- Poruka
- 28.968
Možemo i obrnuto.Sledeći vikend?
Ja ću da pravim probleme, a ti ćeš me brisati i sve...
Dogovoreno!![]()
Ja ću da pravim probleme na nekoj temi, a ti ćeš da me brišeš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možemo i obrnuto.Sledeći vikend?
Ja ću da pravim probleme, a ti ćeš me brisati i sve...
Dogovoreno!![]()
Šta je kulturno u nestajanju poruka drugih?Ti se ne žališ i ne razgovaraš nego provociraš. Imaš pravo da se žališ ali to ne radiš na kulturan način pa time i ne dobijaš takve odgovore.
Uvek sam spremna na razgovor. Na razgovor, ne na ovakav način komunikacije.
Sloboda govora podrazumeva da ćeš reći nešto pametno a ne nešto glupo..Ja nisam brisao tvoje da ti možeš da kmečiš meni?
Ali ti jesi koje, pa samim tim imam i pravo da ti se požalim?
Mhm?
Ili ne?
Diktatura i cenzura?

To je prošlo vreme, Pinokio?Možemo i obrnuto.
Ja ću da pravim probleme na nekoj temi, a ti ćeš da me brišeš.
Imaš sve odgovore na ovoj i temi od juče. Pročitaj teme, pročitaj pravilnik. Vrtimo se u krug i ponavljamo kao Dnevnik2 RTS-a.Šta je kulturno u nestajanju poruka drugih?
Govorim glupo, Kraljice vila?Sloboda govora podrazumeva da ćeš reći nešto pametno a ne nešto glupo..
Obožavam onu britansku...sloboda govora je naravno svima dozvoljena a za slobodu poosle govora, pričaćemo...![]()
DobroTo je prošlo vreme, Pinokio?
Sad si ti žena od Sultana?
Ja nisam brisao nikog, čak i kada sam bio ...
Bravo...
I, ne reče nam šta ste poslednje googlali?Govorim glupo, Kraljice vila?
Odjedared?
I šta je to pametno, a šta glupo?
Mhm?
Ja jesam.I, ne reče nam šta ste poslednje googlali?

Druže, ja ne znam šta je sa tobom...Kakve veze ima veze tema da li se ako svi je napišemo milf anal?![]()

Ne znaš me?Druže, ja ne znam šta je sa tobom...
Znam te kao super lika, gde si sad, na kojoj planeti?![]()
Cenzura je postojala i postojaće i treba da postoji...vidimo gde nas je dovelo vreme bez cenzure..Mada, kraljice vila, verujem da znaš šta je cenzura i sloboda govora...
Gde?Cenzura je postojala i postojaće i treba da postoji...vidimo gde nas je dovelo vreme bez cenzure..
Sa pogrešnima se mačuješ čitav život...možda je tu tvoj problem?Nemam snage da istrajem u svom mačevanju, postojano.
Ali smo se odaljili, pogolemi, Gerda.
Ja makar mačujem?Sa pogrešnima se mačuješ čitav život...možda je tu tvoj problem?
Gumica je neophodna u mnogim slučajevima...Ja makar mačujem?
Gumica je baš niska?