Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jednom sam sanjo folcvagen buli onaj kombi kao na neku livadu prepravljen kao mini vikendica i otad sam zaljubljen u taj kombi misim evo pamtim i danas a sanjato pre dvajes i više godi...ma šta dvajes imo sam sedam osam god znači đače prvače il tako nekako

a jednom štaznam možda sam bio peti šesti razred nesećam s tačno al davno bilo al eto pamtim to i dalje jer je bilo baš traumatično iskustvo kao neki vampiri neam pojma one smrti kukuljice pitchke materine i tolko je bilo realno da sam se probudio jer sam imo utisak da me neko uhvatio za ruku...e sad. ko zna možda je mama htela da mi metne ruku pod ćebe pa se to potrefilo baš kad sam sanjao te grozote pa sam se istraumiro da su me kao oni kao uhvatili da me vode

meni je najgori san bio kad me je, cini mi se pola noci, ujedalo neko belo pseto...a ja se ne bojim i ne bezim, a ono nasrce i grize li grize :confused:

To su neki najcesci upecatljiviji snovi plus vestice i vile.

To ima neke veze i sa narodnim verovanjima. Nem pojma zaboravih kako ide a slusala sam predavanje o tome lol

a retko kad sam sanjo neke lepote štaznam vile, one zabeljene livade ko u reklamama za meriks, nešto lepo...sve akrepi neki...a kažu da su snovi kontra od reala, tj. ono kao lepo ti a sanjaš grozote...il kad ti u realu grozno a ti sanjaš lepo...neam pojma...

Sta,sad se ispostavilo da trebam da snimam samog sebe? :mrgreen:
Kakva vremena,kakvi ljudi...
Ghelyon.gif

Back