Šta ste poslednje kupili? - Vol. 2

Ja mislim da sam najveci WOW efekat dobila od Eveline Volume Celebrity. ALI nakon mesec dana maskara se osusila dosta i postala sasvim obicna!

I dalje mi je favorit original Telescopic, mada ja volim i False Lash. Ali original traje duze, false False Lash se malo razmazuje nakon 5-6h. Ne razmazuje.. vec mrvi se. Mada nije strasno.

Kupila ovu kosuljicu u ovoj i beloj boji, ali bela je pocepana, pa im sutra vracam.

1200848902_1_1_3.jpg

dva para sipela:

ove cipele u Maniji za svega 3000. Puna koža, airstep gumeni đon, ostale jedne u mom broju.
1986544-p-MULTIVIEW.jpg

Ako je suditi po fw 2013/2014 revijama, slične ankle boots će biti ultimativni hit najesen tako da jedva čekam.

a druge cipele sam kupila za jesenje kiše. Po deklaraciji ne bi trebalo da puštaju. Panama Jack - ove:
1K03B28180_002_fillheadcut_408_480.jpg

Ustvari, ja sam htela Timberlendice, ali one jednostavno nisu za mene. Preširoke - noga mi šeta na sve strane. Ove su dobre, udobne i tople. I više su damske - mogu i na neku teksas suknju. Valjda.

- - - - - - - - - -

e da, i karte za Frajle za 8. mart.
:)

- - - - - - - - - -

i to je to. U skorije vreme više ništa neću. Tj, hoću ja svašta, ali nemam za šta.
:neutral:
Čoveče, ja posle ovih Jadnika ima narednih 5 dana da govorim u stihu. :eek::zcepanje:

Back