Шта сте очекивали да вам се у животу промени шестог октобра?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.990
Од кад сам на форуму на овом пдф~у стално примећујем да су људи желели неке промене на личном плану које се нису десиле и за то криве политку.
Двадесет четири године криве политику (има толико старих тема на којима се може то прочитати) јер се у њиховим животима није променило оно што су очекивали да се промени,двадесет и четири године огорчено пишу на овом пдф ~у о томе.Да ли стари чланови да ли нови а неки и цитирају своје написано.

Нико од њих да напише какве су то промене на личном нивоу очекивали да им нека политика која се није десила донесе.
Нико од њих да напише због чега се то врте у круг двадесет четири године и шта им се то катастрофално десило од шестог октобра две хиљадите године до шестог октобра две хиљаде двадесет четврте године.
Ето,нека напишу овде јер ме заиста интересује тај феномен да овом пдф-у.

У правом животу људи гледају како да им прође дан,живе своје животе а овде су закуцани као у некој временској петљи из године у годину пишући једно те исто,дан мрмота на форумски начин.Ето начина,да се напише која су то била неиспуњена очекивања за којима жале двадесет четири године али их конкретно не спомињу већ криве политику за нешто што на личном плану није прошло.Можда је време да сами извуку поуку и наставе даље,можда није ал' о чему се то суштински ради све ове године.

Шта сте очекивали да вам се у животу промени шестог октобра?

Poslednja izmena:
Апел да оставите тему јер нигде не пише због чега су толико незадовољни - шта су тачно очекивали да се догоди у њиховим животима а увек пишу да није у реду нагађати,треба питати директно јер је једино ту прави одговор.

Moja su očekivanja bila skromna i ostvarila su se.
Očekivao sam da uvek imam struje, da gorivo normalno sipam na pumpi i da plata bude veća od tadašnjih 50 maraka koliko je dobijala moja žena u to vreme.
Očekivao sam i da mojim roditeljima budu vraćene pare koje im je Sloba pokrao.
Kao što rekoh sva moja očekivanja su se ispunila.
Prema tome zadovoljan sam što se desio 5. oktobar.

Back