Sta su američke stvari koje Srbi vole?

Iako Srbi se busaju u grudi da ne vole Ameriku i su za Putina i Rusiju, mi znamo da rade suprotno. Srbi danas vole sve americko, sto ih podsvijesno ubija.

Sta su neke stvari sto Srbi vole, a americko je?

1. Koka kola - svaka srpska kuća je obavezno ima, staro americko piće

2. Farmerice - svaki Srbin nosi, stare americke pantalone. Nekada su Srbi busovima isli do Trsta samo da bi mogli da dodju do njih.

3. Americki filmovi - nema bioskopa niti TV u Srbiji koji nema americkih filmova, bez toga Srbi bi morali gledat reprize ,,Srecni Ljudi" svaki dan.

4. McDonalds - Postoji 36 Mcdonaldsa u Srbiji, omiljena destinacija za srpsku djecu, i vec odavno odomacen u Srbiji
1) Microsoft (MS Windows itd.)

2) McDonald's

3) američki filmovi

4) cigarete (Marlboro, Lucky Strike + britansko-američke Pall Mall, Dunhill)

5) Disney

6) Apple

7) iPhone

8) Coca-Cola

9) Google

10) Levi Strauss

Nijesu opanci kineski ako su ih pravili kinezi.
Mislim da farmerice nisu zasticene nekakvim patentom, isto tako ni opanci.
Naravno da su izvorno američke, pa sta ?
Inače, prave farmerice, one koje su nosili kauboji i farmeri su bile radno odelo i bile su vrlo grube. Ove danasnje su verovatno nastale i propagiranje u western filmovima.Meka moć Amerike.
Postoji i tvrda moć , a to su recimo izvoz demokratije, napadi na druge države koji su javni, i tajni koji prethode ovim prvima.
Vi Šiptari ćete se odvesti kad vas Amerikanci puste niz vodu , žrtvuju u ime nekog svog sitnog profita. Ali to je vec vas problem.

Mislim da farmerice nisu zasticene nekakvim patentom, isto tako ni opanci.
Naravno da su izvorno američke, pa sta ?
Inače, prave farmerice, one koje su nosili kauboji i farmeri su bile radno odelo i bile su vrlo grube. Ove danasnje su verovatno nastale i propagiranje u western filmovima.Meka moć Amerike.
Postoji i tvrda moć , a to su recimo izvoz demokratije, napadi na druge države koji su javni, i tajni koji prethode ovim prvima.
Vi Šiptari ćete se odvesti kad vas Amerikanci puste niz vodu , žrtvuju u ime nekog svog sitnog profita. Ali to je vec vas problem.

Pa svaka narodna nosnja je pocela kao radno, iliti svakodnevno odijelo

Najveća prednost Amerike je njena izoliranost, slično kao sto je Britanija bila dugo zasticena onim morskim kanalom.
A Evropska historija je historija rivaliteta sitnih država , ratova. Verovatno nastavak zapadnog rimskog carstva koji se temeljio na sili, vojsci.
Čak su i hrišćanstvo nametali silom...

Pa su onda i pravili recimo krstaške ratove, imali su višak stanovništva.. Slično kao danas neke musl. drzave. I onda juriš na nevernike u ime nekog višeg cilja.
I onda neka vrsta osvete , koju smo opet mi najviše platili, i još plaćamo.
To smo dobili turskim osvajanjima.
I danas mi financiramo Zapad izvozom ljudi, uglavnom mladih, zdravih, radno sposobnih, onih koji ce imati decu. Mi ulažemo u njih od rođenja, vrtića školovanja i izvolite. Svi ostali, stariji, bolesni, manje sposobni , oni ostaju ovde.
I onda se cudimo , kako je to Amerika napredna.😲😲😲😲

Poslednja izmena:
Najveća prednost Amerike je njena izoliranost, slično kao sto je Britanija bila dugo zasticena onim morskim kanalom.
A Evropska historija je historija rivaliteta sitnih država , ratova. Verovatno nastavak zapadnog rimskog carstva koji se temeljio na sili, vojsci.
Čak su i hrišćanstvo nametali silom...

Izolovanost ne proizvodi prednost, naprotiv. Najizolovanije drzave su obicno najslabije, ili najprimitivnije.

2 najvece prednosti Amerike:

1. Ogromna zemlja sa puno resursa bez vecih prijetnji u komsiluku

2. Dobijaju priliv mozgova iz cijelog svijeta koji im donesu nove ideje i ekonomski/tehnoloski napredak, a ovo je zahvaljujuci odlicnom marketingu

Izolovanost ne proizvodi prednost, naprotiv. Najizolovanije drzave su obicno najslabije, ili najprimitivnije.

2. Dobijaju priliv mozgova iz cijelog svijeta koji im donesu nove ideje i ekonomski/tehnoloski napredak, a ovo je zahvaljujuci odlicnom marketingu

Rusija recimo, nema ove prednosti:

1. Rusija je velika zemlja sa puno resursa, ali ima puno prijetnji u susjedstvu: Kina, Japan, Ukrajina, Finska, Cecenija, Gruzija, Turska, NATO, sve su to zemlje koje mogu da napadnu Rusiju i prave velike stete. Ugrozena sa svih strana

2. Rusija ne dobija novih mozgova, ona konstantno gubi stanovnistvo, ono sto ostaje je korumpirano do bola i samo kopira taktike Staljina

Da, to je ono sto sam ja pisao. Ali sada su dobili konkurenciju, Azija se budi.

Rusija recimo, nema ove prednosti:

1. Rusija je velika zemlja sa puno resursa, ali ima puno prijetnji u susjedstvu: Kina, Japan, Ukrajina, Finska, Cecenija, Gruzija, Turska, NATO, sve su to zemlje koje mogu da napadnu Rusiju i pravi velike stete. Ugrozena sa svih strana

2. Rusija ne dobija novih mozgova, ona konstantno gubi stanovnistvo, ono sto ostaje je korumpirano do bola i samo kopira taktike Staljina
Da, tu vidimo prednost izoliranosti. Kad govorimo o Staljinu i komunizmu, to je bila podmetacina Zapada, najpre Svaba, ali i ostalih. Trebalo je nekako zaustaviti razvoj Rusije.
Slično su probali i sa Kinom nedavno, ali ne ide. Kina ipak ima malo dužu tradiciju. I ona predstavlja najveću pretnju USA, iako nije agresivna u klasičnom smislu.
Zbog toga i ova igranka u Ukrajini, da se izolira Kina koja je primarni cilj.
Rusiju, naravno treba dokrajčiti razbijanjem na 50-tak zavisnih državica.
Slično je i na Bliskom Istoku, slično je bilo i u Jugi.
Usput ide i agenda duboke države, koja sve to i vodi.

Azija nije Americi drzavi u komsiluku, ne granice se, daleki su hiljadama km.

Nije isto imati saveznika u opasnom okruzenju, i sam da budes u istom.
Slažem se, nije isto, bolje je. Samo, Amerika želi da bude svetska imperija, ona može biti i jeste u susedstvu Azije.Kontroliše dobar deo sveta, ali hoće sve. I kad to uradi, onda tek počinje prava igranka neviđena u historiji. Čišćenje naroda, vakcine, ratovi koje oni kontrolišu, slično kao plan i metode Nemaca u 2. sv ratu.
Mi bi bili za njih manje od stoke, nešto kao bubašvabe. Sve do zlatne milijarde.
Ta zlatna milijarda bi bila za njih za robove, prostitutke, rezervne delove, ... I vojske i policije koja ih drži u pokornosti. Sa dubokom državom u lepšu budućnost! Lepa perspektiva, nema šta !

Back