Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao, treba da putujem i svi se guraju da udju prvi u autobus i zauzmu naj mesta.
Ja udjem posledjnja i svi sede i jedu lanc pakete, a mesta nema..Samo jedno mesto
na prvom sedistu do vrata i do nekog deke.Pitam deku jel slobodno..kaze ..jeste
ja sednem i nista..tek ulazi sofer i pitam me da li sam dobila lanc paket..kazem da nisam
i on kaze ok.i ode.. i tu se probudim tako da ne znam ni da li sam uopste otputovala a ni
dobila klopicu...ni sta cu ja u tom autobusu...:lol: ali sam se probudila gladna..:lol:

Trebalo je da putujem.
Svi su zauzeli mesta, a ja sam na spratu neke kuće i pakujem lanč pakete.
Računam da će me vozač autobusa sačekati jer pripremam pakte za putnike.
Oni odlaze bez mene.
Shvatam da sam im nebitna.

Onda pored sebe vidim profesorku matematike koja je takođe zakasnila za prevoz.
Čudimo se zašto su otišli bez nas.

Ninin i moj san su slični.
Srele smo se u nekom kolektivno nesvesnom prostoru. :trlja:

aman, šta je sa tim autobusima, i ja sam sanjao nešto slično :eek:

nalazim se u nekom selu, sumrak, neka poljana parkirani autobusi, okolo su stare, bele kuće,
one od blata pa okrečene
autobusi su poređani u dva reda po četiri, neke krntije...nosim neki zavežljaj u njemu je hrana,
pokušavam da uđem u prvi, vrata zatvorena a bus pun, vidim neke babe u crnini na prednjim sedištima namrgođene,
idem dalje do drugog autobusa, kucam na vrata i ona se otvaraju, ulazim...i on je pun
jedna lepa devojka sa belom, vunenom kapom i crnim kaputom mi prilazi, uzima mi zavežljaj sa hranom i zove me da sednemo na prva sedišta iza vozača,
ona su malo više uzdignuto od ostalih...

odjednom, neko komešanje u busu, ja se najednom nađem u zadnjem delu busa a putnici poustajali i blokiraju mi prolaz do devojke
pokušavam da se probijem, ona otud iz gomile sa podignutim zavežljajem hrane mlatara rukama i govori da me čeka na sledećoj stanici

konačno, gomila me izgura iz busa i bus ode ja ostajem ali više nema ni jednog autobusa na tom zemljanom parkiralištu...
krećem nekim asfaltiranim, blatnjavim putem za njim...

Trebalo je da putujem.
Svi su zauzeli mesta, a ja sam na spratu neke kuće i pakujem lanč pakete.
Računam da će me vozač autobusa sačekati jer pripremam pakte za putnike.
Oni odlaze bez mene.
Shvatam da sam im nebitna.

Onda pored sebe vidim profesorku matematike koja je takođe zakasnila za prevoz.
Čudimo se zašto su otišli bez nas.

Ninin i moj san su slični.
Srele smo se u nekom kolektivno nesvesnom prostoru. :trlja:

nalazim se u nekom selu, sumrak, neka poljana parkirani autobusi, okolo su stare, bele kuće,
one od blata pa okrečene
autobusi su poređani u dva reda po četiri, neke krntije...nosim neki zavežljaj u njemu je hrana,
pokušavam da uđem u prvi, vrata zatvorena a bus pun, vidim neke babe u crnini na prednjim sedištima namrgođene,
idem dalje do drugog autobusa, kucam na vrata i ona se otvaraju, ulazim...i on je pun
jedna lepa devojka sa belom, vunenom kapom i crnim kaputom mi prilazi, uzima mi zavežljaj sa hranom i zove me da sednemo na prva sedišta iza vozača,

odjednom, neko komešanje u busu, ja se najednom nađem u zadnjem delu busa a putnici poustajali i blokiraju mi prolaz do devojke
pokušavam da se probijem, ona otud iz gomile sa podignutim zavežljajem hrane mlatara rukama i govori da me čeka na sledećoj stanici

konačno, gomila me izgura iz busa i bus ode ja ostajem ali više nema ni jednog autobusa na tom zemljanom parkiralištu...

