Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjao sam neki tunel, neku tvrdjavu i u početku kao ratujem sa nekim prijateljima a na kraju ostajem sam. Ulazim u taj tunel nekako svestan da ću poginuti al ipak pomalo ravnodušan,

Naravno, kako to biva, u tom momentu sam se probudio i ikako obično nepamtim šta sanjam, noćas sam to zapamtio

U poslednje vreme sam gledao neke telefone preko Mts-a za mamu, pa sam verovatno zbog toga sanjao telefon :D :D
Naime, sanjao sam da kupujem neku krsinu goru od mog prvog telefona. San je bio toliko realistican da bi mogao nacrtati taj telefon iz sna

nocas sam sanjao da negde kod bivse okretnice trolejbusa u knez mihajlovoj vatam taxi, ali to je neki stari opel produzen kao predsednicki. vozim se samo preko ul knez mihajlove, placam unapred odredjenu sifriu, nema taximetra

ulazim u neku staru zgradu kao iz xIX veka, silazim u suuteren koji je uredjen kao salon, ljudi kao u cekaonici, dolazim do ddvokrilni drvenih vrata, kucam, kad sa druge strane kucaju. vicem da sam to ja i da imam zakazano, otvara vrata doktor u crnom odelu sa prsliukom , lici na dr frojda, pored mene prolazi zena koja pridrzava tj skoro vuce drugu maldu visoku zenum obucenu u oskudnu crnu odecu, ali kosda joj je neprirodno seda.
one izlaze. nailazi medicinska sestra i vosi presamicenog golog muskarca, koji na sebi ima desetak slojeva najlona, i on je nekako presamicen. sestra kaze ` to je vlasnik hemijskog ciscenja`

ima jos nesto ali ujutru brzo zaboravim sta sam sanjao.

nocas sam sanjao svasta.

neki kao transportni moduli, siva vozila koja su nalik na kontejnere, sa kosom prednjom stranom i prozorom sa strane. naziv im je N3, i sluze za putovanje mimo uobicajenog prostora

takodje sam sanjao neki sistem za odvodnjavanje kanalizacije, kao ogtoman betonski tocak unutar koga su posebni izduzeeni pravougaoni odeljci kasete, koji se pune vodom, i kako se tocaqk krece u krug tako se kasete kada se napune pocnu da krecu u suprotnom smeru u na taj nacin funkcionise odvodnjavanje bez ikakve dodatne enegrije, osim gravitacije

naravno sve to bolje izgleda u snu, a moj opis je bleda slika vidjenog

Kao, treba da putujem i svi se guraju da udju prvi u autobus i zauzmu naj mesta.
Ja udjem posledjnja i svi sede i jedu lanc pakete, a mesta nema..Samo jedno mesto
na prvom sedistu do vrata i do nekog deke.Pitam deku jel slobodno..kaze ..jeste
ja sednem i nista..tek ulazi sofer i pitam me da li sam dobila lanc paket..kazem da nisam
i on kaze ok.i ode.. i tu se probudim tako da ne znam ni da li sam uopste otputovala a ni
dobila klopicu...ni sta cu ja u tom autobusu...:lol: ali sam se probudila gladna..:lol:

Sanjala sam pre neku noć super istripovan san koji me i dalje proganja. Bolje da ne pričam o čemu se radi.

Samo moram da kažem da me nervira što sam to uopšte i sanjala i što nisam do sada taj glupavi san zaboravila.

Ne mogu ni u snu da se odmorim jbt, ne znam šta je ovo više. :neutral:

Back