комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Зашто Трумп мора да буде кривично гоњен због сумње да је прекршио Закона о шпијунажи:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Готова је фарса, Амери ће опет да почну да бију... прво своје, па Русе, па Европу...
dems ce da prsnu zbog idiotizma koji zagovaraju - da je tramp postao predsednik, prevario pola amera koji su ga izglasali sve da bi spijunirao ameriku za putinaЗашто Трумп мора да буде кривично гоњен због сумње да је прекршио Закона о шпијунажи:
ajde ajde onoliku decu demokratski ispipaste, samo se jedan roknuo ali u zatvoruЗашто Трумп мора да буде кривично гоњен због сумње да је прекршио Закона о шпијунажи:
Пуко` си.dems ce da prsnu zbog idiotizma koji zagovaraju - da je tramp postao predsednik, prevario pola amera koji su ga izglasali sve da bi spijunirao ameriku za putina
mi jedva cekamo da mu pocne sudjenje, posle koga ce demorats prestati da postoje, za takve idiote vise niko normalan nece da glasa nikad i nigde ni na 1 nivou - pozdravilo se to sa pamecu, a ne da ce oni demorats da eliminisu konkurenciju idiotskim tvrdnjama
wapo je tvrdio i da su americki patriotski sajtovi njih 200 zapravo ruski, ali je to uradio lukavo krijuci se iza nekog drugog, kao da je ''saznao'' od nekih drugihВашингтон пост је објавио да су неки од докумената, које је Трумп незаконито узео из Беле куће и сакрио у свој приватни сеф на имању Мар-а-Лаго, укључивали информације о нуклеарном оружју.
ja cak nisam ni glasao za trampa, ali dems imaju neresiv problem zahvaljujuci svom idiotizmu, sve vise amera shvata koje su to stetocine, demo-RATSПуко` си.
JA PUK'O? ti si prs'o, a pare ne lezu sa zapada kako si se nadao dok je meni platica redovna, penzioni fond 401k samo raste kuci skocila cena ihahaj.Путинов шпијун Трумп
pa zasto ga ne hapse?Извештаји сугеришу да је инсајдер из Трумповог луксузног комплекса за одмор Мар-a-Лаго тај који је обавестио агенте ФБИ-а о украденим поверљивим документима. Инсајдер је уверен да Трумп има још таквих скривених докумената у Мар-a-Лагу:
koja dokumenta? o nuklearnim tajnama? da pitamo ''insajdera'', mozda on/a zna?Нема шансе да је Трумп случајно узео ова документа, то је било намерно.
samoreklamer, da kupimo knjigu?издавач Lawfare-a,
Another issue for Garland is that Trump told the NY Post that several of his attorneys “had been cooperating fully with federal authorities on the return of the documents to the National Archives and Records Administration.”
Assuming that is true, it certainly raises questions about why the FBI needed to conduct an unannounced raid just to retrieve the documents.
Kentucky Republican Sen. Rand Paul slammed the raid and called for an investigation into Garland
pa, da, samo racunaju koliko su ljudi oprane pameti da u to poveruju, mislim koliko masno da slazu, pa ce onda za neko vreme da priznaju da su lagali, kao i za sve do sada racunajuci na prosecnu kratku pamet vecineSada mogu da Trampu podmetnu šta hoće i da kažu da su to našli u njegovom sefu.
Не иде то баш тако у Америци...Sada mogu da Trampu podmetnu šta hoće i da kažu da su to našli u njegovom sefu.
mogu da ... znas vec sta, da se ne izrazavamНе иде то баш тако у Америци...
Нису луди да га тиме испуште их канџи, омастиће колац због самоуверености да је недодирљив и невин
За недекласификовано га је лако стрпати на робију...