To znaci da treba da otputujemo negde autobusom nas troje bez lanc paketa.:mrgreen:.Klopacemo usput u nekom restoranu...:D

Zato sto ne postuju kucni red. Ispred stambenih objekata se ne dere u osam ujutro.
У НС-у који је најуређенији град у Србији то важи само у ходницима зграда и до 7 сати ујутро.
Напољу може да се прича гласно, да завијају полицијске и сирене хитне помоћи, играју клинци фудбалицу између зграда....
То није разлог за: Женетине, мачкетине, џукелентине... твој стандардни речник.

sanjao da se nalazim na ostvaranju nekog trznog centra. koji je negde blizu tc usca. drze se neki govori, performansi. u tom trenutku mi zvoni telefon. javlja se zenski glas koji govori, reklamira da dva bloka dalje se otvara jos veci lepsi trzni centar...bla bla. prekinem je ja i upitam sta ima obuceno na sebi. ona: pa... imam belu bluzu, takvu mozete nabavitu u tom lokalu.... ja: dobro... ajde lutko skini je sad i pocni da diras grudi, potom zavuci prstice pod suknju i... prekida se veza. ebeni telemarketing, dolazi mi u san, umesto hotlajna..
ipak otisao sam da vidim i taj tc..i jeste mnogo veca glamuroznija zgrada. udjem unutra gledam izloge i.. ugledam lutku u beloj bluzi. :zblesav:

pitanje, sta traze trzni centri u mom snu...
moracu izgleda da napustim ovaj forum, ukoliko odredjene forumasice ne pripaze kakve slike postavljaju, a admini ne uklone reklamne banere.

sanjala sam da je dvoje nestalo na sumnjiv nacin i mene su angazovali da ih nadjem.ja idem u bolnicu,tamo su inace krivi za njihov nestanak,al stalno zaboravljam kako se ti nestali zovu,pa moram, da vicem preko ograde dole nekome.cujem kako se zovu,al dok se okrenem da kazem ime,prvo ime znam,drugo opet zaboravim...:(
nesto mi sa mozgom bas i nije bilo kako treba

one od blata pa okrečene

vazno je da si ostao, to je bijo autobus za onu stranu!

vazno je da si ostao, to je bijo autobus za onu stranu!

Greška.

Autobus je metafora za društveni život.

Nina bi htela da se vozi na prvom sedištu (čudno) ali joj se ne dopada društvo dedice (autoriteta). Ona bi uz mladež na zadnjem sedištu.
Rado bi se umešala u masu i delila sa njima nešto što bi utolilo njihovu i njenu duševnu glad. Čak i ne zna da li je dobila očekivano sledovanje (lanč paketa) ili nije.

Terminal je u metežu društvenog života, ali bi se rado probio do neke devojke koja mu je dala naznake da je poželjan i da će utoliti njegovu glad. ( maše mu zavežljajem hrane)
On ima mnoge prepreke da bi došao do nje koja je negde do vozača. Smetaju mu drugi. Na kraju biva izbačen iz igre.

Ja pripremam lanč pakete za sve putnike. Mislim da ima dovoljno vremena, ali autobus ide bez mene.

Moji "lanč paketi" nikome nisu bitni, tj. društvo me ne ferma dva posto.:confused:

Greška.

Autobus je metafora za društveni život.

Nina bi htela da se vozi na prvom sedištu (čudno) ali joj se ne dopada društvo dedice (autoriteta). Ona bi uz mladež na zadnjem sedištu.
Rado bi se umešala u masu i delila sa njima nešto što bi utolilo njihovu i njenu duševnu glad. Čak i ne zna da li je dobila očekivano sledovanje (lanč paketa) ili nije.

Terminal je u metežu društvenog života, ali bi se rado probio do neke devojke koja mu je dala naznake da je poželjan i da će utoliti njegovu glad. ( maše mu zavežljajem hrane)
On ima mnoge prepreke da bi došao do nje koja je negde do vozača. Smetaju mu drugi. Na kraju biva izbačen iz igre.

Ja pripremam lanč pakete za sve putnike. Mislim da ima dovoljno vremena, ali autobus ide bez mene.

Moji "lanč paketi" nikome nisu bitni, tj. društvo me ne ferma dva posto.:confused:

dobro de...a sta znaci ona moja nocna mora....prekrsaj na 4umu? :huh:

Back