Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Probudila sam se u pola noci smejuci se kao debil,ali ne mogu da se setim cemu sve mi je mutno,nista od sna nije ostalo,ali to mi se nije desilo jako dugo z:mrgreen: A nekada sam stvarno znala samu sebe da robudim smejanjem i ustanem i smejem se do suza i kao ahhh to je bilo dobro i vratim se da spavam z:lol:

Au brate bolje da nisam istraživala :lol:

Žabe u snu predstavljaju emocionalne ili duhovne promene, ili potencijal za promenu bilo koje vrste, ili nešto neočekivano. Osim ovoga, žaba može da simbolizuje nečistoću, plodnost i preporađanje.

Žaba može biti i seksualni simbol, gde predstavlja muške genitalne organe. Kao takav može se javiti u slučaju straha od seksa.

Žaba može simbolizovati nesvesno, ili neke delove psihe koje još uvek leže zakopane u podsvesti, možda nešto što je zastrašujuće ili odvratno zbog nekih traumatičnih iskustava ili osećaja krivice.

Žaba u snu može da ima veze i sa bajkom o princu koji se bio pretvorio u žabu. Frojd je smatrao da ta bajka predstavlja priču o devici koja savladava strah od seksa. Prema Jungovskoj tradiciji žaba je simbol nesvesnog, koje je na prvi pogled zastrašujuće ali kada se asimilira od strane svesnog ja, otkriva sveukupnost psihe, lepotu i istinu.

- - - - - - - - - -

gatare, vestice...

:zplez:

nocnu moru eto sta z:shock:
u nekom sam tc-u gde je gomila poslasticarnica....idem od jedne do druge i ne mogu da se odlucim koje kolace da kupim
onda se probudim isfrustrirana sto je samo san bio pa se setim one dekadentne torte u istambulu (coko patispanj, coko fil nesto kao mus od cokolade, na vrhu profiterole punjene vanila kremom prelivene cokoladom, i preko svega toga opet coko fil i narendana krupno cokolada...tako socan tako kremast da svrsis :zaljubljena:)
i onda se jos vise isfrustriram :aha:

nocas sam bas svasta. sanjao da je kod nas dip purpl, matorci, i ja se nesto muvam oko njih, neki studio, kancelarija, ma svasta, zezamo se, uglavnom, pre koncerta se ispozdravljam, sa dvojicom, nisu ni ustali, produzim hodnikom do hotelske sobe, tamo koleginica u crvenoj kratkoj spavacici, nesto smo pricali, bas je bila blizu, vrlo blizu. i onda se probudim

Back