Sta ste postale? (Pitanje za forumasice)

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
Drage koleginice - forumasice!
Volimo da pisemo i da caskamo. Volimo da podelimo sa drugarima neke nase probleme, dileme i sl. Za to forum i sluzi. Iako postoje mnogi nikovi, koji me kopiraju ja sam verna samo nasoj Krstarici, tako da su svi ostali lazni. Iskreno, mrzi me da se nesto mnogo cimam po kompjuteru, a primetila sma da su ovde najbolji strucnjaci sto se tice svega, a posebno "Ljubavi i seksa". Pretpostavljam da ste sve prosle slicno kao i ja... Pojavite se, pitate sto vas zanima, neko vam posalje pp, da se vidite i sl, pa jos neko, pa jos neko. Posto ste dosle na forum da se druzite, a ne da izlazite sa nekim ili trazite prijatelje, uljudno ih odbijete, ali onda dolazi kazna... Postajete nesto! Uvredjene sujete vas vredjaju. Sta ste onda postale?

ma tesko se ne puste..onda su udate a i tolko je ovaj forum rasturio brakova iiiii

Ne znam za druge. Ja sam ovde dosla da se druzim i nista vise. Iskreno, upoznala sam jednog manijaka, dok sam jos bila glupa. Da ispricam sta je bilo, niko mi ne bi verovao, jer je on visokorespektabilan u ovim krugovima, kao normalan, tako da samo caskam, ali nikog ne vredjam, dok me ne uvredi.

Ne znam za druge. Ja sam ovde dosla da se druzim i nista vise. Iskreno, upoznala sam jednog manijaka, dok sam jos bila glupa. Da ispricam sta je bilo, niko mi ne bi verovao, jer je on visokorespektabilan u ovim krugovima, kao normalan, tako da samo caskam, ali nikog ne vredjam, dok me ne uvredi.

Taj sam :hvala: I jesam manijak :hahaha:

Elem, šala mala. Baš me interesuje da li će ti koleginice odgovoriti na pitanje, a možda i pronađeš sličnu temu gde su i kolege i koleginice podjednako pisali o utiacju foruma na njih.

Volimo da pisemo i da caskamo. Volimo da podelimo sa drugarima neke nase probleme, dileme i sl. Za to forum i sluzi. Iako postoje mnogi nikovi, koji me kopiraju ja sam verna samo nasoj Krstarici, tako da su svi ostali lazni. Iskreno, mrzi me da se nesto mnogo cimam po kompjuteru, a primetila sma da su ovde najbolji strucnjaci sto se tice svega, a posebno "Ljubavi i seksa". Pretpostavljam da ste sve prosle slicno kao i ja... Pojavite se, pitate sto vas zanima, neko vam posalje pp, da se vidite i sl, pa jos neko, pa jos neko. Posto ste dosle na forum da se druzite, a ne da izlazite sa nekim ili trazite prijatelje, uljudno ih odbijete, ali onda dolazi kazna... Postajete nesto! Uvredjene sujete vas vredjaju. Sta ste onda postale?

Ne postaju nista :kafa:

Samo tamo neki dripac nije dobio tvoju vrelu picu :heart:

I meni tako dosadjuju ribe ..pa me vredjaju kao gay ovo ono samo da bi ih kresnuo na Cam ili chat :malav:

da ...verna sam NASOJ krstarici ...:mrgreen: ne znam stvarno ..rado bih ti pomogla ali mene ne kaznjavaju tako ..posle odes na kaficu i tako ..:lol:

kako sta? pa raspustenice :sad2: i babadevojke :zper:

ma ne moram nikom da budem nista samo u nekim situacijama kako da odreagujem nisam bas toliko opasan igrach defanzivac

Rekao bih da nipodaštavaš svoju sposobnost. Meni se kod tebe najviše dopalo kako umeš nekoga da navozaš i još pri tom imaš i vremena i volje da ga zadaviš, pa te na kraju i mole da ih ostaviš. Rekao bih da to može malo ko: da zadavi nekoga, a taj neko da ne oseti da boli sve dok se ne udavi načisto :ok:

Back