Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Nasla rumenilo :mrgreen: Pogledajte prilog 276479 Slatka mi je nijansa a i ime babydoll isprobavam i zasada je bas fino :)
Lep naziv, deluje fino. :ok:

- - - - - - - - - -

Kartu za neki raspali klub i litru sangrije koja nije pomogla da se lepo provedem :zeek:

Bačen novac...

I dve majice....

Nisu bačene :lol: već kupljene...

Ali i to je bačen novac, jer mi se danas ne sviđaju....

I ošišala sam se....

Prekratko....

:whistling:
I gotta hangover... :mazi:

prle se ponovio prenosivim kreveticem na dva nivoa i sa svim ovim dzidza bidzama...
kupio mu kum u frankfurtu za 90 evrica, kod nas je isti takav 15 hiljada i 600
lopovska drzava
esprit-alu-travel-reisebett-navy.png

Kupila sam preslatku pidžamu u Women'secret-u, na aktuelnoj akciji koja traje do kraja marta, sve pidžame su snižene sa 3590 dinara na 2490 dinara, a ima preslatkih! :D
Ja sam izabrala ovu, dvoumila sam se između Štrumfete i Damba:

P_468924099F.jpg

P_468924099D1.jpg

Ovde se može videti i na modelu, zumirati: http://womensecret.com/en/shop/lots-of-fun/the-smurfs/pyjama-4689240

Pored toga, kupila sam i Essence podlogu za šminkanje koja se stavlja pre tečnog pudera na lice (takođe na akciji u Lilly-ju, za 199 dinara):

http://3.***************/-Awte0cIX0OU/T0EajBbWYeI/AAAAAAAAAPA/A6rf3YpahbU/s320/ESSENCE-My-Base-Skin-perfecting-317x576.jpg

Kupila sam preslatku pidžamu u Women'secret-u, na aktuelnoj akciji koja traje do kraja marta, sve pidžame su snižene sa 3590 dinara na 2490 dinara, a ima preslatkih! :D
Ja sam izabrala ovu, dvoumila sam se između Štrumfete i Damba:

P_468924099F.jpg

P_468924099D1.jpg

Ovde se može videti i na modelu, zumirati: http://womensecret.com/en/shop/lots-of-fun/the-smurfs/pyjama-4689240

Pored toga, kupila sam i Essence podlogu za šminkanje koja se stavlja pre tečnog pudera na lice (takođe na akciji u Lilly-ju, za 199 dinara):

http://3.***************/-Awte0cIX0OU/T0EajBbWYeI/AAAAAAAAAPA/A6rf3YpahbU/s320/ESSENCE-My-Base-Skin-perfecting-317x576.jpg

Bejbić, pidžamica ti je preslatka. Baš si mi dala ideju za ćerku, koja obožava štrumfove. Kakav Dambo, Štrumfeta je pun pogodak:ok: Da li ima xs ili eventualno s veličine?

Ne znam kakav je efekat te podloge, jer se bojim da ne bude sa too much sa bb kremom, koja navodno ima u sebi i podlogu? Služi li čemu?

Bejbić, pidžamica ti je preslatka. Baš si mi dala ideju za ćerku, koja obožava štrumfove. Kakav Dambo, Štrumfeta je pun pogodak:ok: Da li ima xs ili eventualno s veličine?

Ne znam kakav je efekat te podloge, jer se bojim da ne bude sa too much sa bb kremom, koja navodno ima u sebi i podlogu? Služi li čemu?

Hehe, merci beaucoup! :D Drago mi je da ti se sviđa!
Ja sam u Požeškoj kupila S veličinu, XS nema, ostale su M, L i XL. Inače sam zimus kupila plišanu XS veličinu sa dalmatincima, ali od ovog materijala bi mi takva zbog grudi bila tesna, iako nosim 75B.
Znaj da su baš tesne ove majičice za spavanje, a pantalonice su sasvim okej. Imaju pertlice u pojasu za sužavanje, pa podesiš kako hoćeš.

Podloga služi da duže drži šminku, ali ova je sedefasta i ima neke svetlucave čestice u sebi, pa će samim tim (nadam se) da ispod tečnog pudera njemu da još lepši look. :)

- - - - - - - - - -

Elem, možda imaju dopunu u magacinu, a i toliko je WS butika u gradu Beogradu, lako će se međusobno kontaktirati u potrazi za tvojom željenom veličinom. :)
Izaći će ti u susret, uslužni su oni. ;)

ASMB pidzama je stvarno extra cute :D

Ja sam konacno uzela : Bourjois Healthy Mix Radiance Reveal tecni puder

316ITyBosVL._AA300_.jpg

Odmah piši utiske:heart: i gde i za koliko si ga pazarila?

