Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

e87d8eb44033d4935daf50e7a8818e3d.jpg

Ovako..Odem da uzmem sa tatom kozne cipele za zimu,da ne pominjem naziv radnje..
Prvo se pojavi neki tip (koji isto kupuje) i pocne da nam prica kako kalupi nisu dobri,cipele nisu po JUS standardima..Inace obucar..
Krene on-ovo je koza,ali propusta vodu,ovo je dobar materijal,ali nije dobro usiveno,ovo isto propusta..Kazem mu-gospodine,ronilacke cipele su u drugoj radnji ;)

I ajde,prodje malo,prodavac krene da nam nudi cipele (i da nas ubedjuje koje su najbolje)

Da nam nesto na ovu foru..

Pogledajte prilog 362873

Ja gledam sta se desava,jel se tip sali :)

Kad on,jos onako ozbiljan,dodaje nam neku kasiku za cipele,koja izgleda otprlike ovako..

Pogledajte prilog 362874

Pocnem da komentarisem-jel su ovo stapovi za ove skije ili sta je u pitanju?
Smejalo se pola radnje najmanje :) Ali dobro,na kraju smo uzeli lepe,normalne cipele,uz 50 % popusta..
Tacno su nam se slagale uz boju glasa :)

Poslednja izmena:
Ovako..Odem da uzmem sa tatom kozne cipele za zimu,da ne pominjem naziv radnje..
Prvo se pojavi neki tip (koji isto kupuje) i pocne da nam prica kako kalupi nisu dobri,cipele nisu po JUS standardima..Inace obucar..
Krene on-ovo je koza,ali propusta vodu,ovo je dobar materijal,ali nije dobro usiveno,ovo isto propusta..Kazem mu-gospodine,ronilacke cipele su u drugoj radnji ;)

I ajde,prodje malo,prodavac krene da nam nudi cipele (i da nas ubedjuje koje su najbolje)

Da nam nesto na ovu foru..

Pogledajte prilog 362873

Ja gledam sta se desava,jel se tip sali :)

Kad on,jos onako ozbiljan,dodaje nam neku kasiku za cipele,koja izgleda otprlike ovako..

Pogledajte prilog 362874

Pocnem da komentarisem-jel su ovo stapovi za ove skije ili sta je u pitanju?
Smejalo se pola radnje najmanje :) Ali dobro,na kraju smo uzeli lepe,normalne cipele,uz 50 % popusta..
Tacno su nam se slagale uz boju glasa :)

znaci i ti si juce bio u metrou:mrgreen:

znaci svi smo:lol:
ja sam uzela ravne cizme

Taj rad..Ja sam uzeo neke patike-cipele ;)

Kakve su daj da vidim, koliko para? Jel to bese uz Alo?

Pa uz kupone iz Alo novina si mogla da dobijes najvise 50 % popusta,ako si kupovala novine od ponedeljka do petka..Svaki dan si dobijala 10 %.
Najskuplje kozne cipele su mozda negde 6,7 hiljada,znaci kupis ih za 3,3 i po hiljade,sto je smesno :)

Kakve su daj da vidim, koliko para? Jel to bese uz Alo?
slikacu ih kad se obucem u njih.klasicne crne ravne.kostale su 5000,uzela sam ih za 2500
Taj rad..Ja sam uzeo neke patike-cipele ;)

Pa uz kupone iz Alo novina si mogla da dobijes najvise 50 % popusta,ako si kupovala novine od ponedeljka do petka..Svaki dan si dobijala 10 %.
Najskuplje kozne cipele su mozda negde 6,7 hiljada,znaci kupis ih za 3,3 i po hiljade,sto je smesno :)

pa nije najvise za 50% nego za tacno 50%.morao si da imas svih pet kupona,nije moglo sa manje

Back