bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.696
Ray BanMiki Maus, Gillette, Paja Patak, Colgate, Šilja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ray BanMiki Maus, Gillette, Paja Patak, Colgate, Šilja
Šta god je autor hteo da kaže...Так’е к’о ти је цар Дућа на ломачи подгрев’о! (па ти сад гледај)
Šta god je autor hteo da kaže...
Ne budi tako strog, moramo i mi da se malo zabavljamoPoznati američki brend popularan kod samoljubivih, sebičnih & nezahvalnih
![]()
Ja stvarno ne znam šta ima zabavno da ti jedne nedelje pumpaju jednu vest a druge drugu pa na kraju meseca ne znaš śta se desilo uopšte kad ono zazvoni pośtar i donese račun za kablovsku.Ne budi tako strog, moramo i mi da se malo zabavljamo![]()
Andrej Vučić, Sergej Trifunović, Aljoša Milenković itd. Ajde navedi mekog Srnima Džona, Džozefa, Freda, ili Srpkinju Samantu, Meri ili Hilari?
Moze na tim crtanim sam odrastao, Bugs Bunny, Tom and Jerry, Donald Duck..Miki Maus, Gillette, Paja Patak, Colgate, Šilja
Što se američkih filmova (gde dominira NASILJE generalno) tiče, mislim da imaju jasnu svrhu da svet pretvore u nekakav oblik KONTROLISANOG HAOSA, dugoročno gledano, jer svako dete koje gleda Paklene ulice postaje potencijalna konfliktna osoba.Iako Srbi se busaju u grudi da ne vole Ameriku i su za Putina i Rusiju, mi znamo da rade suprotno. Srbi danas vole sve americko, sto ih podsvijesno ubija.
Sta su neke stvari sto Srbi vole, a americko je?
1. Koka kola - svaka srpska kuća je obavezno ima, staro americko piće
2. Farmerice - svaki Srbin nosi, stare americke pantalone. Nekada su Srbi busovima isli do Trsta samo da bi mogli da dodju do njih.
3. Americki filmovi - nema bioskopa niti TV u Srbiji koji nema americkih filmova, bez toga Srbi bi morali gledat reprize ,,Srecni Ljudi" svaki dan.
4. McDonalds - Postoji 36 Mcdonaldsa u Srbiji, omiljena destinacija za srpsku djecu, i vec odavno odomacen u Srbiji
To im sigurno nije pravo ime nego nadimak, ili si izmislio čemu si sklon. Vendi Vukelić se zove Vesna (rusko), a Vendi (zapadno zvučeće) joj je nadimak.Ja sam upozna srpkinje koje se zovu “britni”
Kad se samo setim da sam naučio samostalno da čitam sa 5 godina zbog Paje Patka u Politikinom Zabavniku.Miki Maus, Gillette, Paja Patak, Colgate, Šilja
Nikolu Pejakovića zovu 'Kolja' (po ruski).To im sigurno nije pravo ime nego nadimak, ili si izmislio čemu si sklon. Vendi Vukelić se zove Vesna (rusko), a Vendi (zapadno zvučeće) joj je nadimak.
Poneki Srbin i Jugosloven ima nadimak 'Džoni.' Uglavnom se ti ljudi zovu Nikola, pa su od mila prozvani Nidžo, a onda je šatrovački Nidžo prešlo u Džoni. Dakle nema veze da englesko-američkim imenom Džon.
Većina tih stvari se ne vole nego koriste. Kao što se koristi struja ili vatra, a glupo i besmisleno je reći da voliš struju ili vatru.Filmovi,NBA,McDonalds,Najki patike,Rock i pop ,Microsoft,Google,Harley Davison,Las Vegas,LA.,Njujork,Chikago.Coca cola,Pepsi,Lewis...
PopeĉeMoze na tim crtanim sam odrastao, Bugs Bunny, Tom and Jerry, Donald Duck..
Majkl Majers, vauНе зовем се ја тако. Мика Мајерс, драго ми је.
Majkl Majers, vau
![]()
Лоше је, за то ће се добијати 6 месеци боравка у васпитно-поправним установама са целодневним пројекцијама продукције Мосфилма.и ја готивим мерил стрип па јел то лоше...
Не, фора је да ако "волиш" кока-колу, онда твоја земља мора бити колонија Америке-то је резоновање просечног покондиреног аутошовинисте.Većina tih stvari se ne vole nego koriste. Kao što se koristi struja ili vatra, a glupo i besmisleno je reći da voliš struju ili vatru.
Gledaj ovako da ti Objasnim.Не, фора је да ако "волиш" кока-колу, онда твоја земља мора бити колонија Америке-то је резоновање просечног покондиреног аутошовинисте.
Љубав може постојати према одређеној особи или групи особа, а не према стварима.
To im sigurno nije pravo ime nego nadimak, ili si izmislio čemu si sklon. Vendi Vukelić se zove Vesna (rusko), a Vendi (zapadno zvučeće) joj je nadimak.
Poneki Srbin i Jugosloven ima nadimak 'Džoni.' Uglavnom se ti ljudi zovu Nikola, pa su od mila prozvani Nidžo, a onda je šatrovački Nidžo prešlo u Džoni. Dakle nema veze da englesko-američkim imenom Džon.
No da te pitam nešto da mi objasniš ođe, iz ovoga teksta :Pa sta su Megi, Dzoni i Vendi nego americka imena
Jedino farmerice nesto vrede, a i one su odavno kineske. Ostalo ide u istoriju, zastarelo.Iako Srbi se busaju u grudi da ne vole Ameriku i su za Putina i Rusiju, mi znamo da rade suprotno. Srbi danas vole sve americko, sto ih podsvijesno ubija.
Sta su neke stvari sto Srbi vole, a americko je?
1. Koka kola - svaka srpska kuća je obavezno ima, staro americko piće
2. Farmerice - svaki Srbin nosi, stare americke pantalone. Nekada su Srbi busovima isli do Trsta samo da bi mogli da dodju do njih.
3. Americki filmovi - nema bioskopa niti TV u Srbiji koji nema americkih filmova, bez toga Srbi bi morali gledat reprize ,,Srecni Ljudi" svaki dan.
4. McDonalds - Postoji 36 Mcdonaldsa u Srbiji, omiljena destinacija za srpsku djecu, i vec odavno odomacen u Srbiji