Ja na pauzi bila u DM-u i kupila onaj novi SYOSS šampon za suvo pranje u spreju, kupila aceton (nemam vremena za Kineze:)), Deborah ruž/eve 1+1, Miss Sporty ajlajner i mirišljavu sveću Glade (opet su na sniženju, sad neke prolećne mistique note;)) i naravno potroših preko 2000 din. Nikada nisam ušla tamo da nisam ispraznila novčanik:D, kao uđem po sitnicu i daj treba još ovo, pa još ovo.....i ode mast u propast. A što sam videla baletanke:zaljubljena: samo ne znam gde da ih denem....

Sensimilija, ništa preterano ako si mlađa...pusti zlobnike da češu jezik! Lice je pre svega odraz unutrašnjeg stanja. Daleko od toga da koža ne treba da se neguje, ali kada si ti srećna i zadovoljna nijedna krema ti ne treba i obrnuto-nesreću i brige nijedan serum ne može da sakrije:hvala:

Xella, jesi se oporavila od prethodnog shoppinga? Tačno znam u kom si stanju bila. Najviše mrzim kad kupim nešto inpulsivno ili pod uticajem prodavačice, a onda sutradan bih pojela i sebe i to što sam kupila. A i kosa je do sada porasla:cmok:

:cmok2:

Ja sam jednom koristila garnijer i nisam dugo izdržala, morala sam da je isperem. Em je peklo kao blesavo, a farbala sam se u smeđe :dontunderstand: em je skupa bila.... Baš loše iskustvo sa njom imam...

Xella, jesi se oporavila od prethodnog shoppinga? Tačno znam u kom si stanju bila. Najviše mrzim kad kupim nešto inpulsivno ili pod uticajem prodavačice, a onda sutradan bih pojela i sebe i to što sam kupila. A i kosa je do sada porasla:cmok:

Dešava se. :lol: :zag:

Ma, prošlo me. Planiram za vikend novi izlazak, po mom ukusu, a šoping ću preskočiti. :lol: Planiram tek krajem meseca na Ušće i to je to. Ovako po lokalnim prodavnicama samo kupim neku glupost. :roll:

Coco,
šampon još nisam isprobala, a kupila sam ga za one dane kad nikako ne možeš da udeneš pranje kose niti frizera i moraš da se snalaziš da prikriješ masnu kosu i još ne daj bože izrastak:roll:

Čim ga isprobam, javljam utske naravno:telefon:, a možda i ćerka bude pokusni kunić:zcepanje:pošto ulazi u pubertet (13 god) i kosa joj je masna svaki drugi dan:roll:strašno!

Opet rasprodaja u Indian shop-u, sad videla u prolazu, ali sam ga zaobišla u širokom luku:lol:

Ako nastavim ovim tempom, uskoro ću moći da otvorim second hand u stanu:zper:

Uzela sam ove Kitten cipele ali moje nisu braon, nego tamno "prljavo" roze i stikle su svetlije.:)

k4003_cog_3.jpg

Kokolino, veoma su lepe, vrlo nezne i retro. :)

Verujem da su u prljavo roza nijansi daleko lepse.

Ja sam u potrazi za ljupkim, zenstvenim baletankama u puderastoj nijansi. Mozda uz kontrastni ili metalni vrh.
Volim obucu u nude tonovima.

Za sada su na listi Tommy H, Aldo (ove su simpa, ali nisu nacinjene od prirodne koze, jos uvek razmatram (ne)povoljnost odnosa cena/kvalitet).

Na Zarinom sajtu sam smeknula ove, nezne sa efektnim detaljem, medjutim, nakon sto sam ih videla u radnji, simpatije su ubledele - presvucene su nekakvom sedefastom tkaninom, mislim da bi odrzavanje bilo nezgodno zbog veoma nezne boje.

Razmisljam, razmisljam... :)

Blok45

mirišljavu sveću Glade (opet su na sniženju, sad neke prolećne mistique note;)

Oh, ove zime sam sumanuto kupovala mirisne svece. :prstic:
Uvek je poneka kolekcija na snizenju u DMu ili Liliju.

Juce sam pazarila dve led svece, karamel+vanila i cokoladne praline.

Kako ove elegantne svece carobno svetlucaju! Vosak je u peskovanom staklu koje, kada se upali fitilj, razgoreva boje paunovog perja.

Srdacno preporucujem. :)

Pazarila sam -

Dugo sam zelela pelerinu. U ovoj se osecam sjajno, juce sam je prosetala prvi put, dan je bio varljiv, neposlusna kisa i nasmejano Sunce.
Uz majicu na pruge, taman dzins koji laska figuri, cipele s drvenom platformom, doktorsku tasnu u boji viskija i upadljivu, krupnu ogrlicu s drvenim detaljem i kamenjem u boji mahovine, pelerina je zablistala. :)

Dalje, zlatne baletanke jer, zaboga, bas su mi ovako upadljive baletanke bile potrebne. :lol:

Pretstavljam vam moje nove Startasice! :zaljubljena:

Fotografije su moje, ovog modela nema u oficijelnoj ponudi. :)

Tacka na soping van granice.

Back