DUH
jeste sponzorusa ako nece da radi sve gore nabrojano sto joj je baba radila,burazerova zena 5oro dece i radi u fabrici u 3 smene,ovce,zivina,svinje,krava,njiva,basta,ves masinu ne gasi,e to nije sponzorusa
Svaka normalna zena i pored posla radi kucne poslove, a ove sto samo idu po frizerskim i kozmetickim salonima to mogu jer imaju nekog kome to ne smeta. A bas da zena treba bude velikomucenica koja ne staje samo da ne bi bila proglasena sponzorusom, pa mislim da ne treba, valjda smo malo odmakli od zivota nasih baba.

po pravilu je pad nataliteta je usko povezan s ekonomskim prilikama u zemlji..Ako imate nestabilnu ekonomiju ili pad bnd..gde je stimulacija da cete decu odgledati u mirnom i stabilnom okruzenju..nastranu to sto i udobrostojecim i ekonomski jakim zemljama se radja po jedno dete ..no kod njih postoji taj urodjeni drustveni egoizam..

• Podržavam
Reactions: DUH

Back