Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam pok. tetku. :sad2:

Kao na nekom dvorištu sa mnogo rođaka prisećamo se nekih njenih fazona. Smejemo se tako i zezamo, ja na krilu nunam neko dete.

Razmišljam dal da idem na sahranu ili ne, tj. hoću da idem ali nisam se spremila, sedim tu tako opušteno, a sahrana počinje za manje od pola sata.

I sve bi to bilo još i podnošljivo da tetka koju sahranjujemo nije sedela sa nama za stolom. :sad2:

P. S. Inače nisam bila na njenoj sahrani, samo na pomenu, sahranjena je u drugoj državi.

dosla ja u goste kod mansh mashine.udjem ono 5 macaka debele ko prasici,traze da izadju i ja ih pustim.dok sam sela,evo ga njegov brat tinejdzer sa gitarom.taman poceo da svira,kad dodje mama i izbaci me napolje jer sam im pustila macke na hodnik:sad2:

dosla ja u goste kod mansh mashine.udjem ono 5 macaka debele ko prasici,traze da izadju i ja ih pustim.dok sam sela,evo ga njegov brat tinejdzer sa gitarom.taman poceo da svira,kad dodje mama i izbaci me napolje jer sam im pustila macke na hodnik:sad2:
Nije problem za Tufnu, Guzmana, Mašnicu i Anastaziju, ali Teofil je malo blentav pa se izgubi u komšiluku i ne ume da se vrati sam.

Nego, koliko ja to godina imam u tom snu, sa tinejdžerima i kevama koje izbacuju iskuće?

Idem da slikam nesto, i gledam kako da prodjem pored njene vikiendice ne bi li je vidio ... i stvarno, eno je naslonjena na ogradu od komsije, na raskrscu .. prolazim brzo, okrecem glavu ... vise je nisam vidio ... bas sam glup

Negde sam naišla na podatak da praćenje, pamćenje i analiziranje snova pozitivno utiče na stanje intelekta.
San ne služi samo da shvatimo stanje duha, nego da pospešimo misaone procese.
Bavimo se podsvesnim delom svoje ličnosti i više aktiviramo moždane kapacitete.

Nešto sam u poslednje vreme zapostavila snove.:neutral:

Sanjala sam kako kupujem vodoperive boje za krečenje. Neke ogromne kante. Kao treba da krečim novi stan. :confused:

Zamešali mi neke bezvezne boje, sve nešto jako i drečavo, poludela sam. Neka plava i narandžast, fuj.

Rekla sam im da to razrede malo, dok se ja ne vratim tj.dok ne odnesem neke kosti vukovima, ne psima nego baš vukovima tu u komšiluku.

Odnela kosti, vukovi jeli, vratila se, boja se skoro stegla, pa sam žurila kući da to što pre kao obavim. :rotf:

Sanjala sam kako kupujem vodoperive boje za krečenje. Neke ogromne kante. Kao treba da krečim novi stan. :confused:

Zamešali mi neke bezvezne boje, sve nešto jako i drečavo, poludela sam. Neka plava i narandžast, fuj.

Rekla sam im da to razrede malo, dok se ja ne vratim tj.dok ne odnesem neke kosti vukovima, ne psima nego baš vukovima tu u komšiluku.

Odnela kosti, vukovi jeli, vratila se, boja se skoro stegla, pa sam žurila kući da to što pre kao obavim. :rotf:

sokirana sam,sanjala si moju zbilju:eek:
sobu krecimo u jarko narandzastu i plavu,mesamo boje u velikim kantama i ja nosim kosti ...pa ne bas vukovima,ipak su psi :)

Back