ШТА СУ И ЧИЈА СУ „БОНСКА ОВЛАШЋЕЊА“ ???

Poruka
1.088
Да подсетим:
1) По овим „бонским овлашћењима“ многи „високи представници МЗ у БиХ“ су више пута поништавали изборну вољу Срба у Републици Српској и БиХ. Сменили су легално изабраног Председника Српске Николу Поплашена, забранили рад и живот неколико десетина политичких представника Срба у Српској и БиХ, одузели некима и личне карте, проглашавали некакве законе њима „идеалне“ унитарне „бих“ чиме су варварски мењали Дејтонски споразум, ЈЕДНОСТАВНО негирали право Срба на географском простору Босне и Херцеговине.

2) Бонска конференција НАТО „Савета за мир у БиХ“ одржана је 9-10. децембра 1997. СРЈ (Србија) је пуноправни члан Савета за мир и гарант Дејтонско-париског споразума. Представници тадашње Србије, која је била неупоредиво достојанственија од данашње, се НИСУ сложили са преложеним насилничким „овлаштењима“ и НАПУСТИЛИ СУ ТУ НАТО КОНФЕРЕНЦИЈУ. Из те чињенице следи да је ова „бонска конференција“ била наставак НАТО бомбардовања Срба, и потпуно антиправна.

С обзиром да је примена „бонских овлаштења“ само облик насиља над Србима, наставак насиља које фашистички Запад интензивно почео 1991. године, и примењује већ 20. Година, то о овом односу Запада према Србима и акцијама Запада над Србима треба дати одговарајуће оцене. Да први почнем са тим оценама:

„Бонска овлашћења“ – то је исто као кад бандит сам себи да „овлашћења“ да пребијеног и опљачканог грађанина може и даље да пребија и пљачка. Само у овим терминима и приказивањима може се бандитима говорити истина, тако да је разумеју. Лицемерно је другачије говорити, из некаквих „обзира“ , знајући да бандити не поштују НИКАКВЕ, баш никакве, обзире.
„Бонска овлашћења“ су један од јасних израза империјалног фашизма Америке и ЕУ који за своје интересе жртвује све што је српско.
„Бонска овлашћења“ су један од начина да империјално-фашистички Запад (Америка и ЕУ) тргују тако да од исламског света, исламских петрол држава, добијају користи а за узврат дају српску земљу, српску имовину, СРПСКО ПРАВО, и српску државу. Америка и ЕУ тргују свим што је српско.
Као антиправне, као противне свим земаљским и Божијим правилима, одлуке које прогласи Инцко, или други намесник фашистичког Запада, односно намесник АМЕРИЧКЕ “међународне заједнице” , треба игнорисати. Једноставно, НИ ЈЕДАН Србин не сме прихватити те одлуке. Бар хиљаду Срба, звали се они Милорад Додик, Радован, Марко, Јанко,..., у једном низу треба да заступају исти став, тако да силеџије схвате да њихове „одлуке“ не вреде пишљивог боба. После Милорада да дође Милан, или Марко, или Ратко, и да сви мисле исто, и да сви дејствују на исти начин. Морамо им показати да страх који они хоће да створе код Срба не може да успе, да тај страх јесте отровно семе бачено у пустињу. Само тако Срби ће сачувати Српску, а тако ће сачувати и своје постојање. Рецимо свим слугама западног фашизма, којих на нашим просторима има, да немају право представљати Србе и да њихове одлуке нису одлуке Срба.
 
Poslednja izmena:
Bonska ovlašćenja su najbolja potvrda statusa protektorata BiH. Činjenica da jedan čovek, koji svoje instrukcije prima iz tamo nekog Brisela, Vašingtona ili slično, može da nadglasa čitav narod je jedinstven primer u Evropi, unazad ne znam koliko decenija.

Činjenica da visoki predstavnici sve manje koriste bonska ovlašćenja nije dovoljna sve dok se ta nakaradna diktatorska mogućnost u potpunosti ne ukine, a sve odluke donešene na takav način ne potvrde ili ospore voljom građana.
Bošnjacima jedino odgovaraju, jer kad god gde u politici zaškripi oni trče čika visokom da interveniše. Rekoh, sad se ređe dešava, ali svejedno.

A što se srpskog fronta protiv visokog predstavnika tiče, on je koliko je meni poznat vrlo ujedinjen.
 

Back
Top