Шта сте радили данас?

Čistio svoju Chicony tastaturu koju koristim od decembra 2002. i koja je ubedljivo najstarija računarska komponenta koju i danas koristim, a koristiću je dokle god radi.

Pipav je to posao, jer je bilo potrebno izvaditi iz ležišta i očistiti zasebno svaku tipku, a ima ih više od sto (tačnije, 105). A tu je i čišćenje prostora između tipki. Trebalo je nekoliko sati, u dva navrata, da se to sve odradi. Ali zato sad ova dvadesetogodišnja lepotica izgleda kao nova! Nadam se da će me služiti barem još 20 godina.

Pogledajte prilog 1143404
Nostalgija:heart::heart::heart:
 
Sad ću stvarno da napišem.
Prošlu noć otišao probudio Sredu i ispričao joj sve pa smo se voleli pa smo spavali pa smo se opet voleli pa sam posle ja malo plakao pa me je ona tešila i govorila mi sve što već i sam znam pa sam otišao i u kafiću preuzeo 1270 evra pa sam to odneo i predao pa sam popio dupli espreso i red bul onda otišao u piceriju pojeo pizzu vegetarijanu sve vreme se dopisivao u vezi posla nervirao se došao u stan radio sklekove tuširao se.Odvezao se na obalu da se vidim sa jednim čovekom,pričali,vratio se.Pojeo grčku salatu i piletinu sa žara sa grilovanim povrćem.Čuo se sa decom.Častio konobaricu.Došao u stan.Popio cedevitu od limuna.Ležim.
 

Back
Top